0 oy
865 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Benim olmadığım analı kızlı adında bir grup açmışlar ve devamlı oradan konusuyorlar ilk gordugumde rahatsız olmuştum ama çok da önemli değil diyorum kendime sizce nasıl davranmalıyım 

35 Cevaplar

+8 oy
(11,764 puan) tarafından
Bu normal değil mi analar ve kızları grup kurmalarında ne var ki 
(54 puan) tarafından
Sürekli kendi aralarında konuşuyorlar beni birşeye dahil etmiyotlar
(11,764 puan) tarafından
Canım sen ananla grup açsan kızkardeşinle kaynana görümceleri alır mısın
tarafından
Gelini ekledim bizim gruba kız kardeşim kızdı kapatti herseye onu almak zorundamiyim diye :D
Bende gittim aile grubu kurdum sonrada kız kardeşim ben annem kurdum sjjs
(866 puan) tarafından
Kardeşin tam bu görümce niye aranıza almadan sizinle iyi olsun istiyorsunuz benimkiler beni sevmez ama ben onlara öleyim istiyorlar
-Reklam-
+5 oy
(14,822 puan) tarafından

Ana kız onlar farkında mısın :)

+5 oy
tarafından
Bu kadar da olmayın ya..

Eltinizi falan ekleyip sizi eklemeseler böyle dusunebilirsiniz de kadın kızlarıyla grup kurmuş..
(54 puan) tarafından
Ne kadar olalim.sen karar ver canim
tarafından
Emine hanım çok bozulduysaniz gidip kaynana soyle o zmn beni niye almadınız diye eleştirilere açık olmalısın...
(238 puan) tarafından
Anne ve kızlarının grup açıp sohbet etmesinin seni alakadar etmeyeği kadar düşünceli ol mesela :)
tarafından
Yani seni dahil edecekler dye bsey yok benmde kaynanamın kızlaryla grubu var ama takılmıyorum olablir yani çok normal alincak bsey yok çok alndiysan dile getirirsin olur biter
+3 oy
(5,759 puan) tarafından
Cok normal degil mi canim ? Gelin yaninda konusulmayacak her ailenin ozel konulari olabilir.
+2 oy
(20,701 puan) tarafından
Salla ya naparlarsa yapsınlar cidden bu kadar önemsiyomusunuz ben çok şaşırıyorum
0 oy
tarafından
Aman takma boşver canm ya 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Sizin annenizle grubunuz olabiliyorsa onlarinda olabilir bu tarz seylere çokta takılmayın yaş 
(54 puan) tarafından
Yaşla ne alakası var
(1,038 puan) tarafından
Yaaa diyecektim klavye kurbanı oldum yaş olmus
0 oy
(7,619 puan) tarafından
E normal değilmi annem ve kardeşlerimle bizimde var ben sıkıntı edecek bişey göremedim 
(13,087 puan) tarafından
Aa kiz gorumcelerinide alsana gruba :D
(7,619 puan) tarafından
Numaraları yokki kuşum ahahahha ☺️ biri var sadece onu alsammı
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Gayet normal 
0 oy
tarafından
Gayet normal değilmi 
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Galiba sende benim gibi yalnızsın burda senin takildigin nokta beni niye aralarına almıyorlar hani aileye bir birey olarak geldin sonuçta bende bunun bir benzerini yaşıyorum kayinvalideyi severim ama görümce başka şehire evlendi sonra annesinin şehrine taşındı o geldiğinden beri heryere beraber gidiyorlar seni cagirmiyorlar buda beni üzüyor mesela. Bir başkası için takilmayacak bir konu belki ama benim gibi yalnız olanlar konuşacak kimsesi olmayan insanlar için üzücü oluyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorum 
(54 puan) tarafından
Evet ben kendi ailemin tek kızıyım bir kız kardeşim yok buraya gelince de 2 tane görümcem var dedim ama maalesef kendi aralarında muhabbetleri var benle pek yok o yüzden yazdım tabiki gayet normal anne kız grubunun olmasi ama en azından beni de birşeylere dahil edebilirler diye düşünüyorum
(54 puan) tarafından
Bir tane beni anlayan çıktı sukur
(1,513 puan) tarafından
Yok ben senin ne demek istediğini anlıyorum sen onlara çok değer veriyorsun aynısını sanada göstersinler istiyorsun ama onların yaptığı ayıp aslında senide koyabilirler gruba ha senin duyman gereken şeyler konuşuyorlarsa bilemem tabiki
0 oy
tarafından
Gayet normal birşey anne kız grup olması kadsr normal birşey yok
0 oy
(504 puan) tarafından
Benim kaynanaminda 

Kaynanamın arkadaşlarının yengemin teyzemin ve kızının olduğu bir grubu var 

Aktif olarak konuşulur program hazırlanır davetler buluşmalar vs.

Buraya kadar sıkıntı yok istedigini yapabilirler 

Fakat her davet ve buluşmaya benimde çağırıp grupta konustuklariyla alakalı sohbet edip dururlar ben herşeye Fransız kalırım ve çok moralim bozulur madem bnm bilgim olmayan konular konuşulacak çağırmayı yada ekleyin 

Bende diyorum ki grupta konuşulan biraz da bnm konumun geçmesi ondan alinmiyorum 

Cunki toplasilan herkes var bı ben yokum 
0 oy
(29,566 puan) tarafından

Analı kızlı adı üstünde alinmaniz saçma olmuş ben annemle veya bacimla gurubum varsa gelinimi almam yani onlada ayrı grubum olur ama dahil olan guruba almam gayet normal 

(54 puan) tarafından
İşte benimle ayrı gruplari da yok tabiki öyle olsa alinmam
(29,566 puan) tarafından
Takılma boş ver
0 oy
(3,523 puan) tarafından
Olabilir görümcekerimin kendi aralarında ayrı benle ayrı grupları var
(54 puan) tarafından
Benimle ayrı grupları da yok
(3,523 puan) tarafından
Bizdede tek benle var mesela eltimi almıyoruz gruba çünkü konuştuklarimizi ailesine anlatıyor
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Sizin annenizle olan grubunuza kocanizi alir misiniz 
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Bu seni neden ilgilendirsin ve rahatsız etsin ki
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Valla kaynanamı da görüncemi de çok severim ama onların konuşacağı ayrı benim annemle konuşacağım ayrı bu kadar bozulmaya yada büyütmeye gerek yok bence onlar anne kız sonuçta sis sonradan o aileye dahil oldunuz mesafe her zaman iyidir böyle durumlarda 
0 oy
(970 puan) tarafından
E bundan sanane adı üstünde anne kız yani sen gelinsin insan bu kadarda kıskanç olamaz ya sen ailenle oldugun gruba kaynanani yada görümcene ekler misin
0 oy
(589 puan) tarafından
Sen bacilarinla ananla olan gruba koçanı ekliyormusun . Çokta olsun benim görümcem de kuzenleriyle hep beraber kurmuştu beni eklememisti. Hicde takılmadim 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 532 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 439 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 419 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 888 göst.