0 oy
558 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Hanımlar merhaba ben 9 haftalık hamileyim biliyorum çok erken ama herkes gibi ben de cinsiyeti çok merak ediyorum.bu arada ilk başta çok uysal ve mutluydum.simdi ise iki haftaya yakın çok sinirliyim. Herşeye çok kızıyorum. Bir çocuğum var o da huysuz ve uyumuyor.kendime çok kızıyorum.

Demem o ki sinirli olmak cinsiyeti etkiler mi ?

Ve siz nasıl hamilelik geçirdiniz ruh haliniz nasıldı ve cinsiyet ne oldu?

28 Cevaplar

+2 oy
(3,352 puan) tarafından
Saçma cinsiyeti niye etkilesin. Ama onun huyuna yansıyabilir. 
(49 puan) tarafından
Peki hamilelikte sinirli miydiniz yoksa sakın mi ve cinsiyet
-Reklam-
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Yok ya o hormonlarla ilgili bence
0 oy
tarafından

Vallahi hiç anlamam bacim bende 9+2 oldum bugün ve aşırı sabırlı sakin mülayim oldum ha bir de çok duygusal oldum olmadık şeylere ağlıyorum anam :D cinsiyetle alakası varsa bana da söyleyin hayriniza 

tarafından
Oyyy Allahim kolaylık versin canim geçer bugunler de inşallah ama gerçekten aradan zaman geçince insan bir şaşıriyor bir zaman sonra da alışıyor
(14,907 puan) tarafından
iste ayni seyleri yasayacaksin buyuk ihtimalle insAllah dicle kiskanc olmaz da biraz rahat edersin benimki karnimdayken hic kiskanmazdi dogdu aman Allahim nasil kiskanma anlatamam
tarafından
Kiskaniyor mu eyvah eyvah 4 yaş var demi aralarında oyy Dicle kuş çok seviniyor bakalım bizi neler bekliyor Allahim yardımcın olsun inşallah
(14,907 puan) tarafından
bizimki de oyle cok seviniyordu seviyordu opuyordu felan cocuga degil ama bize karsi cok degisti
(7,806 puan) tarafından
Benim kızımda çok istedi kardeşi olmasını hep dua ediyordu Allah'ım annemin karnına bebek ver benimde kardeşim olsun diye . Hamile kaldım ilk başlar geldi gitti öptü karnımı , tekmeleri hissettikce mutluluktan havalara uçtu ama son hafta anne kardeşim orda kalsa orası onun evi olsa burası da bizim evimiz olsa olmaz mı bizim keyfimiz çok yerinde dedi ve kardeşi doğduktan sonra eve gelince de anne keşke kardeşim ölseydi dedi  ಡ⁠ ͜⁠ ⁠ʖ⁠ ⁠ಡ aralarında 4 yaş 3 ay var
0 oy
(13,425 puan) tarafından
Vallahi ne diyeyim bilemedim. Yani nasıl bir bağ olabilir ki? 
0 oy
(3,730 puan) tarafından
Bence alakası bile yok kuzu
0 oy
(5,747 puan) tarafından
Cinsiyeti değil ama çocuğun gelecekteki ruh halini etkilermis. O yüzden peygamber efendimiz sav hamile kadınlar bol bol salavat getirsin buyurmuştur.
0 oy
tarafından
Sinirle cinsiyet bir alakası yok kız bende sinirliydim herşeye kızardım kızım oldu
(49 puan) tarafından
İşte sinirli olunca kız oluyormuş ;⁠-⁠)
tarafından
Öyle miymiş hahaha bilmiyordum ama bunlar hurafe bak beni gören yüzün güzelleşmiş oğlan derdi karnın oğlan karnı derdi yediklerimden oğlan derlerdi ama hiç biri tutmadı
0 oy
tarafından
Sinirle bir alakası yok canım
0 oy
(837 puan) tarafından
Çok sinirliydim komşum dedı kesin bebegın kız o yüzden oylesın ama tam tersı oldu
0 oy
(17 puan) tarafından
Tamamen hormonal bir durum bence cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum duygusal olarak çok inişli çıkışlı bi hamilelik geçirdim bebeğim erkek her şeyi de yaşadım yani dönem dönem çok sakin olduğum çok duygusal olduğum yada gergin olduğum oldu 
0 oy
(13,837 puan) tarafından
hiç bu tarz şeylere inanmam, aşırı rahattım. hiçbir cinsiyet hurafesine de uymadı gebeliğim. ne mide bulantısı, ne karın şekli. yorumlarda sinirli olan kız derler demiş, hep yakınları. ben inanılmaz rahattım :) doğum olaylı oldu ama gebeliğim çok rahattı 
0 oy
(7,304 puan) tarafından
Cinsiyeti baba belirliyor senin ruh halinle bir ilgisi yok 
0 oy
tarafından
Sınırın cinsiyeti etkilediğini kim söyledi sana ben ona takıldım daha cok
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Cinsiyeti etkileyeceğini sanmam fakat huyunu acayip etkiliyor stresli annenin bebeğide stresli oluyor 
0 oy
(506 puan) tarafından
Ben tüm duyguları yaşadım nerdeyse ama genellikle sakindim kızım oldu oda tüm duygulara hakim ama genellikle sakin 

Ama cinsiyetini etkilemez karakterini etkiler mi dersen etkileye bilir.
0 oy
tarafından
Hormonlar diyoruz biz ona canım :)))) sinirin cinsiyet ile alakası yok
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Bunu hiç duymamıştım ben canim bende başından beri sinir var aniden köpürüyorum ben 
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Kız bunu okuyunca yine sinirlerim tepeme çıktı bak:)) kaynanamı sevmiyorum ve ona çok soğuk davranıyorum, cinsiyetini kız olarak söylediğimizde yüzünden belli dedi bana:)) 
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Cinsiyeti etkilemez ama huyunu suyunu etkiler diye biliyorum. Sen önce kendin için, sonra karşındaki minnoş ve karnındaki minnoş için bubsureci esnek ve rahat geçirmeye bak.
0 oy
(14,907 puan) tarafından
kizimda cok sakindim oglumda asiri gergin ve sinirli ☺

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (525 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halidbebek (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Realisthanim (2,705 puan) tarafından soruldu

412,206 soru

12,409,020 cevap

44,747 kullanıcı

Kategoriler

...