0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,575 puan) tarafından
Merhaba anneler 5 6 aylık bebeklerini sünnet ettiren varmı aranızda süreç nasıl ilerledi rica etsem bilgi verebilir misiniz

5 Cevaplar

0 oy
(315 puan) tarafından
Ben 2 aylikti yaptirdigimda iyikide yaptirmisim diyorum 1 hafta bile sürmedi iglesmesi 
(1,575 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim salı gününe randevu aldım devlete doktor bakalım ne diyecek sünnet derse muhtemelen bende özelde yaptırırım diye düşünüyorum çünkü devlette biraz uzatıyolar gün bulamıyorsun vs
(315 puan) tarafından
Aynen öyle doğumu devlette yaptım ben çok kötüydü çocuğumun götürmem diyorum
(1,575 puan) tarafından
Off ya bu süreçler cidden çok zor Rabbim büyük bir dert vermesin tabiki ama anne yüregi dayanmıyor:(
(315 puan) tarafından
Aynen öyle Amin o zaman ilk eve getirdik galiba ilk çişini yapti nasıl agliyor oturup bende ağlamıştım şimdide aklıma geldikçe gülüyorum ne günlerdi diye pekte kimsem yoktu yanimda
(1,575 puan) tarafından
Şuan ben bu durumu düşününce gözlerim doluyor inanırmısın :( zorlu bir süreç bekliyor bizi galiba
-Reklam-
0 oy
(12,241 puan) tarafından
43 gunljkken ettirdik hic anlamadik :)
(1,575 puan) tarafından
Sanırım zorunlu olarak bizimkide olacak çünkü pipisinin ucunda darlık farkettim derisi aşagıya doğru sıyırılmıyor
(12,241 puan) tarafından
Cocuk cerrahisine goster canim onlar bilgi verirler. Ne kadar erken o kadar rahat bilgin olsun
(1,575 puan) tarafından
Çocuk doktoruna randevu aldım salı gününe bakar dimi onlar yönlendirir sanırsam
(12,241 puan) tarafından
Çocuk doktoruda bakar. Onlardada yapan var urolojidede var çocuk cerrahidede var
(1,575 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bakalım ne diyecek salı günü Doktor
0 oy
(2,203 puan) tarafından
9 aylıkken sünnet oldu canım birde ameliyat oldu yanında ama ikisinin iyileşmesi 1 haftayı bulmadı testis indirme ameliyatı oldu testiste kasıkta birde pipisinde dikiş olmasın rağmen akşamına evde yürümeye düşmeye bile başlamıştı 

Süreç doktorun dediklerini yaparsan muazzam geçiyor 

Bize pipisi beze yapışmaması için vazelin önerdi bezin ön kısmına suruyorduk ( karton bardak kapatmadim kasıkta dikiş var diye) 

Pipisine de mavi hametan kantaron yağı ağrısı olduğu zamnlar da anestol krem sürdük 
(1,575 puan) tarafından
Peki canım ameliyathaneye giderken nasıl olacak hani çok küçük ya çok ağlar bensiz durmaz uyutmuyolarda küçük olduğu için
(2,203 puan) tarafından
Bizimki genel anestezi ile oldu canım ama ameliyathanenin belli bir kısmına kadar oğlumla ikimizdik yarı steril alana kadar beni aldılar orda güzelce öptüm sarıldım öyle aldılar çıkar çıkmazda sadece ilk annenin kucağına veriyorlar bizimki öyle oldu ama dediğim gibi bizimki genel anestezi ile oldu ameliyatta olacak diye
(1,575 puan) tarafından
6 ay ve üzeri bebeklere genel anestezi veriyolarmış
0 oy
(13,502 puan) tarafından
İki oğlum da 3 aylıkken  lokal ile sünnet oldu eşim ve ben de girdik sünnete 
(1,575 puan) tarafından
Devlettemi özeldemi
(13,502 puan) tarafından
Özelde devlet de lokal olmuyor diye biliyorum
(1,575 puan) tarafından
6 aydan küçük bebekleri veya 1 yaş altını lokal yapıyolar diye duymuştumda
0 oy
(4,402 puan) tarafından
5 aylıkken ettirdim çok geç değildi ama daha erken ettirmekte fayda var. Benim oğlumun doğduğunda  yumurtalıkları yukardaydı doktorumuz 3 aydan önce yaptırmadı. Bizimde yaptırmamız 5. ayını bulmuştu . İğne vurulunca ve sünnet esnasında çok ağladı baya ortalığı yıktı :) ve oğlum çok hareketliydi dönmeleri de başlayınca biraz zorlu geçmişti. Bir an önce yaptırmanızı tavsiye ederim. 
(1,575 puan) tarafından
Evet en korktuğum anlardan biriside bu Benimkide dönüyor ve asla yatmayan bir bebek iğne esnasında o masada nasıl duracak ve operasyon bitene kadar nasıl zapdedicem diye düşünüyorum
(4,402 puan) tarafından
Benimde ilk bebek olduğu için çok korkuyordum ve tecrübesizdim hiç bir şekilde durmadı zaten pipisi de büyük olduğu için :) normalde mesela 4 kez iğne vuruluyorsa benim oğluma yanlış hatırlamıyorsam 6 defa iğne vuruldu ancak uyuşur dediler ve o iğne baştan bizi mahfetti çok ağlamıştı sonradan uyuşunca sakinleşti. Biz özel bir klinikte yaptırmıştık elimizin altında sünnet sırasında sakinleşsin diye her şey vardı ama imkanı yok oğlum sakinleşmiyordu aslında canı yandığı için değil öyle uzanarak durduğu için ağlıyordu
(1,575 puan) tarafından
İşte şuan ben o anı gözümde canlandırınca gözlerim doluyor onunda canı yanacak strese girecek nasıl yapıcam bilmiyorum ama sağlığı için dayanmak zorundayım
(4,402 puan) tarafından
Canı yanmıyor aslında dediğim gibi sadece iğne sırasında canı yanar ama o da zaten anlık bir şey sonra uyuşuyor

İlgili bir soru bulunamadı

405,746 soru

12,159,099 cevap

36,600 kullanıcı

...