0 oy
123 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından
Ozellikle kullananlar tavsiyede bulunabilir mi birde sizce alirken en vok hangi ozelliklerin olmasina dikkat etmem gerek

10 Cevaplar

+1 oy
(13,194 puan) tarafından
Ben çalışma masalı olandan aldım hem yer sofrası olabiliyor hem Alt aparatı masa olabiliyor. Biz yer sofrası kullandığımız için ondan tercih etmiştim iyiki diyorum şuan 2 yaşında ayırdım sandalyesine kendi oturuyor masasını kullanıyor ister yemek ister aktivite 
(1,203 puan) tarafından
Ve 5-6 yaşa kadar uygun bende öyle aldım
(13,194 puan) tarafından
Evet canım uygun yani çok fonksiyonlu ki zaten bebek hareketlenince mama sandalyesinde oturmak dahi istemiyor
-Reklam-
+1 oy
(137 puan) tarafından
Ben basit bir şey almıştım kızımda. gormussundur masa ve sandalye olandan.ikiye bölünüyor yani ortadan.memnunum kızım onda büyüdü şimdi de oğlum kullanıyor yerde filan oturunca hemen ikiye ayırıyorum yerde de bizimle oturmuş oluyo rahat oluyor
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Emniyet kemeri olmasına dikkat et canım. Birde oturma yeri varsa yumuşak olanlardan almanı tavsiye ederim. Önünde de oyuncskları olssun muhakkak. Ama ben hiç memnun değilim benim varda pek bir işe yaramıyor. Gereksiz görüyorum .2 çocuğumda kullanmadım. 3.de de kullanmasam bişey değişmez miş yani.  Boşa yer kaplıyor
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Yuzde yuuuzzzz kiwi koala diyorum youtube dan videolarina bakabilirsiniz.Cok cok coook memnunum 
0 oy
(371 puan) tarafından
Benimki chicco polly relax modeli, çok memnunum.

Emniyet kemerini olması, masanın üzerinin çıkabilmesi (kirlenince yıkamada kolaylık oluyor), sırt pozisyonunun ayarlanabilmesi (dik ya da hafif yatar pozisyonlu), oturulan kısmın kolay temizlenebilir olması (hep kirleniyor çünkü), artı olarak oyuncak sabitlenebilirse çok iyi olur, yemek yerken bayağı oyalıyor.

Benimkinin têk dezavantajı ağır olması vê yer kaplaması. 
0 oy
(6,197 puan) tarafından

Bebek doğmadan trenyodan sipariş ettim.  Evde suan daha başlamadık kullanmaya . Bazı sandalyelerin bacagi çok ayrık ondan istemedim ben

image

0 oy
(973 puan) tarafından
Kanz bistro çok memnunum katlanıyor kademe ayarlı yüksekligi ayarlanıyor.koltuk kismin3 kademeli geriye yatabiliyor .oturma yeri yumuşak kemerleri saglam
0 oy
(12,639 puan) tarafından
Baby plus gurme kullandık geniş oturun yeri ve rahattı
0 oy
(1,417 puan) tarafından
İkea antilop aldım ben. 3 yaşını geçti oğlum hala da kullanıyoruz
0 oy
(683 puan) tarafından
Kiwi koala kullanıyorum, kemeri var oturma yeri yumuşak ve deri gibi kolay siliniyor çıkıp yıkanıyor, sırt kısmı kademeli olarak ayarlanıyor yatar pozisyona da geliyor , masa kısmı takıp çıkartmalı üstünde şeffaf çıkabilen tepsi var temizlemek için kolay oluyor, küçükken masasıyla kullandım şimdi 27 aylık masasını çıkardım yemek masasına yanaştırdım oturma yerinin boyu da ayarlanabiliyor masaya göre ben memnunum tek eksisi ağır olması. Kayınvalidem ve annemin evine klasik plastik mama sandalyeleri den aldım onlar da iş görüyor bütçenize hangisi uyuyorsa yani

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 334 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
26 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sineem1 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
7 cevap 254 göst.

404,566 soru

12,119,385 cevap

36,468 kullanıcı

...