0 oy
102 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (8 puan) tarafından

Anneler bu güneş kremi 1 yaşındaki çocuğa kullanicam da kullananiz varmı 

image

3 Cevaplar

0 oy
(216 puan) tarafından
Çok fazla güneş kremi kullandım bissuru marka denedim ama bunu ilk defa görüyorum begenirsen haber et denerim bende 
(8 puan) tarafından
Eczaneden aldım çocuk için dedim bunu verdiler üstünde çocuk falan yazmiyo bi tedirgin oldum
-Reklam-
0 oy
(3,364 puan) tarafından
İçeriğinde paraben sls sles sülfat var mı bak varsa kullanma hiç
(8 puan) tarafından
Yok canım yazmiyo onlar
(3,364 puan) tarafından
Yazmıyorsa kullanabilirsin
(8 puan) tarafından
Tamam sağol
0 oy
(3,364 puan) tarafından

image

Bak fotoğraf ekledşm bebekler içinmiş rahatlıkla kullanabilirsin. B olan baby anlamına geliyor herhalde 

(8 puan) tarafından
Benim ekledigimde de b yazıyor ama çocuk falan yazmıyor eczaneden aldimd sordum çocuk için mi die evet dedi alerji falan yapmaz dedi dermatolojik testten geçti dedi üstünde çocuk yazmayınca tedirgin oldum acikcasi
(3,364 puan) tarafından
Ben b harfini baby olduğunu düşünüyorum ama aynısı zaten eklediğim resimdeki. Bazen ambalaj değişikliği oluyor ya ondan da kaynaklı olabilir ama trendyol'da falan hiçbir yerde yok yani
(8 puan) tarafından
Bakmadım ama eczaneden aldım bı yanlış olcani sanmiom ve tedirgin olmamın sebebi üstünde başkalarında ki gibi çocuk yazmadığı ama özellikle sordum çocuk için cocu gösterdim bunu verdi alerji yan etki yapmaz dedi canım ya
(3,364 puan) tarafından
Dirsekte elinin üstünde falan dene kızarıklık vs olmazsa bişey olmaz Allah'ın izniyle
(8 puan) tarafından
Tamam canım inslah sagol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
13 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 58 göst.
8 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
19 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Canan1307 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 86 göst.

404,847 soru

12,127,708 cevap

36,491 kullanıcı

...