0 oy
406 göst.
Aile kategorisinde (1,439 puan) tarafından
Daha önce de paylaşmıştım üst komşu ona verdiğim yumurtadan kendisi de büyü yaptımi idda edip bizle kavga etti. Ama şu bir haftadır hem hastanelerden çıkamıyoruz bir çocuğun hastalığı bir ben hasta oluyorum ve esimi az önce araba radyatörünü açarken yüzünü elini yakmış arabadesen gene tamire gitti Bir sürü aksilik başımıza geliyor bu kadın bu işlerle uğraşıyor olabilir mi sizce hayır ve şerrini Allah'tan  geldiğine inanıyorum ama artık içimde de şüphe düşmeye başladı hangi dualar okunur ne yapmak gerekir böyle bir durum varsa iyice psikolojimizi bozdu çünkü 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum canım ama öyle durumlarda denizden geçilir bir ekmek kişinin başında bölünür dua olarak da Ayetel Kürsi nas Felak gibi nazar duaları okumanı tavsiye ederim iyi düşün iyi olsun bu arada hepiniz için çok geçmiş olsun
(1,439 puan) tarafından
Sağol canım çünkü Allahdan gelenleri de bu kadından bilmeye başladık artık iyice bozdu bizim psikolojimizi
tarafından
Hiç öyle düşünme hiç görüşme o kadınla apdest alıp dua edin Allah'a siginin iyi düşün iyi olsun canim
-Reklam-
0 oy
(9,802 puan) tarafından
Kırk yıl düşünsem üst komşusunun büyü yapacağı aklıma gelmez. Geçen haftalarda bizde sırayla hastalandik baya da kötü geçirdik. Zaten olumsuz şeyler hep üst üste gelir. 
(1,439 puan) tarafından
Bende kırk yil düşünsem yaptığım iyiliğin bu şekilde adice bana geri döneceğini dusunemezdim o yüzden bu işlerle uğraşmasa bilmez bazı şeyleri ondan benimde psikolojimi bozdu iyice
0 oy
(153 puan) tarafından
Astrologlar bu bi ay içinde çok kazaların olacağını söylüyor belki onla ilgilidir çevremde de hep duyuyorum ve şuan salgın var farklı bi bakis acısı. İçini ferah tut ayetel kursu Felak nas inşirah oku evin tüm odalarına üstünüze üfle temizlik yaparken suyunun içine sirke damlat Allah'ın izniyle kötü hiiiccc bisey olamaz
(1,439 puan) tarafından
Çok fazla şey üst üste geliyor bana göre Allahdan geliyor ama üst komşu benden bildi nasılsa artık sıkıntılarını
0 oy
(237 puan) tarafından
Canim sen bolca evine eşine cocuğuna ayetel kürsi ve nas felak oku. Bazen üst üste geliyor böyle seyler.. ama anlayamadim komsunu yani neden sana bana büyü yaptin dedi pat diyemi soyledi cok ilginc komsum yok yani samimi komsum yok ama benden yumurta alacak sonra gelecek büyülu yumurta verdin bana dicek 
(1,439 puan) tarafından
Ben ona bıldırcın satıyor eşim onun yumurtasından vermiştim birtanede tavuk yeni doğurmuştu şehirde yaşıyoruz taze yesin diye onuda koydum yumurtaların yanına iz görmüş üzerinde o büyümüş ondan bizle kavgaya geldi 50gunluk b bebegimin üstüne yemin ettim halen inanmadı kadin
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Allah büyüden ve büyü yapanlardan uzak tutsun hepimizi. Böyle insanların yatacak yeri yok. 
(1,439 puan) tarafından
Aynen öyle dunyadada kahır olduklarini göstersin rabbim büyü yapan yaptiranin
0 oy
tarafından
Hemen büyüye bağlamak nerden aklına geldi  üst komşun büyü yapılmış dedi diye büyü yaptığı anlamına gelmiyor ki
(1,439 puan) tarafından
İnsanın fikri neyse zikri de odur çünkü biri bişey verse hiç aklıma gelmez bana büyülü bişey veriyor diye o işlerle uğraşıyor demek ki
tarafından
O işlerle ugrastigi anlamına gelmez belki onun cevresinde sürekli ona büyülü seyler veren vardır o yüzden öyle düşünmüştür bazı insanların bu yüzden psikolojisi bozulur ve 1 bardak suda bile büyü ararlar
(1,439 puan) tarafından
Benimde psikolojimi bozmasına gerek yok öyle kişilerin bizden bekliyor demek ki öylede düşün olayı onlar yapmaz demiyor kesin gözüyle bakıyor iz var eliniz mi kirliydi demesi lazim yumurtanın üstünde direk gelip bana nasıl büyü yaparsınız dememeli bir insan o yüzden kadını sevmiyorum ondan da herşeyi bekliyorum bu satten sonra ben birde lohusa bir kadınım bunuda biliyor bunun sütü kesilirmi diye düşünmeden yapıyor birde bunu
0 oy
(10,687 puan) tarafından
ben inanmıyorum böyle şeylere. ama inanıyorsan ve korkuyorsan duasız adım atma. evini güzelce sirkeyle temizle
(1,439 puan) tarafından
Ben hayrın ve şerrin Allahdan geldiğine inanıyorum ama şeytan işte dürtüyor başka sebep ara diye o seni suçladı sende onu suçla diyor

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 2,327 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 666 göst.
0 oy
15 cevap 603 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (2,972 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 557 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (2,972 puan) tarafından soruldu