0 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,417 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız sizce kahvaltı mi akşam yemeği mi 

Yarın eşimin iş yerindeki arkadaşını eşiyle birlikte bize davet ediyoruz eşim akşam yemeğine çağıralım dedi ben de sabah 11 gibi kahvaltıya gelsinler diye düşünüyorum onlar gittikten sonra Çamaşır suyu ile evi temizleme fırsatım olur hemde kahvaltı için börek herşey buzlukta var hazır şeyler masaya koyulacak oldu bitti  

NOT :  KADININ VEYA ABİNİN PİS OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN DEĞİL TEMİZLİK YAPMAK İSTEMEM ENFEKSİYON KAPMA RİSKİM YÜKSEK O YÜZDEN  EVDE BİLE DEZENFEKTAN KULLANIYORUZ SÜREKLİ 

Sadece çaya veya kahveye cagiramiyorum bana göre çok hafif kalır Çarşamba günü benim evimde oğluma bakacak o yüzden tanışmak için çağırıyorum  

Not : ŞU ÇOCUĞU İLE HER İŞİNİ YAPAN MÜKEMMEL ANNELER LÜTFEN SORUM HARİCÎ BOŞ YAPMAYIN SİZDEN DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYORUM OĞLUMU 

14 Cevaplar

0 oy
(7,769 puan) tarafından
Bence kahvaltı cnm hem temizlemiş olursun
(4,417 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
(7,769 puan) tarafından
Senden de kuzum ❤
-Reklam-
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Kahvaltilik olsun o zaman neden zora sokasin ki kendini hazir malzemeler de varmis
(4,417 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun bende öyle düşünüyorum
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bence kahvaltıya cagırın daha ıyı olur onlar gıttıktwn sonra ıslerını bıtırursın hem kahvaltıda senın ıcın kolay olur
(4,417 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun bende öyle düşünüyorum
0 oy
(19,902 puan) tarafından
Sen nasıl rahat edeceksen öyle çağır. Yani kahvaltı hazırlaması daha kolay bence de. Ve sonra temizlemek de daha kolaysa kahvaltı 
(4,417 puan) tarafından
Kahvaltı rahat benim için ama basit kaçarmi acaba dedim
(19,902 puan) tarafından
Yok valla ben biri beni kahvaltıya davet edince çok seviniyorum ☺️☺️☺️
(4,417 puan) tarafından
Bende öyleyim çok çok beğeniyorum ☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Bence kahvaltı hazırlıgın kolay olması yada sonradan temızlıl kısmını bır kenara bırakıyorum çocuğa bakacakmıs madem zamanda gecırmıs olur çocukla gün uzun akşam gelse çocuğun uyku saatı yemek çay vs derken zaman kalmaz bence kahvaltı daha mantıklı

Postlarını görüyorum çok gecmıs olsun canım
(4,417 puan) tarafından
Bu yöndende evet daha iyi olur

0 oy
tarafından
Canım sen hastasın değil mi doğru hatırlıyorum yorma kendini hazır al kahvaltıya çağır yeterli sen bilirsin 
(4,417 puan) tarafından
Evet cnm  teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Bence kahvaltı, hem kahvaltı sofrası bana daha samimi geliyor sohbet eder de kahvaltını yapıyorsun. Akşam yemeği de öyle ama yemek soğudu derdi var yemekten sonra bir sürü yağlı bulaşık çıkıyor artı üstüne telaşla çay koy ama kahvaltı daha sakin en azından günün başımdasın
(4,417 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun basit kaçarmi acaba diye düşünmüştüm
(3,407 puan) tarafından
Hayır canım neden basit kaçsın ki kahvaltı sofrası daha zengin akşam yemeğine göre. Bir de şimdi isminden fark ettim sen rahatsızdın neden evine misafir alıyorsun ki bu durumda? Allah korusun enfeksiyon kaparsan çok riskli
(4,417 puan) tarafından
Çarşamba günü endoskopi ve operasyonum var o yüzden oğlumu bakacak cnm bayanı tanımıyorum eşim le eşi arkadaş ben önden bayanı tanımak istiyorum mecbur kaldım biraz yani
(3,407 puan) tarafından
Çok dikkat et Rabbim şifa versin inşallah seni evladına bağışlasın
(4,417 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(5,448 puan) tarafından
Kendini yormana gerek yok rahatsızsın zaten hazırda varmış buzlukta mis gibi de olur çocuğuna bakacakmış vakit geçirmesi açısından zamanda olur 
(4,417 puan) tarafından
0 oy
(709 puan) tarafından
Pazar  gunu kahvalti daha mantikli cunku pazartesi is basi var herkesinde aksam kendine gore bi duzeni var hem cocuklarin filan uyku saati geliyor insan rahat edemiyor kahvalti en guzeli bence
(4,417 puan) tarafından
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Akşam yemeği veya kahvaltı neye çağırdığınin bence bı önemi yok sen düşünüp çağırıyorsun yani işine hangisi gelecekse canm 
(4,417 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun oğlumu bakacak o yüzden basit kaçarmi acaba diye düşünmüştüm
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Bence de kahvaltı akşam olduğun da çocuklar bazen durmak istemiyor zorluk olur en azından hem konuşma fırsatımız da olur kahvaltıdan sonra bir kahve oturup tanışma fırsatımız daha iyi olur evin dezenfektan çınar gelince ben kim olursa olsun misafir gittikten sonra akşam yapamasam da sabah hemen yapmaya çalışırım benim de içim rahat etmez öyle gördüm alıştım bunda kötü bir şey yok canım :)

(4,417 puan) tarafından
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Kahvaltı daha kolay canım ya hem hazırda varmış da
(4,417 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun Buzlukta herşey hazır da var çıkarip bı fırına vericem
(1,429 puan) tarafından
Yormamis olursin kendini daha iyi dikkat et kendine
0 oy
(7,963 puan) tarafından
Sabah kahvaltısı daha iyi olur . Zaten rahatsizsin fazla biseye uğrasmamış olursun . 
(4,417 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Bence kahavltıya çağır canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 288 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (323 puan) tarafından soruldu