0 oy
813 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
Benim olmadığım analı kızlı adında bir grup açmışlar ve devamlı oradan konusuyorlar ilk gordugumde rahatsız olmuştum ama çok da önemli değil diyorum kendime sizce nasıl davranmalıyım 

35 Cevaplar

0 oy
(1,646 puan) tarafından
Aman taktıgın şeye bak benim kaynanam ve 4 kızınında var öyle bir grubu sonuçta anne kız onlar biz el kızıyız canım okadar takılma 
-Reklam-
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Gayet nrmal.degilmi benimde var grubum.annem.ve ablamla ayri
0 oy
(301 puan) tarafından
Canım onlar anne ve kızları bende gelin olsun istemezdim ki . Bundan alınacak bir şey yok 
0 oy
(3,387 puan) tarafından

Sen şaka mısın seni dahil etmeleri saçma olur zaten?? :D

0 oy
(2,561 puan) tarafından
İyi de ne var bunda, onlar anne kız. Sizin annenız ile öyle bir grubunuz yok mu? Sizinle de bir grupları vardır sonuçta
0 oy
tarafından
Bu kadarda abartmayın ya gerçekten anne kız grubunda senin ne isin var kendi aralarındaki muhabbet
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Adı üstünde analı kizli gurup seninlik bis ey yok 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Benim kayınvalideminde var. Analı kızlı grupları sonra anneler ve kızları diye eşimin teyzeleri onların kızları hepsi orada. Ama hiç bir zaman rahatsız olmadım. Beni ilgilendirmiyor sonuçta. Anne diyorum diye, oğluyla evliyim diye her alanda olmak zorunda değilim. Onlarında kendi aralarında özeli var sonuçta.
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Kaynanamlarında var görümcelerimle hiç kötü düşünmedim olabilir bizimde annemlerle var 
0 oy
(657 puan) tarafından
Mesela benim kız kardeşler grubumuz var sadece biz 6 kız kardeş gelinleri eklemedim biliyorlar hiçte kızmıyorlar.

6 yıldır var. 
0 oy
(436 puan) tarafından
Çok normal sonuçta ana kızlar kim karisa bilir 
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Anne kız onlar seni ilgilendirmez ki? 
0 oy
(17,897 puan) tarafından
Bizde daha fena kaynanam görümcem kocam olan bir WhatsApp grubu var. Rahatsız değilim sadece bir kez adımla aratıp hakkımda ne konuşulmuş diye bakmıştım bizimde kız kardeşler grubumuz var yengem yok o grupta bence yanlış ya da abes değil rahatsız olman yersiz 
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Bu çok normal bizim de babam annem kardeşlerimin olduğu bi grubumuz var
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Dertsiz başına dert arıyorsun gibi hiçte takmam şahsen 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 478 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 404 göst.