0 oy
836 göst.
Diğer kategorisinde (403 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Mfmfkffkfkfkfkgkgkgk

26 Cevaplar

+5 oy
tarafından
B*k yedıgınden başı agrıyor denır böylesine tam anlamıyla ne ıstedıgını ne yaptıgını bılmıyor maymun iştahlı insanların hayatını kahvede kahvede yaşar gıder böyle bencıl tıpler sadece kendını düşünür 
-Reklam-
+3 oy
(709 puan) tarafından
Ohhh masallah baska bi istegi var mi bacinin ayip ya bu resmen insanin duygulariyla oynamak allahtan korksun yazik gunah o elin ogluna bisey olsa oda ailesine rezil olcak 
+2 oy
(7,801 puan) tarafından
Sen boşver kardeşin ne istediğini bilmiyor böyleleri büyük bir dersi hakediyor.
tarafından
Yani madem eski sevgilisini unutamadi neden yeni biriyle ani kararlar verdi belki o kisi evlendi diye hırs yapti ama hırsınin kurbanı nişanlısı olamaz bence olmamalı ileridede ottan b*ktan sebeplerden bosanacam der senin kardesin istemiyorsa yapılmasin nikahı da net bi sekilde hareket etsin karşı tarafa da yazık yani o kadar emek veriliyor bi evlilik hazirligi kolay degil ev kolay kurulmuyor
tarafından
Aynen öyle  bir dersi hak ediyor
tarafından
Aradığım yorum
+2 oy
(2,860 puan) tarafından
Bence eski sevgilisini unutamadığını nişanlısına söylesin böyle bir iş mi olir ya. Burada asıl uzuldugum senin kardeşin değil karşıdaki insanlar. Mal mülk yerine konulur da bir ömür geri gelmiyor. O insanların hakkı kalır kul hakkından hiç mi korkmuyor anca kendini düşünüyor kardeşin? Yazık günah ya 
+2 oy
(2,168 puan) tarafından
Walla canım kusura bakma da tek üzüldüğüm nişanlısı. Yazık değil mi niye kandırıyor adamı. Yarın öbür gün evlendiğinde bir de çocuk olduğunda eski sevgilisi gel diye cagirsa koşa koşa gider kardeşin. Yaptığı iki yüzlülük ve kusura bakma da ahlaksızlık. 
+2 oy
(993 puan) tarafından
Bence kardesin eski sevgilisiyle bir seyler yasamis ortaya cikmasindan korkuyor belki eskisi tehdit ediyordur
(1,125 puan) tarafından
O da kötü bir şey. İki kötülüğü yarıştırmayalım bence :)
(993 puan) tarafından
Bence burda kizin ailesi hosgorulu olmamali ne demek ya bu olanlar insanin serefi haysiyyeti onuru var bu kadar ozgurluk avrupada yok sevdigi adama bak on yas buyuk dul biri ayy benim kizim olsa iki evliligi de iptal eder rokete bindirir uzaya firlatir evlattliktan reddederdim
(1,125 puan) tarafından
Tabii ki eleştirilecek çok şey var. Lütfen yanlış anlamayın beni bende eleştirdim ama dediğim gibi zan insana kötü şeyler getirir bu yüzden uyarmak istedim. Şimdi de büyük konuştunuz desem yine bana kızacaksınız :) kızmayın lütfen uyarmak ile mükellefim :)
(993 puan) tarafından
Haklisin canim ozur dilerim zanda bulundum belki de ama mantikli bir durum yok ortada garip seyler var
(1,125 puan) tarafından
Estağfurullah ne özrü :) hakkını helal et.
+1 oy
(638 puan) tarafından
Kardeşin belasını arıyo 
+1 oy
(1,133 puan) tarafından
Kardeşin ne yaptığını bilmiyor yaşı da küçük değil 28 yaş gayet iyi bir yaş farkindalik için .önceki sevgilisinin çocuğu varmış birde bırakın şimdiki nişanlısından ayrilsinda çocuklu adamla evlenip sonra çocuğu olduğu için bazi şeyler burnundan gelmeye başlayınca hevesleri kırılınca görür gününü.uzuldum şuan nisanlisina
0 oy
(346 puan) tarafından
Bence bitircekee bitirsin abimde öyle istemeyerek evlendi hala istemiyor eve falan giresi gelmiyor onuda çok uyardık bitiremedi şuan mutsuz bir evliligi var bide çocuk oldu resmen mutsuz hayatı yaşıyor 
0 oy
(840 puan) tarafından
bence ara nişanlısına sen anlat evlenirlerse daha beter olur evlenmek kolay devam ettirmek zor .çocuğuda uyar kimseye demesin o bitirirse senin ailende onun aileside birşey diyemez .Kardeşin doğru karar verebilecek bir kapasitede değil olsaydı bu durumlar yaşanmazdı .
0 oy
tarafından
Evleneceği adama üzüldüm sadece. Adamın suçu ne istemiyorsa bitirsin annenle anlaşamıyor diye adamın başını yakmasın bari
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Ama böyle insanların duygularıyla oynaması hiç doğru değil kendinden emin değilse neden ciddi bi yola girdi bekleseydi acele etmeseydi şimdi bitircek olan o çocuğa olucak altını eşyası hevesi herşeyi kursağında kalacak Allah sorar valla hesabını
0 oy
(4,283 puan) tarafından
Kardeşin ne istediğini bilmiyor malesef boşver 
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Merak etme canım nikahta olsa evlilikleri kısa sürer emin ol 

Ayrıca sen niye üzülüyorsun çocuk değil ya saçma sapan kararlari verebiliyor sende takma kendi kazdığı kuyuya kendisi düşecek nasıl olsa 

Kusura bakma ama kardeşine çok ama çok gıcık oldum suan
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bence baban gille konuş sen bitirin benim dayımda öyle oldu şimdide delirdi 
0 oy
(38 puan) tarafından
Mantıkli davransın sevgiyle herşey yola girmez zaten eski sevgilisini sevdide noldu benim şimdiki aklım olsaydı mantık evliliği yapardım beni sevenle evlenirdim zaten evlenince sevgi bitiyor mantık devreye giriyor kız kardeşine akıl ver sevgi herşey değil de eninde sonunda bitiyor de eski sevgiliyi bosversin yoluna baksın Allah ona ikinci bir şans çıkarmış eş geçmesin 
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Üzülecek birşey yokki kardesin ne istediğini bilmiyor evlilik kolay karar alinmaz insanlar takıyı eşyayı alırken aklı nerdeydi gidipte seçti beğendi sonuçta çocuk oyuncağı gibi oynayım bakarım duruma göre derken gerçeklerle karşı karşıya kalmış senlik bir durum yokki 
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Ben kardeşinden çok erkek tarafına üzüldüm yazık hiçbir şeyden haberleri yok sevdiği kadın başkasını seviyor ama zavallı adamın haberi yok
0 oy
tarafından
Resmen adamın başını yakıyor kandırarak eminim evlenince o adama hayatı zindan edecek eski sevgilisi gel kaçalım dese kaçıp gidecek kapasitede maalesef ben senin yerinde olsam damat adayını alır karşıma konuşurum böyle böyle diye o adama yazık günah değil mi umutları hayalleri bi yalan üzerine kurulu olcak 
0 oy
(462 puan) tarafından
Gerçekten bitirmek istese anneni dinlemez bitirirdi bence istemiyo değil kafası karışık.karsidaki insanlara da yazık 

İlgili bir soru bulunamadı

410,136 soru

12,331,919 cevap

39,245 kullanıcı

Kategoriler

...