0 oy
101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından

image

Bebeğim 15 günlük sürekli gürültülü sulu Sarı kaka yapıyor günde 10 dan fazla bez değiştiriyoruz acaba normal mi yoksa ishal mi olmustur tecrubeli anneler yazar mısınız korkuyorum bişey olacak diye kuvözden yeni aldım bebegimi

4 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
Sulu ve sesliyse ishal olabilir canım. Ama genelde bebeklerin kakası zaten cıvık olur istersen resim yükle o şekilde daha iyi anlaşılır 
(9 puan) tarafından
Resim yükledim bakar misinjz
(59 puan) tarafından
Benzetemedim ishale benim kızım 2 aylık şuan ishal hastanede yatıyoruz. Sizinki ishal gibi değil
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Benim de aynı canım çok ikiniyor zor çıkıyor bazen ve gazla birlikte gidiyor. Cişli bezle on gidiyor benim sadece kaka değil. Sıvı besleniyor ondan ishal gbi olur kakasi ama  oranı nedir merak ediyorum bende tecrübesizim
0 oy
(746 puan) tarafından
Kıvamı zaten çok sulu olur ama tamamen su gibiyse ishal olmuştur. Benim kızım da 3 aylık o da bazen günde 7-8 kere kaka yapıyor hepsi de gürültülü oluyor ama ishal değil
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Benim oğlum yoğunbakımdan çıktı ve sarı su gibi kaka yapıyordu. 2 tane kendini doktor zanneden adama götürdük normal dedi. Abime foto attım bu çocuk rota virüsü kapmış hemen hastaneye götür serum taksinlar çocuk susuz kalır dedi. Sonra diğer ilçeye çocuk doktoruna götürdük kaka testi yapıldı ve gerçekten de bebeğime yoğun bakımda başka bebekten rota virüsü geçmiş. Bebeğini takip et canım veya foto yükle biz bi bakalım. Eğer çok kafana takiliyorsa çocuk doktoruna götür ve kaka testi yapılsın
(9 puan) tarafından
Foto yükledim bakar mısınız
(2,280 puan) tarafından
Rota değil bu canım korkma. İshal olunca tamamen su çıkıyor ayağını kaldırınca fışkırıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Birisidiye (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 599 göst.