0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (1,476 puan) tarafından
Kizlar oglum 3 yaşında. 1 yasindan beri heyecanlaninca ellerini sallayip ve ayaklarini oynatiyor. Baya baya suan bizimle sohbet ediyor komut alıyor adina seslenince bakiyor sosyal hayatta baya iyi arkadaslariyla kaynasiyor oynuyor. Uyku yeme problemimiz yok tuvalet egitimini maşalah hemen aldi. Ama su el sallamasi ayak sallamasi beni bitiriyor. Bebekken cahildim tv ye maruz bıraktım ama 1 yasindan sonra tvyi kestim hep etkinlikler oyunlar kitaplar hep boyleydik. Evde bana yardim eder kaşını n gozunun yerini bilir 10 a kadar sayar renkleri bilir rakamlari bilir. Olabilirmi ?

4 Cevaplar

0 oy
(1,681 puan) tarafından
Normal çocuklarda el sallıyo heyacanlanınca kafana takma gelişiminde gayet iyi 
(1,476 puan) tarafından
Ay allah razi olsun ne bileyim her heyecaninda boyle olunca ne zamN geccek diye dusunup kuruyorum kafamda annelik ne telasli seymis ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
El ayak sallama tek başına otizm belirtisi degildir
(1,476 puan) tarafından
Bitek o var baska bisey yok cok sukur
tarafından
Özel egitimciyim;) için rahat olsun
(1,476 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)) <3
0 oy
(2,690 puan) tarafından
Kız el ayak sallasin ne olacak. Sakin sosyal medyaya bakıp saçma sal.ak etkileşim alacağım diye şunu yaparsa itham belirtisi bu olursa otizim belirtisi gibi şeylere aldanma. Hepsini engelle. Bir ara ben de çok takildim sürekli takmaktan psikolojim bozuldu. Sonra baktım kızımın her şeyi normal doktor da gelişimi güzel diyor . Rahatladım. Bu arada benim yeğenimde küçük bebekken elini ayağını sürekli çırpardı al sürekli. 12 yaşında şimdi hiç de otizm filan değil yani.
(1,476 puan) tarafından
Yaa ay cok sevindimm yorumunuza teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Anlattıklarınız objektif ise , hayır otizm değil. 

(1,476 puan) tarafından
Tabiki objektif teşekkür ederim:)

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 345 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Smnr333 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,114 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,819 soru

23,685,339 cevap

310,539 kullanıcı

...