0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (6,115 puan) tarafından
İkinci gebeliğim 24 hfta oldum bu bır aydır daha sıklaşti harekrt edyor bile afedersin cisim geliyor üç beş dk bir gdyorim bı damla.bile.beni skştryor büyük kızımda da öyleydi gece on kere kalkardim szdede öylemi çok zor yaa baskı yapyor çok korkuyorum buda erken doğum olur dye kızımda 36.hftada doğmuştu bebek çok aşağıda olduğu için erken olmuştu çok korkuyorum sürekli WC cikiyorim acaba bişey olurmu dye Allah korusun ya

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğuma kadar tuvaletten çıkmadım artık eşim en sonunda yatak koyacam tuvalete diyordu 
(6,115 puan) tarafından
Benim eşimde dyordu yatağı orda kur hata bı ara yatağa yapmiştim son hftalarda
-Reklam-
0 oy
(2,879 puan) tarafından
Korkutmak gibi olmasın ama haftalar ilerledikçe tuvalette yaşamaya başlıyor insan. Ama doğduğu anda bitecek
(6,115 puan) tarafından
Dogrudur erken doğum olmasinda Allah'ın izniyle
0 oy
(14,926 puan) tarafından
yok kiz yok bendee 36 da dogurdjm kizimi ogljm 39?6 da dogdu hepsi farklj ama doktorjna soyle yine de
(6,115 puan) tarafından
Buda kız  cinsiyeti devlete gdyorim sürekli değişik doktor fazla ilgelnmiyor yine syleyecem ya korkuyorim bı yandan
(14,926 puan) tarafından
rahim uzunluguna kisaligina bakti bende
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Hamileyken tuvalete yatak açsam daha iyi diyordum.dk başı desem yalan olmaz gidiyorum olan ciste yok dedgin gibi bir damla baskı yapiyordu.uyuyamiyoedum artık bide bacak ağrısından gece eşimi kaldırıp dışarı gidiyoduk üç te dortte agliyordum evin içinde.seni çok iyi anlıyorum çok zor cokk.ama erken doğum olmadı benim 
(6,115 puan) tarafından
Bir damla bile insani sıkştryor dimi yapyrum ayağa kalkıyorum sanki hiç yapmamisim gbi bdaha geliyor yaa ben fazla kilo almadım kızımda almıştım bacaklarım agryordu 6 aylık oldum hamd olsun hiç ağrı sızı yok çok şükür rahat geçiyor ama halszik idrara çıkma falan yoksa maşallah gzuel hdyor
(2,537 puan) tarafından
Yok canım bende de kilo yoktu ama huzursuz bacak sendromu vardı işte .yürüyünce olmuyordu gündüz olmuyordu ama gece herşey oluyordu.benim.kizda çok kipirdakti hala daha öyle valla
0 oy
(9,812 puan) tarafından
Canım 31 deyım bende de oyle bebek ayakları aşagıdaysa ondandır benımki asagıdaydı doktorum bıraz sıkıntıya sokabilir demişti
(6,115 puan) tarafından
Sanki cimcikliyor vajinayı oyuyor sanki yaa Allah yardım etsin
0 oy
(425 puan) tarafından
35. Haftadayim ben daha beter durumdayim. Lavaboda çıkar çıkmaz tekrar tuvalete giriyorum, bir damla anca. Dışarı çıkarken 5 kere düşünüyorum tuvaletim gelirse ne yapicam nereye gidicem 
(6,115 puan) tarafından
Ben büyük kızımda 36 da dogridum bunda inşallah erken olmaz ablamlara gttim gryorum tuvalete gryorum cikiyorim ablam yeter kız smdi girdin napim habire geliyor
0 oy
tarafından
Mesaneye baskı olduğu için oluyor normal yani 
(6,115 puan) tarafından
Evet ya

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 406 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 297 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,115 puan) tarafından soruldu

413,777 soru

12,455,234 cevap

46,452 kullanıcı

Kategoriler

...