0 oy
530 göst.
Aile kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar kaynanam köye gitti 20 günlüğüne görümcem oraya evleniuo düğünü olucak kayın babam burda kaldı iki gorumcemle gorumcelerim calisiyo kayın babam gorumcelerim yemeğe akşam hep bizdeler kaynanam giderken sana emanetler yemekleri falan dedi benim içime sinmiyodu zaten çok yararları dokunmadı bana ama mrcburluktan yemeğe alıyorum bugün annemler bana geldiler yazlığa gidicez sende gel bir haftalığına istiyosan dediler hem ziyarete geldiler hemde benide götürmek için ama bana bıraktılar sen bilirsin eşinle sıkıntı yasayacaksan gelme biz senin için istiyoruz dediler eşimle konuştum sen ne diyosan onu yaparım sıkıntı olucaksa sana gitmiyim dedim oda ben idare ederim babamlar kalacak öyle dedi bende sen nasıl idare ediyorsan babanlarda idare etsinler dedim oda ne istiyosan onu yap diyip trip atar gibi konuştu sonra isim var dedi kapattı sizce ne yapsam bir haftaligina gitsemmi eşim idare eder o sıkıntı etmez ama babasını kardeşlerini dusunuyo halbuki benim zorunluluğun yok ama benim başıma bıraktı kaynanam yemekleridir çamaşırları dur sizce siz olsaniz napardinjz

23 Cevaplar

0 oy
(1,514 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kız ben hiç düşünmem kaç kız kaç kurtar kendini tadını çıkar hayatın bidaha gelmicez insanın karnı Bi yumurtayla da doyar gelincede eşinin gönlünü alırsın önce can daha sonra canan kendini düşün valla hiç kimse kusura bakmasın biz bu hayata ç

Alışmak için ya da başkasının kahrını çekmeye gelmedik 
(41 puan) tarafından
İçimi çok rahatlattın sağolasın canım eşimi aradım rızasını tekrardan aldım tamam git dedi içim rahat
(1,514 puan) tarafından
İyi o zaman sevindim hazırlan iyi tatiller canım
(41 puan) tarafından
Sağolasın canım teşekkür ederim
-Reklam-
+5 oy
(293 puan) tarafından

Kız sana milleti emanet etmişler sende başka bir yeremi gidiyorsun yani

Bnce cok ayıp 1 haftalığına ne olmus 
(41 puan) tarafından
Gorumcemler geç saatte işten ciktiklari için bizede yemeğe gelmiyorlar sadece kayinbabam geliyordu
(293 puan) tarafından
Sadece kayın babana yemek yapıcaksın ondanda rahatsız oluyorsun sana hayrı yok diye
Ee burda rıai ilahi nerde yani Allah rızası icin
İnsan Allah icin yedirir icirir korkma rızkın azalmaz
(456 puan) tarafından
Ne alaka iyide niye ayıp olsun iki tane görümce babalarına bı tas yemek yapıp dolaba koyamiyorlar mı.
tarafından
Saçmalıyosunuz insan gece 1de gelse bır tencere yemek yapsa ıkı gun yer babaları nedır yanı??
(2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Niye kayınpederine bakma zorunluluğu olsun bende işte çalışıyordum geç gelsem bile düşün ki hamile halimle birlik oturduğum kayınpederime hizmet ediyordum, kendi kızları işten geç geliyor diye niye yemek yapamasın kimse bahane kılmasın  ben bu halimle yapıyorken millet kendi babasına yapar iki tane kızı var hala gelinin eline mi bakıyor yani babasının düşünmesi lazım oğlumun evi barkı ayrı 1 hafta peynir ekmek yese de doyar yani, yaşamadan bilemez kimse
+1 oy
(597 puan) tarafından
Şimdi senin evinde misafirin var ama sen annenlerle yazlığamı gidiceksin misafiri bırakıp benmi yanlış anladım 
(41 puan) tarafından
Ya misafir değil bizde kalmiyolar sadece yemek yapanları olmadığı için akşamları yemek yiyip evlerine gidiyolar
(597 puan) tarafından
Aynı şeyi eşim yapsa ben üzülürüm şahsen kusura bakmayın yani bin de kötü olsa eşim için bir haftalığına çekerim nolucak
0 oy
(41 puan) tarafından
Cevap vericek yokmu kızlar 
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Git canım hem kafamı dinle hem de kendine gelirsin iyi gelir yani koca koca insanlar herkes kendi halledebilir kaynanan sana güvenip gezmeye gidiyor oh ne güzel valla kimseye bakmak yemek yapmak zorunda değilsin eşin nasıl idare ederim dediyse babasida idare eder yani kaynanan orda geziyor düşünmüyor sen mi düşüncen 
(41 puan) tarafından
Dimi bide kayinbabam hep dışarıda yer hiç çekinmez bence de bende öyle düşünüyorum hepsi koca koca insanlar idare etsinler bir hafta
(3,389 puan) tarafından
Yani kaynanan sana güvenip bırakması bile yanlış yani kendi keyfi gezmeye giderken sen hizmetciliklerimi yapacaksın en iyisi git kafanı dağıt tatil yap biraz
(41 puan) tarafından
Haklısın canım bana sormadan gitti biletleri çoktan almış haber bile etmediler eşimden öğrendim ki yanlarına sürekli gidiyodum
(3,389 puan) tarafından
Yani cabim sende git keyfine bak zorunluluğun yok bide sormadan gitmiş yani
0 oy
(37 puan) tarafından
Ben olsam giderdim gorumcelerin de yemek yapabilir kıyafetleri yikayabilir ya da eşin yapsın zaten size bir faydaları da dokunmamış onlar için kendini kısıtlamana gerek yok. Kuru bir ekmekle de insan doyar 
(41 puan) tarafından
Aynen çok haklısın canım ki yeri geldimi dışarıda rahat yiyen insanlar
(37 puan) tarafından
Öyle uzun sürede kalmiyorsun zaten keyfine bak valla insanlar için gözünü çıkarsan zaten kördü derler, zaten çalışan insanlar yemeklerini dışarda yeme güçleri de var
(41 puan) tarafından
Haklısın bence de canim
0 oy
(50 puan) tarafından
Görümcelerin varmış yemek yapabilecek durumdalarsa git bence fikirlerini al sonra bizi bırakıp gitti demesinler annemler geldi beni de çağırıyorlar siz kalabilir misiniz yoksa gitmiyim diye düşündüğünü belli et eğer ki problemli falan değilseniz her zaman olan bi durum da değil anladığım kadarıyla sizde yemek yemeleri kaynanan da gezmeye değil görümcemin düğününe gitti demişsin siz düğüne gitmiyor musunuz merak ettim bunu da  mecburiyetten gidip sana emanet ettiyse bence gidilmez başka zaman da yazlığa gidilebilir sonra bizi bıraktı oda gitti diye dolmasınlar
(41 puan) tarafından
Evini duzmek için 20 gün önce gitti kaynanam biz 20 gün sonra gidicez
(50 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim sanırım düğün süreci sonuçta bilemiyorum :)
0 oy
tarafından
Ya boşver sen tatiline git kafayı dinle eşin hal eder bişey cik olmaz 
(41 puan) tarafından
Sence kaynanamı arayıp Desemmi bir haftalığına gidicem idare etsinler biraz diye hicyoktan demesinler haber etmedi
tarafından
Evet ara de
 Ben bayağı yorgun his ediyorum ailemde ısrar ediyor en azından gidip bir kaç gün orda dinlemeyim.de eşim de izin verdi zaten de ama ben sana da haber vermek istedim de
(1,317 puan) tarafından
Zaten habersiz gitmeyin bence ya da bi nabız yoklayın arayıp , düğün öncesi gerginlik olmasın. Ayrıca 2 görümce gelince yemeğini de hazırlayabilir  birçok çalışan kadın gibi .
0 oy
(205 puan) tarafından
Sen olmasan köye gidemeyecekmiş kaynanam kocaman insanlar canım çalışıyorlar diye açmı kalacaklar yapsınlar yemeklerini Allah Allah biz ölelim ozmn eve gel çalış yemek yap çocuk eş ooo
(41 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum yani koca koca adamlar kızlar idare etsinler bir hafta gidicem kesin karar verdim peki sence kaynanama haber etsemmi derim brnim kizda durmuyo bir haftalığına idare etsinler haber etmeden gitsem bahane çıkar onlara
(205 puan) tarafından
Gideceğini davet ettiklerini ara söyle kaynanana
0 oy
(6,621 puan) tarafından
Bırakıp gitmem sonuçta emanet etmişler.  Yarın birgun seninde başına gelir . Kimin neolacagi belli olmaz
0 oy
tarafından
Koca koca insanların anne babası sen misin de sana emanet etmişler komik durma git 
0 oy
(2,029 puan) tarafından
iyide sana emanet derken hayır olmaz dememissin şimdi yarı yolda bırakmak oluyor bu. kaynanan keyfi gezmeye gitmemişti kendini onun yerine koy. Bi bana mı böyle geliyor evlenince eşimizin ailesi ailemiz olmuyormu kızlar ya benim annem babam bu durumda olsa kalkıp kaynanamla tatile gidip babamı kardeşlerimi birakirmiydim hayır ee ne farkı varki. Hoş olmaz yani yinede sen bilirsin ben eşimin hattı için kalırdım alt tarafı bi yemek
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Ben gitmezdim. Eşime öyle bir şey söylesem oda trip atardı haklı olarak 
0 oy
(659 puan) tarafından
Ömür boyu değil sonuçta ki öylede olabılır omur boyuda bırlıkte yasarsın orası ayrı mevzu benımde kayınvalıdem gıder oğlunun yanına kayınpeder vs bende kalırlar netıcede yılda 2 kez gıdıyor dıyorum annemlere bıle gıtmıyorum kalplerı kırılmasın dıye onlarda bana ona gore davranıyorlar
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Goorumceler çalışıyorsa sana mı çalışıyorlar nice anneler var hem çalışıp hem çocuğuna bakıp hemde ev işi yemek yapan.rahata alışmışlar.aksam geldiklerinde evlerinde yemeğini çamaşırlarıni yikayamiyorlar mi çalıştıklarına göre çocuk değiller herhalde bence çok alttan aliosun
(41 puan) tarafından
Haklısın canım yok yeri geldimi bırak yapmayı paraları var dışarıda yiyolar
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Hoş olmaz gitme bence 
0 oy
(605 puan) tarafından
Ben olsam giderdim koskoca insanlar yemeklerini de kendileri düşünebilir eğer sana misafir falan gelmedilerse evlerinde kaliyorlarsa hiç düşünmem.
(41 puan) tarafından
Evet bende öyle düşündüm zaten bizde kaliuo olsalar gidemezdim kino ayrı mesele
0 oy
(1,693 puan) tarafından
Çoğu demiş ki gitme etme misafirin var. O nedenmiş. Mecbur değilsin. Görümcelerin de büyükler. Akşamdan yemeğini yapıp bıraksınlar babalarına . Babaları da ertesi gün ısıtıp yesin. Ne var yani bunda. Kaynanan onları bırakıp gidiyorsa sen hiç kendini yıpratma. Git eğlen keyfine bak. 
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Kesinlikle bir haftalıgına git canım gorumcelerın aksam gelince ıkı dakka hazırlasınlar bişey olmaz. Kımsenın kolesı degılsın ihtiyacın varsa istiyorsan git. 
0 oy
tarafından
Başkaları için neden kendini feda ediyorsun ayrıca kazık kadar insanlar kendi başlarının çaresine bakamıyor mu

İlgili bir soru bulunamadı

405,897 soru

12,165,699 cevap

36,622 kullanıcı

...