0 oy
366 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,774 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor eşime ne alabilirim fikirleriniz var mı :)

12 Cevaplar

0 oy
(2,774 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Başka fikirler var mı ? :)

(2,761 puan) tarafından
Hepsini aldım aldım diyon :))
(2,761 puan) tarafından
Almışsındır belki ama :) mesleğine göre isimli kalem defter kupa vs olabilir
(2,774 puan) tarafından
Hhahahha dolapta bakışıyoruz arada kupayla iş yerinde kırılır diye evde saklıyor ama kalem defter olabilir lazım oluyor
(2,761 puan) tarafından
Ay evet ya bende aldım kalem defteri napayım iş yerinde var kupa alsaydın dedi  :)) sonrasında kupa aldım onu da kıyamadı eve getirdi :D
(2,774 puan) tarafından
Hshahaha oda iyi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aksesuar seviyorsa saat güneş gözlügü kol duğmesi tesbih

Sevmiyorsada gömlek tisort pantolon kombini olabilir maca falan sık sık giferse futbol ayakkabidi yada ilgilendigi bir spor varsa onunla ilgili birsey olabilir 

Parfüm ,araba varsa arac aksesuari olabilir (bagaj organizeri,arac kokusu vb gibi)
(2,774 puan) tarafından
Akıllı saati var araç aksesuarları aldım önceki senelerde geriye kıyafet kombini kaldı :D olabilir
tarafından
O zaman kombin en mantiklisi cok takmayacak biriysede guzelce oda susleyin masaya gul vs koyun romantik bas basa bi yemek yiyin odayada birlikte fotograflarinizi balonlarla tutturun asılı kalsın guzel bi anı olur
(2,774 puan) tarafından
O işe girmeye cesaretim yok ya ne zaman plan yapsam hep bi aksilik çıktı :D hediye yeter
+1 oy
(6,479 puan) tarafından
Anam sen söyledin aha benim de yeni aklıma geldi bizim de yakında ☺ ben ne alacam bilmiyorum ki bende burda yorumlara bakayim bi
(2,774 puan) tarafından
Bir kişi dışında kimse de fikir yok hahah
+1 oy
tarafından

Oyuncak bi öküz alıp sana senin gibi bi hediye aldım demek bence en güzel hediyedir erkek milletine :D

(2,774 puan) tarafından
Sonra 1 ay küser hahshsga
tarafından
Acımayin şu erkek milletine keşke benimkide 1 ay küsse 1 saat kus kalsa Eyüpsultana mum dikecem:))))
(2,774 puan) tarafından
benimki sürekli küstüğü için sıkıntı yok :)))
+1 oy
tarafından
Ben iki tane gömlek aldım kısa kollu gömlek yoktu bende ihtiyacı var diye aldım yıl dönümü hediyesi olarak değil indirime girmişti aldım bunu yıl dönümü hediyesi olarak kabul edecem başka birşey alma dedi bende tamam dedim 
(2,774 puan) tarafından
Kıyafet filan mantıklı ama daha geçen bir sürü aldım o yüzden bi kararsız kaldım hem yıl dönümü hem doğum günü hediyesi olacak :)
tarafından
Tamam işte o aldıklarını say geç amannn boşver hahah 7.yili kutladık biz öyle demeseydi yüzük alacaktım kilo aldığı için yüzüğü parmağına gelmiyor takamiyor diye ama alma dedi bende almadım :)
+1 oy
tarafından

Güzel bir yemeğe  çıkar canım sonra  bir gömlek kazak tişört al yani ben benimkine nargile aldım ben içiyorum :Devde püfür püfür 

(2,774 puan) tarafından
Hahahha yemek işi sakat benimkini bir kez çıkardım olaylı bitti
tarafından
Bacım sende çocuk varsa gönder bir gecelik anene kaynana evde güllü mumlu güzel masa hazırla sende :)
(2,774 puan) tarafından
biri bebek daha ahh gönderebilsem hemen :D sadece emiyor, iki ucu şeyli değnek anlayacağın hahah
+1 oy
(315 puan) tarafından
Fotoğraflariniz varsa ahşap gibi şey varya onu yap 

Yada LED lamba fotoğraf ile
(2,774 puan) tarafından
Yaptım onu önceki senelerde :)
+1 oy
(6,495 puan) tarafından
Gümüş yüzük 

Kol saati 

Güneş gözlüğü

Parfüm

Benim kocamın favorilerini yazdım 10 tanede olsa neden aldın demez
(2,774 puan) tarafından
Teşekkürler :)
+1 oy
(1,754 puan) tarafından
İhtiyacı olan birşey varsa onu alabilirsin
(2,774 puan) tarafından
Kalan altınlarım :D ahhah
(1,754 puan) tarafından
Yok o zaman vazgeçtim ☺️☺️☺️
(2,774 puan) tarafından
İşin şakası o aslında araba aksesuarı alacaktım ama arabayı değiştireceğimiz için boşa gidecek yeni de nasıl bi araç alacağımız belli olmayınca şuan en iyi seçenek kıyafet gibi duruyor
(1,754 puan) tarafından
Yani kıyafet al gitsin canım hediye olarak alınabilecek herşeyi aldık seçenek kalmıyor artık biyerden sonra ☺️
(2,774 puan) tarafından
Maalesef erkeklere seçenek az kutu tarzı şeylerde saçma geliyor erkek olunca
+1 oy
(645 puan) tarafından
Ayy ben de burda bekliyim. Bizim de 15 temmuz. Eşim bana çok istediğim bir şeyi erken yıl dönümü hediyesi olarak sipariş etti. Ama ben daha bir şey almadım 
(2,774 puan) tarafından
Temmuz geçmedi mi kız :D
(645 puan) tarafından
Yanlış yazmışım 15 Ağustos. Temmuz nereden çıktı :))
(2,774 puan) tarafından
Hahahh :) bak bakalım yorumlara aklına ne uyarsa
+1 oy
(1,317 puan) tarafından
Cüzdan olabilir , kitap okumayı seven biriyse kitap mührü olabilir kişiliğine uygun bi çizimle ya da isim soy isimle 
(2,774 puan) tarafından
AA evet oda farklı bi seçenek teşekkürler :)
+1 oy
(3,061 puan) tarafından
Çanta,cüzdan; saat, bileklik, pantolon,gömlek bunları almıştım hep daha önce bu yıl ayakkabı aldım ayakkabıya ihtiyacı vardı ben hakiki deri aldim yoksa hayatta o kadar para vermez benim cimri kocam 
(2,774 puan) tarafından
Hahahah kocalar hep cimri kendine lazım değilse

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
23 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Taze_anneee1 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
24 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rarara (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.

404,869 soru

12,128,516 cevap

36,492 kullanıcı

...