0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
Kizlar elim cok kotu sinir Sikismasi var hamileyken data cok ilerledi artik dayanamiyorum iki elim de Kyle otursam uyusuyo uyusam uykudan uyandiriyo sized oldumu bole hic 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben çok yaşadım ellerim çok kötüydü bahsettiğiniz gibi uyutmuyor ve de uykudan uyandıroyordu. sanırım magnezyum ile alaklı bir durum. doktorunuza bu durumu danışın
(295 puan) tarafından
Gercekten oyle mi dayanamiyorum artik
tarafından
evet ben doktoruma bahsettiğimde normal olduğunu söylüyordu. magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor diye hatırlıyorum ilaç veriyor doktor magnezyum ilacı. siz muhakkak doktora söyleyin bu durumu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamileliğe 1 ay kala ufaktan yaşadım magnezyumun desteği verdi doktor. Elime atel taktırdı çünkü uyuşmalar bayağı ilerledi bilek kısmından ellerimi hiç hissetmiyordum o ateli doğuma kadar her sabah takıyor akşama kadar çıkarmıyordum sadece gece yatarken çıkarılıyordu çok sinir bozucu idi doğum yaptığım gün geçti hayret ettim valla 
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Ben yaşadım ama gebelikte anlam verememiş bir tanı almamıştım. Doğumdan sonra anladım ki oymuş. Doğumda damar yolu açınca çok uyuştum dememe rağmen kimse oralı bile olmadı. Doğumdan sonra giderek arttı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.

404,895 soru

12,129,251 cevap

36,496 kullanıcı

...