0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (1,347 puan) tarafından
4 ve 1 yaş çocuklarım var sabahtan beri temizlik yapıyorum doğru düzgün bişey bile yemedim eşim geldi havlusunu temiz kıyafetlerini istedi verdim duşa girdi çıktı sıkma istedi yaptım bana sen duşa girmedin mi diyor ter mi kokuyorum dedim seslenmedi şimdi duşa girsem cocuklar peşimde yatmadan giriyim demiştim canımı sıkıyor bu adam benim 

15 Cevaplar

+3 oy
(6,827 puan) tarafından
Bu adamları böyle yapan sizsiniz valla bacım ben bakıyorsam oda bakacak ben anaysam oda baba köşe kırlenti gibi oturana kadar bakıversin çocuklara 
tarafından
Ay valla benimkide öğle anası babası yadirgiyorum kalkıp gırtlaklayasim geliyor
tarafından
Ahh esra sırf şu millet yüzünden lohusaligimda kafayı yedim eşim hala benden daha fazla bakar çocuğumuza altını değiştiriyor mamasını veriyor sürekli kucağında tutup uyutuyor yıkıyor diye erkek adam cocuk mu bakar erkek adam ne anlar alt değiştirmekten erkek adam yarın ise gidecek uykusuz kalcak diye diye delirttiler beni oysa ben çocuğu babamın evinden getirmedim ben annesiysem oda babası paşa paşa bakmak zorunda sırf şu zeka yoksunu toplum yüzünden erkekler çocuk bakmayı gururları yediremiyor
(6,827 puan) tarafından
Evet annelik duygusu bizlerde fıtraten var ama doğum yapınca program yüklenmiyorki biz nasıl öğreniyorsak onlarda öğreniyor elhamdülillah benim eşimde öyle yemeğe gideriz yanına alır yedirir sahile gideriz giydirir ilgilenir aşısına götürüyor diye ebe abla ilk getiren baba sensin demişti eşime saat 4 de işten geliyor arazide olduğu gün aşırı yorulur ona rağmen alır parka çıkarır markete baba kız giderler o sala.k saçma laflara aldırış eden bir adam olmadı çok şükür ki zaten tek ikimizdik çevremizde kimsede yoktu kızımı büyütürken ☺️ büyük nimetmiş bu
tarafından
Şu zihniyet degismedigi sürece maalesef böyle babalik duygusu yoksun erkeklerin sayısı artacak
(2,105 puan) tarafından
N mutlu size kızlar. MaşAllah. Pertim çıkıyor. Bir kaç iş hariç yaptığı hiç bir şey yok. Onlarıda bn diyorum,yoksa sıvışacak.Üstelik bütün çocuklarım planlı istenerek olmuş. Karadenizin ***** zihniyeti de öyle. Yapsa iyi ama yapmıyor,zaten herkes yapmıyor kafasındalar. Oysa benim ailem öyle değil.  Ama bu bahaneyle gitsem inanın onlarda bu sebepten ayrılmak olmaz diyip iyi huylarını sayarlar :(
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Giricem senı bekledim dıyecekeın bu kadar basıt ver çocukları baksın sende al dusunu
(1,347 puan) tarafından
yattı uyudu
tarafından
Bu evlilik degıl ama haberın olsun
+2 oy
tarafından
Kusura bakmayın tüm kabahat sizde çocuk doğduğu saniye itibariyle alistirmayacaksiniz sevişip yapmayı biliyorsa paşa paşa bakmayı bilecek baştan aman olmaz ise gidecek erkek anlamaz bu bu diye kucağına çocuğu vermezseniz olacağı budur 
+1 oy
(916 puan) tarafından
Senin duşa girmeni niye istedi onu anlamadım senin duş alıp almaman onu ne ilgilendiriyor
+1 oy
(19,293 puan) tarafından
Koltuk altını kaldır ve eşinin burnuna daya. Kokuyla boğ onu ahshshshs. Bak bakalım duşa girmiş miyim diye sor. Sabahtan akşama.kadar yemek yemeye ek kadar kendini neden paraliyorsun dostum. Değer mi. Adam geliyor. Tertemiz evde totosunu yayıp yatıyor. Sen totondan aşağı terler akmış bir şekilde iş yapıyorsun. Bazı şeyler de eksik kalsın. Aman salla gitsin 
(3,051 puan) tarafından
Ahahahaa çok güldüm Allah’ta seni güldürsün
(19,293 puan) tarafından
Amiiin. İnşallah ☺️☺️☺️
0 oy
(619 puan) tarafından
Ben duşa giriyorum çocuklara bak de gir.
0 oy
(8,626 puan) tarafından
Biz sormayız eşim girer sonra o çocuklara bakar ben girer çıkarım sonra beraber cocukları yıkarız 
0 oy
(2,004 puan) tarafından
Yapma canım temizlik yapma. Sıkma istedi diye o kadar işin üstüne ne diye dediğini yapıyorsun. Bir de duş almadın mı diye sikayetleniyor. Ben olsam bin ton laf sayarım. Ne müsabet ya. Hizmetiçi gibi kullan, bakıcı gibi kullan üstüne  bir de dünyanın en çekici seksi kadını olmasını iste. Daha çok çalışıp daha çok para getirsin her işine bir hizmetçi tutsun. Sen de kendine bak prensler gibi. Sağladıkları imkan bir karış beklentileri 1km. Bir de şu çalışıyorum ayaklarını bıraksınlar. Evlenmeden önce de çalışıyorlardı. Bize özel çalışmıyorlar ya. Baba evinde analarinin dizlerinin dibinde prensesler gibi yaşamıyorlardı. Bakarken de çalışıyorlardı evliykende bir fark yok.
0 oy
(993 puan) tarafından
Yani o kadar iş guc yapinca hava da sicak felaket kokarsin yan yana uyuyorsaniz banyo sart
(553 puan) tarafından
Buradaki asıl sorun hanfendinin ter kokması mı gerçekten. Hemcinsinize karşı bu kadar kırıcı olmanız bir tuhaf. Bu sıcakta o kadar iş gücü yapıp ter kokmamak imkansız zaten. İnsan olan derki, çok yorulmuşsun zaten, istersen sen önce gir duşa. Ya da dur ben hemen girip çıkayım, çocuklara bakarken sen gir.
(993 puan) tarafından
Kusura bakma da hava sicak mevsim yaz kocasi olmasa pis mi yatacak 1 yaş bebek emmiyor mu cocugun burnunun diregi sizlar yazik yani
(553 puan) tarafından
Duş almadım, almayacam, almak istemiyorum... dememiş ki kadın. Sizin benim kadar o da biliyordur herhalde alması gerektiğini. Kadın başka bir konudan dert yanmış.
(993 puan) tarafından
Adam guzel bir sekilde demis bence yani
(553 puan) tarafından
Eşi o şekilde yorumlamamış ama.
0 oy
tarafından
Sorsan onlar çok yoruluyor bizim yaptığımız malesef gözükmüyo çocukla tuvalete gidiyorum gelip almıyor çocuğu ama gezmeye çıksam çocuğu bıraksam eve gelene kadar on sefer arar çocuk aç çocuk durmuyor sende iyi geziyon olur malesef ben bu konuda çok sıkıntılıyım
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Ben post yazmış gibiyim yeminle
0 oy
(13,520 puan) tarafından
Duş yapmak anneler için lüks olmamalı babası evdeysen ben banyoya giriyorum çocuklara bak demek yeterli olmalı bunun için izin alacak değilsiniz ki Kıyafet hazırlamak nedir senin ulaşabildiği yere esin de ulasiyordur neden kendi almıyor ki bu adamların annesi gibi peşinden kosarsak bize anneleri gibi davranirlar
0 oy
(20,361 puan) tarafından
O zaman baksın çocuklara sende gir duşa madem çok biliyo
0 oy
(82 puan) tarafından
Cocuklarla ilgilen karnımı doyuruum dusumu alayım giyineyim de bırak karnını doyur gir duşuna mecbur bakacak 
0 oy
(765 puan) tarafından
İlk oğlumda benimfe esim oyleydi cocuk uyurken bile girsem cabuk cik diye zehir ederdi kızım dogdu nerdeyse 4 aylik şuan bebek uyanık bile olsa girebiliyorum ittire kaktira yola geldi kavga dövüş 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 293 göst.
+1 oy
30 cevap 806 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 544 göst.
13 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,489 soru

12,231,048 cevap

36,876 kullanıcı