Kıymalı pide içi hazırla fırına gönder bolca yapsınlar porsiyonluk şekilde parçalayıp buzluğunu at oradan çıkartır mikrodalgada ya da fırında ısıtıp yanına bir ayran koyar yedirirsin Kesinlikle birkaç poşet yaprak sarması lahana sarması börek çörek falan yap Barbunyanın tam vakti al taneleyip at dolabına çıkartıp pişirmek kolay olur yanına bir pilav uydurdun mu al sana akşam yemeği Pişirilecek şekilde hazırlanmış köfte yap ızgaralık ya da yemeklerin içine koymalık top top
Bende suan hazirlik yapiyorum sizede fikir olur yaprak sarma koydum börek koydum pogaca koydum patlican kızartıp koydum karniyarik icin tum tüm turlü kızartma icinde yuvarlak dilimli sekilde komposto icin visne koydum Buzluk dısindada biber patlican kurutuyorum kuru dolma için Atistirmalık cok tüketiyorsanız meyve kurutun çayın yanına vs elma kayısı erik hosaf icin aklimda bunlar vardi bunlari yaptim dogum sonrasi kolaylik olsun diye onun disinda bakliyatları haslayıp koyuyorlar ben o sekilde kullanmadim daha once bilmiyorum düsünürseniz yapabilirsiniz istege gore
1,491,620 soru
24,373,816 cevap
348,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın