+1 oy
978 göst.
Diğer kategorisinde (866 puan) tarafından
İyi oldu bana göre  

19 Cevaplar

+3 oy
(4,669 puan) tarafından
Hayır bence onun yerine tiktok kapansın insta yine oyalaniyordu insan 
tarafından
Kesinlikle
(866 puan) tarafından
Tiktok kullanmadım ama duyuyorum evet haklısınız o daha kötü
(4,669 puan) tarafından
Bende kullanmıyorum instada ordan paylaşılan videolara denk geliyorduk da sanal genelev resmen
-Reklam-
+3 oy
(13,793 puan) tarafından
bu gece netleşecekmiş ama yanlış düşünüyorsun  sen kullanmıyor olabilirsin, sevmeyebilirsin ama bu sansür. bugün bunu kapatırlar yarın başka şeyleri. sansürün birine izin vermek elini verip kolunu kaptırmaya benziyor. kaldı ki toplum bilinci oluşturmak adına önemli. kitlesel tepkiler sayesinde sesimizi duyurabiliyoruz.

milletin iş kapısı oldu. e ticaret yapıyor insanlar. türkiyenin ücra vir köyünde salça yapan kadın instagram sayesinde satış yapıyor. onlar ekmeğinden oluyor hoş bir şey değil. sma hastaları bağış kampanyalarını paylaşıp ses çıkarıyor. 3-5 fenomen işsiz kalacak dite düşünüyorsunuz ama onlara bir şey olmaz, yeterince meşhurlar artık her yerde para kazanırlar ama o köyde salça yapan kadın nerde satış yapacak, evinde örgü ören kadın nasıl satış yapacak 
(4,852 puan) tarafından
Katılıyorum gereksiz o kadar uygulama varken e ticaret olarak kullanılan Instagramın kapanması çok saçma geliyor. Tiktok gibi orasını burasını açıp para kazananlar yok orada
(866 puan) tarafından
Doğru bu açıdan bakmamıştım çok haklısınız
(13,793 puan) tarafından
e ticaret hacmi 1.9 milyarmış. çok fazla. yalnız işi instagram olanlar ağzını açıp tek kelime etmiyor. 3-5 ünlü sesini çıkardı, instagramdan link paylaşıp reklam yapanlar sus pus. tamamen iki yüzlü o kesim. şu en meşhur olanlar, takipçisi en fazla olanlar
+2 oy
(1,310 puan) tarafından
Instagrama gelene kadar kaldırılması gereken başka uygulamalar var bana göre ben üzüldüm kapanmasına 
(866 puan) tarafından
Orda çok haksız kazanç elde edenler var tabiki daha kötüleri var
+2 oy
tarafından
Onun yerine keşke tiktok kapansaydi daha makbule geçerdi 
(396 puan) tarafından
Katılıyorum
tarafından
Kesinlikle
+1 oy
tarafından
Çok iyi oldu bence ha fenomenler için link vererek dünyanın parasını kazaniyolar ama sma bebekleri için çok üzüldüm 
(866 puan) tarafından
Sma hastası çocukları aklıma gelmedi onlar oradan ses duyuruyordu
tarafından
Ay evet o kuzular Allah'ım çok üzüldüm unuttum onları
(1,154 puan) tarafından
Benim de kapanınca ilk dusundugum ne yapacak bu aileler oldu...zaten şu tiktok.denen yerdeki saçma sapan şeyler yüzünden Instagram'da ki bebek sayfaları kapandı ..yeni yeni toparlaniyorlardi şimdide Instagram komple gitti
+1 oy
(10,496 puan) tarafından
Biz alışırız yokluğuna. Ama sırf şu fenomen bozuntulari saçma sapan linklerden reklamlardan para kazanamicak diye seviniyorum. Hepsi birdem aynı ürünü tanıtıyor çok sacma büyük meblağlar dönüyordu iyi oldu gidip calissinlar
(866 puan) tarafından
Bende onlar için sevinmiştim villalarda oturuyor hepsi ama sma hastası çocukları unutmuştum
(10,496 puan) tarafından
İşte bazen kurunun yanında yaşta yaniyo
+1 oy
(216 puan) tarafından
Ekonomik koşullar bu kadar zor iken oradan ekmek yiyen insanlar da ekmeksiz kaldı

Sma hastaları için durum zorlaştı

O kadar kolay ve enine boyuna düşünmeden "iyiki kapanmış" diyen insanları anlamıyorum nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar. Kendi bebeği sma hastası olsa ve instagramdan da bir umut besleme şimdi kendi ne yapardı. Ya da e-ticaret yapsaydı instagramda şimdi işsiz kalmış olacaktı.

Ayrıca yaptım oldu diyerek bir şeye sansür uygulandığında yarın öbür gün ucu seninle ilgili başka bir konuya dokunabilir. Toplumsal bilinç de zayıf maalesef 
(57 puan) tarafından
Ben inanamıyorum gerçekten insanlara ne kadar bencil bir toplum olduk çok yazık .herkes mantığını yitirmiş düşünme kapasitesi sıfır.
0 oy
(501 puan) tarafından
9 ağustosta açılacak diyen var 3 5 gün diyen var 

Ama bence iyi olmadı ya 

Sağlıklı kullananlar için birde soyle

Geçin ni sağlayan influcerlari geçtim bir çok işletme vs var hepsi birden sıkıntıya girdi zor hir durum 

Bizler sadcee foto paylasip video izliyoruz ama onlara zor 
(501 puan) tarafından
Evet laf edilmesin diye çoğu inf tiktokdan video paylasamiyor hemen korktu denmesin diye ama yakında patlayasi oldular o tarafa geçiş olacak açılmazsa
(1,119 puan) tarafından
Yaparlar tabi resmen ekmek kapıları istrgram yani bı olay olur bı gün paylaşım yapmasalr diğer gün paylaşım vay efendim bizde üzüldük ama ne yapalım reklam vermemiz gerekli paramız ordna geliyor payalşim yapmadan olmaz siz nasıl yemek yiye biliyorsanız bizde paylaşım yapa bilriz diyoalr
(866 puan) tarafından
Eee evet sma hastası çocuklar aklıma gelmedi şimdi çok üzüldüm
(429 puan) tarafından
Benim ilk aklıma onlar geldi yaa yoksa fenomenler için instagramın kapanmasına çok sevindim milleti dolandırarak hepsi villa sahibi olmuştu
(501 puan) tarafından
Fenomenler değilde işletme sahibi ve dediğiniz gibi hasta çocuklar için güzel bir yerdi
0 oy
(8,913 puan) tarafından
Eşimde kople kapandı diyo anlaşmaya gidilmese böyle kalirmiş 
(866 puan) tarafından
Ne anlaşması acaba
(8,913 puan) tarafından
Kavga olmuş aralarinda o ölen adam varmıs ya bizim için paylasilmicek demişler Türkiye'de öyle bişey olmaz demiş anlasamayıp Türkiye kulanima kapamış
(866 puan) tarafından
Ya bu kadar ciddi mi olay
(8,913 puan) tarafından
Öyleymiş canım kardeşim anlatı bugünde eyer anlasilmasa uzar daha
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Onun yerine şu bu kapansaydı denilmişte galiba vergi vermiyorlarmış Türkiye için. Sıkıntı buymuş 
0 oy
(895 puan) tarafından
sanmam bi süreliğine kapanır.çünkü ticaret dönüyor orda ve vergisi alınıyor kapatmazlar
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Hiç iyi olmadı bence 

Orda işletmeci bir sürü insan var 

Başka kapanması gereken bir sürü uygulama varken orası hiç iyi olmadı 
(866 puan) tarafından
Evet orası doğru sma hastası çocuklar var birde tiktok hiç kullanmadım ama orası içinde iyi demiyormar
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Benimki olmadığı için ilgilenmiyom arda unrmasam eşim telde baktığım tandiklara falan bakyordum bide Doktorum vardı storlerini takip ediyordum gerçi burda bahs edince aklıma istgram geliyor eşimde bahs etmiyor pek ilgilenmez o evde olsa ben ondan çok baakrm onun hesapa storlere genelde ama gercekden başta şu tiktok kapansa cidden hiç iyi kullanan yok zaten yotupcular en çok istgram kulanyor en çok gereksiz insanalr kulanyo çok üzücü ne ben ne eşim kulaniyoruz eşimin vardı bı ara bazen bakarrdim eşim dedi açık saçık seyelr hep cikyor kaldirmiş 1 yıldır sanrm kulanmiyor oda
(4,299 puan) tarafından
İlgi alanlarıni kendin belirliyorsunuz benim yok ama kaynana kullanır hesapsız hep inekler tarla oya domates cuma mesajları vs çıkar :D
0 oy
(2,794 puan) tarafından
VPN ile herkes gene girdi. Bu olay sadece iki fenomen olayı değil, ülke de maddi olarak zarara giriyor
(866 puan) tarafından
Yaaa ben işin bu boyutlarını bilmiyorum
(39 puan) tarafından
Vpn ne canım
(2,794 puan) tarafından
İnternet konumunu farklı ülke olarak gösterip erişim yasaklı uygulamalara girebilirsin
0 oy
(3,715 puan) tarafından
Bencede iyi oldu keşke hic acilmasa keşke tiktokta kapansa
(866 puan) tarafından
Sma hastası çocuklar aklıma gelmemişti onlar sesini duyuruyordu orda ama tiktok komple gitsik
(3,715 puan) tarafından
Keşke instagram sadece faydalı şeyler için kullanilsa
0 oy
(5,537 puan) tarafından
1.9 milyar kayip varmis instegram uzerinde satis yapanlar fenomenlerin gelirleri falan bence hic iyi olmadi sosyal medya uzmanlari falan issiz kalabilir yani
(866 puan) tarafından
Fenomenleri hiç sevmiyorum okumadan etmeden vasıfsız çok fazla para kazanıyorlar ama işletmeler satış yapanlar ve sma hastası çocuklar için üzüldüm
(1,239 puan) tarafından
Aynen canım katılıyorum sana krem di yok temizlik beziydi bilmem ne iyi oldu onlara
(866 puan) tarafından
Çok lüks yaşayıp kıtkanat geçinmeye çalışan insanların psikolojisini bozYorlar
(1,239 puan) tarafından
Valla bikaçını tanıyorum Konyalı olanlardan ama hayatları yalan dı
(429 puan) tarafından
Konyalı olanlardan hangisini tanıyosun canım ben zişhu ve emureyi biliyorum bi
(1,239 puan) tarafından
O ikisi annesi ereğlili varya sarı saçlı kadın adını Özdenir
(429 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ben
(1,239 puan) tarafından
Asla takip etme emıre büyük yalancı ablası da
(429 puan) tarafından
Ayy yok canım ne takip etcem hiç işim olmaz fenomenlerle sadece konyalı oldukları bilince çokk eskiden emurenin komik videolarını açıp izlerdim o kadar
(1,239 puan) tarafından
Bende ilk doğumunu yaparken kardeşim den duydum kardeşimin hastanesinde doğum yapmış
0 oy
(4,482 puan) tarafından
Neden iyi olsun? Bir suru insan ordan para kazaniyo (fenomenleri kastetmiyorum), arti yardim toplayan bi suru cocuk var. Olaylara sığ bakmayalim.
(866 puan) tarafından
Evet hasta çocukları düşünemedim inşaallah onlar için açılır
0 oy
(39 puan) tarafından
Neden kapatıldı peki ne oldu 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
İyi olmuyor ...kendimiz için dusunmeyelim..orda her gece sma hastadi bebeklerimizin canlı yayınları oluyor bağış topluyorlar...sosyal medya ile ki en çok Instagram ile seslerini duyuruyorlar..yoksa orası başka.bir.mecra umrumda.bile.degil
(866 puan) tarafından
Evet onları unuttum çok haklısınız

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 507 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 390 göst.
7 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu
+5 oy
16 cevap 286 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 51 göst.

412,032 soru

12,403,571 cevap

44,531 kullanıcı

Kategoriler

...