+1 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
19 günlük bebeğim emziyorum koyuyorum agliyo tekrar uyumuyo doymuyo mu acaba mama versem meme reddi olur mu kaynanam bile laf eder mama ya kafaya takıyorum inşallah gerek kalmaz mama ya

5 Cevaplar

0 oy
(11,208 puan) tarafından
Çişli kakalı bezinden anlarsın canım gazı olabilir 2. Haftadan başlıyor genelde ağlamalar 
-Reklam-
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Gaz olabilir ama sütünün durumunu sende anlarsın, bı deneyebilirsin kaynananın lafı çocuğun ağlamasından önemli değil canım 
0 oy
(409 puan) tarafından
Günlük bez sayısından anlaşılır aslında. Bez sayısının iyi olmasına rağmen ağlıyor, uyumuyorsa gazdandır. Ama en garanti çözüm sağlık ocağında kilo takibi yapabilirsiniz. Belki gerçekten açtır. 
0 oy
tarafından
Günlük cisli bez sayısı 5in altindaysa doymuyordur ayrıca başlatmayın şu kaynana elti gorumcelerinize onlara ne oluyor onlar kim oluyorda annelerin işine karışıyor karistirtmayin yaa çok mu zor annesi benim demek 
(136 puan) tarafından
Diyemiyor işte abla ya herseyi karışıyor
tarafından
Zaten bisey demediğin için her halta karışıyor bi diş gostersen bak bakalım bidaha ağzını açabiliyor mu
(136 puan) tarafından
Mama verilemez diyecekler ki emzirmek varken noye şişiriyonr çocuğu
tarafından
Sen Bi ağzını aç cnm gerisinin nasıl kolay olduğunu goreceksin bunca zaman sustuğun icin kendine kızacaksın hatta
(136 puan) tarafından
Ne diyeyim mesela cnmm
tarafından
Bu çocuğun annesi benin en doğrusunu ben bilirim gerisi kimseyi ilgilendirmez diyeceksin bak bakalım daha ağzını açabiliyor mu
(136 puan) tarafından
Ben öyle diyemem ki cnm desem eşim de bana neler der başka türlü nasıl derim
tarafından
Eşinede sen iskele babası misin bostan korkuluğu musun ananın memesinden ayrilamadysan al valizini çek git ananın evine de bu tiplere diş gostermezsen ne anneligini ne esligini yasayabilirsin sen sustukça alttan aldikca tepene binerler
(136 puan) tarafından
Haklısın da işte eşim sinirli hepsi tuhaf
tarafından
Sinirini başka yerden aksın kendini ezdirme unutma sen bi kadınsın bi annesin bak şunu aklında tut kadınlar olmazsa erkekler bi boku beceremez ne yemek yapabilir ne çamaşır yikayabilirler her türlü bize muhtaçlar bunu bildikleri için kadınlari ezmeye üstünlük kurmaya calisiyorlar akıllarınca
0 oy
(13,505 puan) tarafından
Günde kaldı defa kaka yapıyor gazını çikarmadan yatırma gazdan da uyumuyor olabilir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 163 göst.
11 Ocak 2024 Aile kategorisinde Ayasa (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 416 göst.
3 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 101 göst.
15 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde heygirls (734 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 103 göst.
11 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bernakati (50 puan) tarafından soruldu

405,907 soru

12,166,023 cevap

36,624 kullanıcı

...