0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (3,025 puan) tarafından

image

Günaydın size, Kahveni soğutup içince anlıyorsun anne olduğunu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tabii daha sakin ve ağlak olmayan inşallah. :D 35 günlük ama maşallahı var

7 Cevaplar

0 oy
(28,809 puan) tarafından

Afiyet olsun büyüyorlar geçiyor zaman

(3,025 puan) tarafından
Sağ ol canım. İnşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Bizimki de 3,5  aylık doğduğundan beri ağlak yine de çok şükür yapısı böyle demek ki 
(3,025 puan) tarafından
Demek ki canım. Ağlamadığı zamanlar da 5 karış surat :D kaynanam diyor keşke sana çekseydi gitti kayinbaban tarafına çekti gülmüyor
0 oy
(4,069 puan) tarafından
Benimki de 39 günlük aynı durumdayım sabaha kadar uyutmadi şimdi de pek uyumaya niyeti yok 
(4,069 puan) tarafından
İlk doğumda dikiş çok zor oluyo bende 1 ay çekmiştim sonrasında bile hep dikiş yerlerinde gerilme gibi Bi hiç olurdu ikinci doğumda da dikiş atıldı ilk kadar zor değildi gelip geçiyo hepsi ama bizim çektiğimiz de bize yetiyo
(6,540 puan) tarafından
Ana olmak kolay değil maalesef
(3,025 puan) tarafından
Değil gerçekten. Ben Turkiyede değilim orada olsam kesin sezeryan yaparlardı. 3695 bebek. Catim dar. 10 cm açıklıkla bile bebek 4 saat sonra doğdu. Diger ülkeler hep normal dogum diye uğraşıyorlar genelde
(4,069 puan) tarafından
Çok zor çok  uykusuzluktan ölüyorum kızımı uyuttum şimdi oğlumu uyutuyorum oğlum uyuyana kadar da kızım kalkacak ev almış başını gidiyo:) napicagimi şaşırdım ağzıma lokma sürmedim bu saat olmuş bu saatten sonra da koyamam heralde
(6,540 puan) tarafından
Bende ilk bebegimde saatlerce suni sancida kaldım bebek doğmadı doktor riske atmak istemedi bende öldüm bittim sezeryana alın beni dayanamıyorum artık dedim . Çok uğraştık ama olmadı
0 oy
(310 puan) tarafından

Ah nasip olur mu :) masallah size

Bizde gün sayiyoruz 36. Haftaya girdik uyku yüzü gormuyorum midemi delecek sanki saglikla bi kucagima alsam bu posttan atmak istiyorum:)) 

Sağlıkla büyütün inşallah afiyet olsun imrendim çok 

(3,025 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim bak az kalmış seninde. 38+4 te geldi benim. Darısı sana inşallah
(310 puan) tarafından
İnsallah sağlıkla gelsin hamilelik cok yordu birazda bebekle yorulalim artik :))
(3,025 puan) tarafından
Ah ah bana eltilerim derdi kıymetini bil bugünlerin diye. Bilememisim:D
(310 puan) tarafından
Banada hep oyle diyorlar ama kiymet bilinecek gibi değil sabaha kadar tepiniyor midemi delecek mide yanmalari kasık agrilari derken sabahi ediyoruz tam olarak hangisinin kiymetini bilmemiz lazim bilemedim :))
(3,025 puan) tarafından
Benim de öyleydi canım. Sabaha kadar uykusuzluk mide yanması ölecek gibiydim geçti şükür darısı sana inşallah
0 oy
(3,893 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm 

(3,025 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim❤️
0 oy
(6,540 puan) tarafından

Valla soğuk kahve içmedim 4 aylik suan . Hergun iki kere içiyorum bebek uyuyunca :D

(3,025 puan) tarafından
Afiyet olsun sana da. Ben Türk kahveciyim ya. Olmazsa olmazım
0 oy
(11,087 puan) tarafından
4 yaşında hala ağlak öyle böyle değil hemde Rabbim can sağlığı versin inşAllah 
(3,025 puan) tarafından
Amin canım benim. Rabbim sakinlik versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 845 göst.
29 Nisan 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 370 göst.
14 Kasım 2024 Aile kategorisinde Hayalperestt (3,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 498 göst.
11 Ağustos 2021 Aile kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 453 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,177 cevap

36,597 kullanıcı

...