0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Gecen sene Haziran'da 10 günde öğrendik zaten gece hiç altına istemiyordu 24. Aylıkken ogrettm çiş falan söylemeye basladi . 3,4 ay sonnra kabız oldu popoda yirtilma o günler hiç tuvalete gtmk istemedi çok ağladı doktor da şurup ve krem tedavisi basladi .3 ay kullandk geçti bu sefer cisi gelince soylemyi birakti canı yanınca gitmk isteemdi hep ben götürdüm soruyordum yok diyordu Subat ayında kabızlık popo geçti ama çiş gelince söylemiyor canı isterse arada şöyler bnde.  hamileyim 3 aylık üstüne gitmk istemiyorim sorunca hep yol diyo günde 1 defa falan söylüyor hamileliğim zoor geciyo ve memleketten uzagx kimse yok diye tese yazdirdi khic çocuk yok 3 ay oldu kreş orda da arada söylüyor evdeki gibi ne yapsam düzenli soylemeye başlasa. Yine kabız oldu 1 aydır cnku düzgün yemek yemiyor .Bu sefer kaka gelince donup kalıyor bana bakıp kakam yok diyor aslnda var kakasi kacirmasi olmuyor ayda 1,2 ama hamilelkkte zor geciyor ne yapsa tekrar cisinni düzenli söylese her yolu demiyorum odu veriyorum oyunn yapıyorum gitsin diye bazen tama diuo gidiiyiruz bazen cisim yapmam diyo 1 yıl oldu ogreneli 3 yaşında şuan 

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 694 göst.
+2 oy
6 cevap 600 göst.

Kategoriler

1,506,119 soru

24,586,748 cevap

362,765 kullanıcı

...