0 oy
693 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
...........................................................

19 Cevaplar

+2 oy
(2,268 puan) tarafından
 Ablanın sorunu kibir mi yoksa aşağılık kompleksi mi karar veremedim ama ikisinden biri . Takma , sorunlarini anlatma ve ayna ol . Anladigi dilden cevap ver , ver ki anlasabilesiniz . 
(8,837 puan) tarafından
Nasılsın,annen nasıl oldu
tarafından
düzenlendi
.....
-Reklam-
+1 oy
(697 puan) tarafından
Mesafe koy ablalıktan çıkmış düşmanlığa doğru gıdıyor
+1 oy
(346 puan) tarafından
Bence seni kıskanıyor. Bi de ablan narsist biri galiba. 
+1 oy
(9,333 puan) tarafından
Ablan seni kıskanıyo ve senden hep önde ve daha iyi olmak istiyo birde aşırı kibri var
tarafından
düzenlendi
......
0 oy
(6,273 puan) tarafından
Seni ya kıskanıyor yada egosunu tatmin ediyor ver cevabını ablan değil kim olursa olsun seni bu kadar ezmeye hakkı yok 
tarafından
düzenlendi
.........
0 oy
(3,813 puan) tarafından
Yeri geliyo destek oluyor ama dediğin eleştiri daha çok oluyor bnmkininde geecen sene bi olaydan aramadım beni doğum yapınca aradı öyle konustim mesafe en iyisi 
0 oy
(263 puan) tarafından
Neden sen bu kadar iyisin hala ona karşı bence ablam neden böyle deme ben neden ona bu kadar iyi oldum de , çünkü aile bile olsa insanlar da sorun olabilir önemli olan senin kendini koruman ve çizgini çekmen , senden yüz bulduğu için devam ediyor ben olsam uzun süre konuşmam yüz yüze gelmem asla kimse kendinden önemli değil ve insanların ne dediğini bu kadar ciddiye alma 
tarafından
düzenlendi
........
(263 puan) tarafından
Kasıtlı yapıyor sana bunu izin verme buna
0 oy
(535 puan) tarafından
Sana nasıl davranıyorsa öyle cevap ver ona sustukça tepene çıkmış affedersin ama, hayat senin hayatın o mu bakıyor size ne bu tavırlar 
tarafından
düzenlendi
..........
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Ablanın dediklerine takma yine derse abla slmjcta benm kararım ven çalışmıyorum.esim.suan çalışıyor istesem çalışırım de gec tersle vede bana böyle kötü keleimler kullanma hayat benmm hayatım tercih benm tercihim de
tarafından
düzenlendi
..............
(1,778 puan) tarafından
Tersle abla kalbini kırmak istemiyorum yine aynı konuları konisacaksak kapatayım sonra konusurz de kırılırsa kırılsın sonuçta seni kırıyor
Baktin zmn geçti aramiyor sen ara eee abla ne yapiyon falan diye
tarafından
düzenlendi
...............
0 oy
(16,502 puan) tarafından
Bana ablam böyle eşek dese küçümsese hala sana abla dediğim için eşeklik ettiğim doğrudur der telefonu suratına kapatırım bir daha da ne arar sorarım ne de evine giderim ta ki asıl eşekliği yapanın kendi olduğunu anlayana kadar 
0 oy
(6,726 puan) tarafından
Direk mesafe koy canım arana neden kendine bunu yapıyosun susma ya da ver cevabını sustukça daha çok geliyo üstüne 
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Allah dilemeseydi kusura bakma ama ablan bi halt olamazdı. Bu onun dünyadaki rızkıdır. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ablanın düşmesi yakındır. Öyle bir pişman olacak ki ben neydim ne oldum diyecek. Allah dilediğini yükseltir dilediğini de alçaltır. Kimine az kimine çok verir. Bu dünyada sahip olduğumuz hiçbir şey aslınsa bizim değildir. Kibirlenen aşağılanmaya mahkumdur. Karun da bu servetim ilmim sebebiyledir dedi. Zenginliğini kendine bağladı. Sonra servetiyle birlikte yerin dibine batırıldı
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ablanın mesleği ne? De ki sen meslek sahibi olmuşsun ama olgunlaşamamışsın. 
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Ablan okumuş ama insan olamamis 

Sende desene sen okudun da ne oldu insanlıktan nasibini almamissin diye 

Bene hersey okumak değil belliki ablanda boşuna okumuş cahil kalmis
0 oy
(9,524 puan) tarafından
Ablan ne oldum delisi olmuş. Egosunu senın uzerınden tatmın ediyor bellıkı. Benım ablamda docent bi ara onunda oyle seyleri vardı üstten üstten bakardı bıraktı şükür. Hersey okumak calısmak degıl 
0 oy
(557 puan) tarafından
Senin anlattıklarına göre ablan seni kismaniyor olabilir bence
(557 puan) tarafından
Yorumlara hiç bakmadan yazdım, şimdi vlbaktim ve herkes aynı düşünüyor bunlar kıskançlık belirtisi bence
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Ablana ne? Bende ablayim. Kardesimle ikimizde iyi bir universiteden 4 yillik mezunuz. Evlenmeden once calisiyodum ama evlendim ve ayni senin gibi esimle karar verdik cocuklarimi kendim buyutuyorum. Yeri geldi network isinde ekip yoneterek, yeri geldi e ticaret yaparak para kazandim (maddi amacla degil manevi amacla yaptim hep). Kiz kardesim mezun oldugumuz okulda kadrolu isci ve maasi iyi. Ne o beni ne ben onu asagilamayiz. Herkesin kendi karari kendi kismeti. Bence ablanda anlayamadigim bir kiskanclik var net olan bu. Neden kiskansin dersen su olabilir. Sen evde rahatca bi sekilde esinin destegiyle alacagini aliyo yapacagini yapiyosun (maddi ve manevi olarak) ablansa bunu kendi yapmak zorunda. Evli mi bilmiyorum ama bu bile bi kiskanclik olabilir. Seni elestirerek kendini tatmin ediyo. Bence arana mesafe koy.
0 oy
(711 puan) tarafından

Sinir oldum ablana meslek sahibiymiş ya kndini

Bi *** sanmış. Niye kndini ezik hissediyorsun herkesin kndi hayatı işin yoksa ondan ekmek istiyorsun yemek mi de sana öyle cümleler kurabiliyor. Sende ona o gibi davran. Herkes neyi hakediyorsa o 
0 oy
tarafından
En nefret ettiğim insan tipi burnu havada çok kibirli bir ablan var 

İlgili bir soru bulunamadı

403,428 soru

12,085,503 cevap

36,373 kullanıcı

...