0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Yani düşünüyorum da galiba ruhum yaşlandı hicnir sey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum denize gitmek istemiyorum dışarda oturmak istemiyorum hicnir sey istemiyorum depresyonda değilim her zaman boyleydim. Lanet olsun ki normal insanlar gibi denize girmekten bile hoslanmiyorum. Peki ya siz neler yapmayı seviyorsunuz hobiniz nedir ?

21 Cevaplar

+1 oy
(4,404 puan) tarafından
Çay kahve soda sigara içmek :) oturup kafamı dinlemeyi çok seviyorum bütün yorulsam uykum da olsa oturup bir kaç saat kendimi dinlemesem mutsuz oluyorum
(1,616 puan) tarafından
Şuan yaptığım şey soda ve sigara:)
-Reklam-
0 oy
(2,928 puan) tarafından

Uyumak en son ne zaman uyudum hatırlıyorum :'( oysa çok severdim

(338 puan) tarafından
Düşünmekten onu da yapamıyorum şu an halbuki sabah yedi de uyanacam
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Sessiz sakin kahvemi icmek :))) bana acayip huzur veriyor dinlendiriyor 
(338 puan) tarafından
Sanırım benim hiç hobim yok. Acaba diğer insanlar gibi zorla denizi falan sevmeye mi calissam
(14,126 puan) tarafından
Ben de sevmem denizi kiz:) oyle aramam denizi izlemeye bayilirim.
0 oy
(4,347 puan) tarafından

Uzun zamandır hobim yok sanırım benim de ahh o eski ben ahh :'(

0 oy
(147 puan) tarafından
Eskiden kitap okumak dı spor yapmaktı ama artık yok en son ne zaman bi kitabı bitirdim hatırlamıyorum bile hiç birşeyden zevk almıyorum 
0 oy
(3,067 puan) tarafından
Evde tek başıma ya da eşimle kahve içmek. Bir de saatlerce keyfi uzanmak.❤️ artık bebeyle zor haha
0 oy
tarafından
Gece herkes uyumuş ev temizliği kalmamış almışım elime çayımı yada kahvemi yanınada telefonum ohhhj mis gibi ahanda hobimm
0 oy
(188 puan) tarafından
Canım bende dışarı falan pek çıkmam istemiyorum bende bende durmak istiyorum çoğunlukla ama evimde de kaliteli vakit geçiririm kitap okurum film izlerim oğlumu uyutup yalnız kalırım en az 1 saat her gün mutlaka 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Hobilerim eskide kaldı artık :(
0 oy
(4,172 puan) tarafından
Kahve içmek başka bi hobim benimde yok aşırı sıkıcı rutin bi hayatım var 
0 oy
(683 puan) tarafından
Çizim seven biriydim birden heveslenir elbise çizerdim böyle hayalimde olan kimsenin giymediği şeyleri çizerdim ve begenirlerdi. Alirdjm kahvemi açardım cizim defterimi renkli kalemlerim yanımda başlardım ha bide sevdiğim bi müzik açardım balkonda gün batımına yakın 

en güzel anım diyebilirim Evlendikten sonra bj kez bile yapmadım heves meves kalmadı 
0 oy
(594 puan) tarafından
Hobilerim çocuklardan önceydi.  Onlar hayatıma girdikten sonra hobi falan hak getire.  Ama hala fırsat buldukça iğne oyası yaparım.  Kitap okumayı ve yalnız kalmayı çok özledim.  Keşke sadece bir hafta, hiç kimse olmadan çocuklarım, eşim olmadan tek başıma kalabilsem.  Doyasıya uyumayı, yalnız yürümeyi, istediğim saatte kalkıp yemek yemeyi çok özledim.  Kendime zaman ayırmayı çok özledim. 
0 oy
(827 puan) tarafından
Anne olmadan önce puzzle yapmayı çok severdim :)) normallerden de değil ya 5000 parça yada mozaik puzzle böyle milyonlarca boncuk tek tek yapışıyor onlardan günlerimi aylarımı alırdı bazen 
0 oy
(13,409 puan) tarafından
Tek istediğim şey sessizlik günlerce tek başıma kalmak istiyorum
0 oy
tarafından
Resim çizmek, yazı yazmak, şiir yazmak, spor yapmak, hiçbir fikrim olmayan bir yeri-olayı-zamanı keşfetmek, yeni şeyler öğrenmek, antik çağları araştırmak, korku hikayesi dinlemek, yaşanmış ibretlik hayat hikayeleri dinlemek, dini sohbetler yapmak ve yapılan yerlere gitmek... bekarken devamlı yaptığım şeylerdendi. Şimdi eş çocuk ev 3lüsü sayesinde yapamıyorum çoğunu...
0 oy
(827 puan) tarafından
Alışveriş yapmak çok severim
(338 puan) tarafından
Bak bunu ben de seviyorum
0 oy
tarafından
Kokulu mum esliğinde kitap okumak 
0 oy
(3,290 puan) tarafından
Öncelikle Rabb'im yokluklarını göstermesin çocuklarımın ..ama arada tek başıma flim eşliğinde  çay içmek istiyorum yada eşimle ikimiz sessız bir yere gidip kafa dinlemek isterdim 
0 oy
(12 puan) tarafından
Ay 2 çocukla şuan hiç hobim yokmuş ama 1 hafta kesintisiz uyumak isterdim yatakta yiyip içip tv izlemek müzik dinlemek ohhh ne güzel olurdu ya:(
0 oy
(18,926 puan) tarafından
Şuan uykuya ihtiyacım var. Kitap okumak film izlemek dizi izlemek. Ama ben bunları yapacağıma şuan burda takılıyorum. Kızımı uyuttum. Hemen uyanır diye uyumadım da. Ama 2 saat oluyo nerdeyse hala uyanmadı.  

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 954 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Feyza tabu (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 133 göst.
0 oy
33 cevap 455 göst.
24 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 294 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu