0 oy
823 göst.
Diğer kategorisinde (401 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Mfmfkffkfkfkfkgkgkgk

26 Cevaplar

0 oy
(6,897 puan) tarafından
Kusura bakma ama şuan ben oğlana üzüldüm boşu boşuna adam hayaller kuruyo masraf yaptı niye bir hiç uğruna onu sevmeyen biri için yaptığı çok yanlış niye ani kararlar verir ki bu işler çocuk oyuncağı değil ha deyip olsun ya deyip bitsin Allah sonunu güzel etsin inşallah sever ya da Rabbim bı şekilde bozsun 
-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından
Durumunuz zor kardeşiniz için üzülmeniz çok doğal hepimiz kardeşlerimiz için en iyisini isteriz ama objektif olamıyorsunuz kardeşiniz kendi seçimleri ile bu yola girmiş kimse kimseyi zorla evlendirmiyor anladığım kadarıyla en başında seninle olmak şu an bana iyi geliyor ama bir gelecek düşünmek için erken deyip hiç ciddiye bindirmeseydi işi ama sanırım kendisi bilinç altında birilerine ya da kendine birşeyler kanıtlamak istemiş işleri çıkmaza sokmuş karşı taraf için haksızlık değil mi bir de o açıdan bakın bu devirde hiç kolay değil hem maddi hem manevi bir yükün altına girilmiş kardeşiniz de ne yardan ne serden geçmiş maalesef şu an bu durumla başa çıkması gereken kendisi evleneceği gün ağlayacak kadar istemiyordu neden bu ilişkiyi şimdiye kadar bitirmedi istemediğin bi adamla aynı evde yaşamaktansa hergün annenin laf söylemesini dinlemek daha iyidir bir süre sonra da unutulur gider zaten ömür boyu da konuşulmaz bir evde bu durum yani kız kardeşiniz bu tarafa da hayır diyecek bi durumda değil bana kalırsa duygu olarak
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Şimdi neden ilk söylediğinde bitiremedi diye ağlıyorsunuz ya zaman geçtikten sonra da neden davetiyeler basıldığında ayrılmadı ya da neden aynı eve girmeden ayrılmadı diye ağlayacaksınız. Hiçbir şey için geç değil. Açıkçası ben karlı tarafa üzüldüm ve onların da hayrı için ayrılmaları en iyisi. Kız aklında başkası varken yeni biri ile bu kadar ilerletmemeliydi. Neresinden dönerse kardır. Evli ve çocuklu biri ile de tasvip edilen bir durum değil, ona da pişman olmasını istemem ama kardeşiniz belli ki şu an bunları anlayamıyor. 
0 oy
(2,446 puan) tarafından
Yaprak dökümünun sahnesini okudum sanki.. yani sonuç belli , böyle ne istediğini bilmeyen insanlar başkalarının da hayatını karartıyor maalesef 
0 oy
(5,464 puan) tarafından
O unutamadığının mı çocuğu varmış anlamadım orayı? 
0 oy
(310 puan) tarafından
Bu soruyu siz daha önce de sormuştunuz sanırım, bu hikayeyi hatırlıyorum. Hatta bazen "o kız ne yaptı acaba?" diye aklıma geliyor. Demek ayrılmamış.

Hadi diyelim kendisi çok da uzun süreceğini sanmadığım bu evliliği yapacak öyle böyle. Bu ergenlik ve ayrangönüllülükle kusura bakmayın müstehak da bu ağlamalar, çekişmeler. Ama en azından damadın hayatını mahvetmesin. Adam kız kardeşiniz yüzünden evlenmiş boşanmış biri olacak. Hatta belki çocukları da olacak. Bakın babanız diğer adamı evlenmiş boşanmış çocuğu varmış diye istemiyormuş. Bu damat da sırf kardeşinizle annemizin bencilliği yüzünden bu şekilde yaftalanacak ve hayatı bir daha eskisi gibi olamayacak. 

İlgili bir soru bulunamadı

408,508 soru

12,274,497 cevap

37,698 kullanıcı

Kategoriler

...