0 oy
1,436 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (120 puan) tarafından
Cok uzgunum kışın sogukta tirtir titreyen kediye sahiplenmistim.. fakat oglumun astim oldugunu ögrendik ve doktorum kediden olabilir dedi cunku oglum daha 4 yasinda cok aktif ve durmadan kediyin pesinde kedide stresse girip cok fazla tuğ birakiyor cok dusunduk fakat kedinin oglumuzdan daha degerli olmadigini anladik cok zordu tabi evde hep bagriş yapma yeter dur dur hele erkek cocugu 1 hafta kaldi dogumuma fazla ustunede gidemiordum cunku vucudum kaldirmadigi icin eşiminde bu durumdan rahatsiz oldugu icin tekrardan disariya birakmaya karar verdik. Havalarda sıcak oldugu icin o konuda teredutlu degilim yapamiyacagindan. Yinede cok korkuyorum kizlar acaba kötümu yaptim diye? Cokmu gunaha girdim? Fakat bakamiorum hamileligim gittikce agirlasip ve sezeryan olicagim icin zor cok zor

38 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından
2 kedim vardı doğum yaptığımda biri 4 biri 6 yaşında 6 yalında olan felçli iki bacağı ve 5.5 yıldır eşim kakasını yaptırıyor diğeri saf tekir çok yaramaz evde gece dolanıp bağırır ve çok hareketli uyumaz ama çokkk tatlı canım şilam kızım neyse deirne dalmak istemiyorum bu zor kararı bizde verdik 2 kedi çok tüy oldu ve şila her dk hopluyor atlıyor durmadan bağırıyor ve kısır ancak onu kedi kasabasına vermek zorunda kaldım çok üzüldüm hala arada ağlıyorum onu çok seviyorum ama bazen üzülsek bile bu kararı vermek zorunda kalıyoruz hayat böyle bir yer 
(8,835 puan) tarafından
Kasaba mı verdin yani kesildi neden taş yağsa yeridir ya
(164 puan) tarafından
Kedi kasabası diye bir köy var burada orada ağaçlar orman ve kedi evleri var görevliler ve ziyaretçiler oyun yerleri var kediler için bu köy kediler için kuruldu kasap kedi mi alır tövbe estağfurullah hahahshs
(8,835 puan) tarafından
İyi balı kesilmedi yani kedi korktum biyan
-Reklam-
0 oy
(7,114 puan) tarafından
Bez oyuncaktan bahsetmiyorsun canlı o arkadaşım canlı yavruyken alıp onu ev ortamına alıştırıp sokağa salamazsın keyfine kalan işler değil bunlar o hay.van nerden yemek bulsun kendini korusun yazık günah değilmi ya evladına acıyan vicdanın o hay.vana nasıl bunu yapıyor 
0 oy
(2,182 puan) tarafından

Nasıl bırakabildin yaa insan evladını bırakmış gibi olur üzüldüm :(

0 oy
(13,304 puan) tarafından
Çocuğunla bir tutmayacaksan almayacaktın baştan düşünmeliydiniz. Ayrıca ne ağır astımlı insanlar kedi bakıyor görseniz. Neyse herkes dünyayı söylemiş ben de ekstra germeyeyim sizi
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Yazık yavrucaga ya :((keşke birine verseydiniz çöp gibi sokağa birakmissiniz çok üzüldüm:(
0 oy
(858 puan) tarafından
****** beslemek işte bu yüzden zor. O kedi sokakta ölür. Keşke birine verseydin. 
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Kimse sahiplenmiyorsa da zorla birilerine veremezsin ya birakmissin sokağa çöpe atmsmissin 

Evet beslemek güzel bisey ama sıkıntısı çok bizim gelirimiz var kedi hastasiydi adeta hamilelikte filan bırakmadı çocuğu oldu yine bırakmadı çocuğu kıskanmış heralde bi gün kedi bebegine saldırmış kac gün hastane hastane gezdiler ondan sonra verdiler birine 

Yine de vicdan yapma çocuklarını düşünmek zorundasin 
0 oy
tarafından
Ben okuyunca yemin ederim kalbim sızım sızım sızladı. 
0 oy
(310 puan) tarafından
Keşke keyfe göre alıp keyfe göre bırakmasaydınız oğlunuz hasta evet ama keşke farklı bir yol bulsaydınız ailenizin bir anca sen benim çocuğum değisin aslında dediğini düşünseniz ne hissedersiniz hayvanlar konuşamıyor ama duyguları var tabiki de oğlunuz daha değerli buna kimse bişe diyemez ama oda bir can içiniz ferahsa zaten bırakmışsınız yağacak bişe kalmamış 
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Sahiplendirseydiniz ya da barınağa verseydiniz daha iyi olurdu sanki. Sokağa tekrar uyum sağlaması bilmiyorum belki zor olabilir. 
0 oy
(13,375 puan) tarafından
Aferin sana. Ne diyeyim. Bir canın vebali bu. Kendinizi avutmayın. Bir sürü ilan sayfası var her yerde. Neyse , hamileymişsin daha fazla bir şey demek istemiyorum. Eve alışan kedi sokağa zor adapte olur ama aklında olsun.
0 oy
(1,311 puan) tarafından
Sahiplendirseydin keşke canm bir arkadaşın fln yokmu verebilcegin ?
0 oy
tarafından
Barınağa felan verseydin keşke artk ev kedisi olmuş dsarda yapamaz ya çok zor olur oğlundan degerli degl belki ama onunda canı var soncda ...
0 oy
tarafından
sahipli hayvanlar disarda savunmazsiz kalir heleki diger kedilere karsi geneldede ölüyorlar vicdanıniz nasil izin verdi bırakmaya oda bir can en azidan barinaga verseydnz
0 oy
(1,097 puan) tarafından

Bebek daha önemli tabi kedi gitmeli Allah korusun kedi ona zarar verebilir.

Burdakilere kalsa bebeği sokağa at kedi evde kalsın diyecekler.:(

0 oy
(2,729 puan) tarafından
Astımla kedinin ne alakası var. Maması ilaçları kaliteli olursa, düzenli veteriner kontrollü olsa, her günde taransa ne sorun olurdu. Cidden diyecek söz yok
0 oy
(310 puan) tarafından

Eve alışmış herhangi bir hay,van için sokaklar çok tehlikeli. Sokağa bıraktıktan sonra kapıya çıktıkça bacağınıza yalvararak birkaç gün dolanır. Sonra artık görmezsiniz ama başının çaresine bakmayı öğrendiği için değil, muhtemelen öleceği için. Kendiniz de söylemişsiniz çok korkak bize bile zor alıştı diye. Yemek aramayı bilmez o ******. Bu sıcaklarda susuzluğa zaten dayanamaz.

Astım alerjik olup da kedilerle köpeklerle aynı evde, koyun koyuna yaşayan bir sürü insan tanıyorum. Aşılarını düzenli yaptırdığınızda hiçbir sorun da yok. Hadi doğruyu konuşalım, tüy dökmeye başlayınca bakmak zor geldi değil mi? Peki Instagram'da kaç kere fotoğrafını paylaşıp etkileşim aldınız? Hayvansever görünmek için kaç kere story attınız? Baştan almayacaktınız. En baştan o hayvanın vebaline girmeyecektiniz. Sizi rahatlatmak için söylenecek hiçbir şey yok. Aklınıza yatan tüm tesellilerin de yalan olduğunu unutmayın.
0 oy
(4,570 puan) tarafından
Keşke sahiplendirme yapsaydın benim de var 1 ay oldu alalı öyle bı durum olsa sahiplendirme yapardım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
4 cevap 75 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (905 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Emine sinan (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,176 göst.
22 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde minnakoglum (75 puan) tarafından soruldu