0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
 karcher buharlı temizlik Makinesi kullanan var mı varsa artıları eksileri neler almak istiyorum ama emin olamıyorum videolarını da izledim ama yine de karar veremedim kullanan varsa yardımcı olabilir mi

5 Cevaplar

0 oy
(11,717 puan) tarafından
ay onunla temizlik yapanları görünce deliriyorum, hemen ben de alıp kullanmalıyım diye ama alırı 3-5 kez kullanır bir kenara bırakırım diye almıyorum 
(119 puan) tarafından
Ses olayı nasıl çok sesli değilse kızım uyurken yaparım zaten herşeye elini vuruyor ona da kesin dokunmak ister bide eşyalara zarar veriyor mu benim ev parke bı tek mutfak fayans
(119 puan) tarafından
Ya hem sağlık için zarar hem de maddi yönden bir sürü temizlik malzemesi gidiyor bide temizlik konusunda çok titizsen daha çok gidiyor dikey Süpürge de istiyorumda önce buna yoğunlaştım hangi marka düşünüyorsun dikey Süpürge olarak
(467 puan) tarafından
Ben parkede kullanınca üzerinden kuru bezle geçiyorum. Çünkü buhar olduğu için üzerinde su damlacıkları kalıyor. Ama fayanslarda hiçbir sıkıntı olmaz. Sadece çıplak ayakla yürürken düşmemek için dikkatli olmak lazım. :) Sesi öyle makine sesi falan değil. Buhar püskürtme sesi çıkıyor sadece. Aynen ütüde olduğu gibi. Onun dışında hiçbir sesi yok. Viledayla silerken çıkmayan lekelerin çoğu buhar makinesinde çıkar.
(119 puan) tarafından
Sanırım almaya karar verdim çok teşekkür ederim
(467 puan) tarafından
Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden. :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Surda bekleyeyim bende alcam
0 oy
(422 puan) tarafından
Çok çok güzel bir makîna. Alt-üst modelleri var tabiki. Bazı makinaların bir çok başlığı oluyor. Ben halılarımı ve koltukları o şekilde temizliyorum. Eltim duvarları bile siliyor. Tek dezavantaj çok pahalı olması bence. Yoksa çok sağlam bir makîna. 
(119 puan) tarafından
Videolarını izledim de o kadar çok hoşuma gidiyor ki her gördüğüm de alsam her yeri temizlerim diyorum sadece halı ve koltuk için mi kullaniyorsunuz dolaplar da parkede hiç kullandınız mi
(422 puan) tarafından
Dolaplarda kullanmadım ama parkelerde kullandım. Çok güzel temizliyor, leke kalmıyor, çok ıslak bırakmıyor . Dolap ve camlar için ufak el makinaları var, taşınırlığı daha kolay.
(119 puan) tarafından
Parkede bozulma oluyor mu
(422 puan) tarafından
Kusura bakmayın yanlış bilgi verdim, parkeler derken direkt yeri kastetmiştim. Benim yerler (hatta tüm ailedekiler dahil) parke görünümlü vinil rulodan. Suya, neme dayanıklı. O yüzden parkede nasıl olur bilmiyorum.
(119 puan) tarafından
Yok canım önemli değil evimi su bastığı için zaten parkelerim bozuldu almaya da karar verdim parkeyi bozarsa da değiştikten sonra parkeye kullanmam çok teşekkür ederim
0 oy
(1,123 puan) tarafından

Bende onu ve koltuk yıkama makinesi alıp her yeri foşur foşur temizlemek istiyorum :D

(119 puan) tarafından
Videoları izledikçe insanın içinden öyle düşünceler geçiyor onu aldıktan sonra koltuk yıkama makinesine gerek kalmaz diye düşündüm yoksa benim eve koltuk yıkama makinesi de şart her gün koltuk silmekten fenalık geliyor
(1,123 puan) tarafından
Bence de. Terapi gibi
(119 puan) tarafından
Küçük bir çocuğun varsa daha da kolaylık bence bide beğendiğim özelliği de kimyasal kullanmadan temizlik yapmasi
0 oy
(2,253 puan) tarafından
O sadece buhar makinesi alabilsem aura claen max alırım hem süpürge hem yıkama işini görüyor 
(119 puan) tarafından
Onu da gördüm ama her yeri temizlemiyor ben duvarları pencereleri filan temizlemek için düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
4 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bosver (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
5 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Berfo ana (950 puan) tarafından soruldu

406,047 soru

12,172,531 cevap

36,640 kullanıcı

...