0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
6 yillik evliyiz 2 çocuğum var esim es son ne zaman elimi tuttu hatirlamiyorum cok ciddiyim ne zaman beni öptü yanamgimdan ne zaman sarıldı bana sacima dokundu yemin ederim bilmiyorum sadece iliski isteyince sarilir uyudun mu der ilşki olur gelir yataga eline telefon alır hic bisey olmamış gibi arkasina döner bazen bide kendimi kullanılmış hissediyorum kac kez anlattim ona ne bekliyorsun yani diyo agzindam guzel bir soz duymayali yıllar oldu doğum yapalı 40 gun oldu ilişki yaşamadık ya daha çok hissediyorum simdi eli elime degmedi.bile ayni evde arkadaş gibiyiz cidden hic bir samimiyetimiz yok ben böyle  cok mutsuzum keske hic cinsel iliski yasamask da o sadece beni yanağından opse sacimi oksasa yeter bana 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,097 puan) tarafından
Eşinizin yaptığı ne kadar bencillik. Sanıyor ki arada bir ilişki olunca kadına gerekn sevgiyi göstermiş oluyorum. Oysa kadınlar bazen sadece eşinden gelen kaçamak bir bakışla bile mutlu olabilir. Keşke anneler zamanına erkek çocuklarına bunu öğretseler. Eş olmak, evli olmak sadece o işin olması değil. Birbirinizin saçını da okşayın, dizine de yatın.

Biraz siz bunları yapmaya çalışın belki eşinizin davranışları da değişir. Değişmezse de zaten ne diyin Allah iyilik versin. 
(198 puan) tarafından
Içimden gelmiyo benimde artik alıştım diyorum bazen
-Reklam-
+1 oy
(3,422 puan) tarafından
Yani benle ayni fikirde olmayanlar olacaktir illaki ama duygusal acidan beni doyurmuyosa adam yatagina da girmem. Hos girsende isteksiz yapilan cinsellikte bi halta benzemez. Gorev olur ancak. 
(1,083 puan) tarafından
Ben tamda senle aynı fikirdeyim benim eşimde öyle gece yatağa girer bekler,onu bile benden ister o boş boş duruyor,sonra ben hep başlatınca bana demez mi sanki ben senin karınım sende benim kocamsin diye ne yapacağımı şaşırdım.Sanki erkeklik hormonları alınmış gibi.her erkek karısının böyle olmasını ister, böyle yapıyorum olmuyor öyle yapmayınca da olmuyor ve heves kalmıyor ve ben istemediğim bir şeyi zorla yapamam bu sefer de beni reddediyorsin kötü oluyorum diyo.Evlilikten soğudum.
0 oy
(103 puan) tarafından
Evliliğinizi canlandırmak için birşeyler yapsanız 
(198 puan) tarafından
Esimin icinden gelmiyo demekki bende soğudum gittim zaten bu sekilde olcak demekki diyorum
0 oy
(408 puan) tarafından
Maalesef bazen hayat kosturmacasından erkekler böyle olabiliyor. Yada benim mizacım bu ben böyleyim derler. Kadınların sadece bazen bir öpücük istediğini anlamıyorlar.
(198 puan) tarafından
Malesef bende bisey yapmak istemiyorum soğudum galiba
(408 puan) tarafından
İnsan ister istemez soğur tabii ki. Erkeklere göre işe gidip geliyorlar bütün yük onların omuzlarında yoruluyorlar kadınlar evde ne görüyorlar hayatım tüm zorluğu onlarda. Bir güler yüzü, tatlı sözü fazla görüyorlar, karnın tok eve geliyorum daha ne istiyorsun der gibi bakıyorlar birşey diyince de. Aslında arada bir sebepsiz öpse, bir iki güzel söz istese dünyalar bizim olacak. Ama olmuyor bizim payımıza kabullenip sessizleşmek düşüyor.
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Uzun zaman böyleyse neden 2.cocuk? yeni böyleyse adam lohusa depresyonuna girmiş...
(198 puan) tarafından
Uzun zamandir böyle eve karsi sorumluğunu bilir iyi baba iste bu yani
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Evliliginiz bitmis bacım 
0 oy
(61 puan) tarafından
Anlamıyorum bu evli erkekler hepsimi böyle .benimkide dahil. dışarıya çıkarız ben gider koluna girerim yada elini tutarım vb birçok şey daha.. Sinirim bozulyo benimde böyle olunca kavga çıkarıyorum olur olmaz istem disi.halbuki biz biz kadınlar çiçek gibiyiz sulamayınca soluyoruz.bunun ne zaman farkına varacaklar..

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 519 göst.
0 oy
21 cevap 454 göst.
10 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Serpil ahmet (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 851 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prens&PrensesAnnesi (1,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bibercik. (88 puan) tarafından soruldu

395,487 soru

11,830,834 cevap

35,902 kullanıcı

...