0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Gebelik boyunca ne yaptimsa geçmedi ara ara fitiller kullandım ama bitmedi doktor dogumdan sonra geçer diyor. Bu durumu yaşayan var mi dogumdan sonra gecti mi ve en korktugum bebege bi zarari oldu mu

7 Cevaplar

0 oy
(2,959 puan) tarafından
Aşırı koku yok ama benim de bu aralar çok sıklaştı akıntılarım
(1,183 puan) tarafından
Koku kaşıntı yoksa normal akıntıdır o bende hep var herhangi birsey kullanıyor musunuz
(2,959 puan) tarafından
Vitamin kullanıyorum sadece. Koku normal akıntı kokusu kaşıntı da yok ama hamileyim diye yoğunlaştı akıntım galiba
(1,183 puan) tarafından
Evet ondan dolayı aman koku kaşıntı yoksa sıkıntı yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnm kadr pis akıntıyı yaşayan yoktur sanırım

Her Allah'ın günü kötü kokulu ve sarımsi pis bı akintiydi

Hep ilaç kullanıyordum

Ama doğumdan sonra geçti 
(38 puan) tarafından
O şekilde bir deneyim
(1,183 puan) tarafından
Aa neden kullanamıyorsunuz içeri kakıyıverin :D ben gebeligin başından beri düşük için kullaniyorum benimki artik kendi giriyor:D
(38 puan) tarafından
:))) ben beceremiyordum ya ama yeni arkadaşın dediği gibi yaptım oldu :)) sizinki yolu biliyor artık:)
tarafından
Hahaha olduysa iyi:)))
Bende çok kullandım progestan düşük için
Mantar içinde daha büyüktu fitili kullana kullana alıştık,:))
(38 puan) tarafından
:)) benimki de baya büyük ya sanki 2 tane çocuk ben dogurmamisim gibi :))
0 oy
tarafından
Hamileyken çok başıma geliyordu dogum. yaptim . Suan hiç akintim yok.  Adet bile olmuyorum 4 ayı gecti
(1,183 puan) tarafından
Ay akinti olmamasi cok iyi insallah benimde biter gider. Adet ne kadar sure sonra olmasi gerekir ki bilmiyorum tekrar hamile olabilir misiniz :))
tarafından
Mümkün değil hamile değilim hassasiyet yok koku aserme falan .

1 yila kadar normalmiş olmamak
0 oy
(873 puan) tarafından
Benim vardı hamilelligim boyunca çalışıyordum birde günde 3defa çamaşır değişiyordum idrar testi yapıldı mı idrar yolu enfeksiyonu varmı. Bende hamilelelik boyunca tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum vardı bu yüzden bebeğim erken doğdu. Bir test yaptir canım çok geçmiş olsun 
(1,183 puan) tarafından
Test yapildi kültür alındı bisey çıkmadı ara ara fitil kullaniyorum ama bi işe yaradigi da yok. İdrar yolu enfeksiyonu ara ara oluyor kendimden tiksinmis durumdayim
0 oy
tarafından
Yani canım bende de vardı 4 beş kere fitil ve şase kullandim son üç ayda çok dikkat et böyle şeyler bebeği etkiler çünkü sonuçta bir enfeksiyon ve doğum dan sonra iki ay sonra kaybolur 
(1,183 puan) tarafından
Evet bende artik kendimi gectim bebege zarari olmasindan korkuyorum bende oyle kac kere fitil kullandim bilmiyorum bi faydasida olmadi insallah saglikla atlatiriz tesekkur ederim
0 oy
(164 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir ve erken doğum riski yaratabilir ben yaşadım ve 9 ay boyunca 1 2 ay dışında antibiyotik kullandım aralıklı dikkat et mutlaka defne yaprağı kaynat suyu ile temizlen bol su iç ve doktora git 
(1,183 puan) tarafından
Erken dogum riskimde var basindan beri riskli gebelik ve enfeksiyon hic bitmedi antibiyotikte kullandim ama gecmedi 36. Haftadayim çok şükür defne yapragini taharette mi kullanayim nasil kullanicam
(164 puan) tarafından
Evet bende aynı durumdayım 36 +5 e kadar progestan ve adalat diye tansiyon hapı ile beklettik bebeği geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Gebelik başından sonunda kadar idrar yolu enfeksiyonu ve mantar geçirdim banada aynısnı dedi doktor doğumdann bir süre sonra ğeçti evet ama bebeğim etkilenmiş enfeksiyondan 8 gün küvezde kaldı ciğerledi enfeksiyon kapmış
(1,183 puan) tarafından
Ahh simdi iyimi sagligi bebeginizin. Bende cok korkuyorum kacinci hafta dogum yaptiniz kilosuda bi hafta geride enfeksiyondan olabilir diye korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 317 göst.
6 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve.45 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Birgundoguracam (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,038 soru

23,674,151 cevap

309,777 kullanıcı

...