0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İlk ağlamalar sinirlenmeler sakinleştirmek güç olsada alışıyor kar gibi 

Uyku arkadaşlarımıza isim koyduk elhamdülillah 

Loş ışık ve aynı anda yatırıp bırakıyorum tabikide alışılmış değil.bazen diyorum haksızlık.mi.ediykrum sallayın.geride nereye kafar iki bebe nasıl.olacak.bir yandan büyüyorlar 

Sabtetmem.lazim biliyorum hayırlısı olsun maşallah suphanallah sizde diyin bu yararlı olsun diye açıyorum annelere destek amaçlı biz anneler kadınlar herşeyi başarırız ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Az kaldı ha gayret ilk hafta çok zordur sadece gerisi çok kolay
tarafından
Elhamdülillah canım ne zaman çıkacağım odadan yataktan düşerler diye korkuyorum
tarafından
Emniyet bariyeri al koy yataklarina hersey kuralına uygun olursa senin kafan rahat olacağı için stressiz atlatacaksın
tarafından
Aldım hicam herşey hazır suları uyku arkadaslari cisimjz yapılıyor yatmadan küçüğün bakımı Los ışık açılıyor ve öpüyorum ben buradayım uyumanix gerekiyor artık DİYORUM ama şuan küçük ağladı açıktı haliyle küçük öyle altı aydan sonra gece beslenmesini azaltacağını
tarafından
Bisey kalmamış ki zaten tüm zemin hazır takma kafana gececek az kaldi
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️ yazdığın için
-Reklam-
0 oy
(431 puan) tarafından
Uyku eğitimi başlarda zor olıyor ama alışınca iki taraf için de daha rahat oluyor. Çocuklarda uykuya geçiş daha çabuk oluyor (ben öyle gözlemledim). Bu tavana yansıtılan, müzikli, resimli gece lambaları var.Ben odadan çıkınca o oyuncağı açıyorum, o şekilde de çok kolaylık oluyor. 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 108 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 302 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu