0 oy
646 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Habire beni aldattığı düşüncesi var ilgi istiyorum sarılsın istiyorum bana en ufak birsey sorsa sesi yüksek çıksa agliyorum bebek konusunda hiç destek te olmuyor 8 yaşında da oğlum var onunla da ilgilenmiyo parka bile götürmüyor çocuk baba oyun oyna benimle diyor habire işten geldim yorgunum yorgunum bekle birazdan diyor ve eline telefonu alıyor diyelim akşam 5 de geliyor gece uyuyana kadar 12 ye kadar telefon da ya oyun oynuyor ya video izliyor ve 7.24 iş görüşmesi yapıyor nakliye işi olduğu için habire şoförler ile konuşuyor sinir oluyorum diyorum mesela bir pazar var kapat ya telefonunu diğer arkadaşları umursamiyo bu hep iş iş iş boşanmaya kadar gitmeyi düşünüyorum resmen belki değerimizi anlar ben ne yapcam ya kocamı da seviyorum bir yandan acaba ben lohusaliktan mi böyleyim yoksa kocam yeni mi adapte oluyor sizce ne yapım ilgili olması icin

10 Cevaplar

+1 oy
(580 puan) tarafından
Lohusalık etkisi de var evet ama bu erkekler odun canım çok bi beklentiye girme nasıl böyle kafaları çlışmıyo nasıl böyle umursamaz oluyırlar asla anlauamıyırım. Bende doğum yapalı 54 gün oldu 3 ay sonra 4 yaşına girecek oğlum var asla ilgilenmiyor yorgunım diyor ve hep TLF elinde bende ondan uzaklaştım nu konuda çok konuştum kavga ettim ağladım anlamadı çünkü akşam yine kızdım ilgilenmiyorsun diye bakalım belki bi ümit ilgilenir 
-Reklam-
0 oy
(7,816 puan) tarafından
İlgi sarılma falan ilk haftalar istememiştim ben çünkü canımın derdine düşmüştüm sezeryan doğum çocuk ağlaması falan çok afallamiştım bu kadat kısa sürede ilgi beklenir mi bilemiyorum. Ama onun dışında sana,eve, çocuğuna zaman ayırması lazım ekstra olarak. Bunu ciddi şekilde konuş kavga et sorumlulukları ver boşanmayla tehdit et. Ama hiçbir zaman emir kipi kullanma veya bağırarak kavga etme. Karşındaki eğer tepkiliyse o zaman onun seviyesinde ol. 
0 oy
(8,197 puan) tarafından
Lohusaliktan kaynaklı oluyor . Hemen kestirip atmayın bebeğinizi düşünün 
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Bacım erken doğum yaptım aceleyle görevden geldi 1 ay küstü bana :D canıma minnet dedim benim birde 2 yaşında oğlum vardı düşün lohusa olduğun için çok takılıyorsun şuan boşver
0 oy
(2,198 puan) tarafından
İlgi beklemem belki ama şefkat beklerim ve çocukla tam ilgilenmesini isterim bekle bekle bir iki gün yapar üç gün yapar susar beklerim ama sonrasında babalık karın doyurmak mi diye başlarım kavgaya doğum yaptım iki çocuğumuz oldu alıp eline telefonu yatamazsin yorgunsan git içeri 1 saat yat kalk derim böyle biz vermedigin ilgini elalemin saçma sapan videoyalara vermezsin  sen yorgunsunda ben yemi dogum yaptım iki çocukla evde sabahtan akşama yan gelip yatiyormuyum  de kadınlar evde diye çalışmıyor mu sanki 
0 oy
(705 puan) tarafından
Canım benim eşimde nakliyatçı bazen o kadar yorgun geliyoki yemek yiycek dermanı kalmıyo bizim için çalışıyolar hemen kestirip atma bence iki tarafinda anlayışlı olması lazım otur konuş ben senden ilgi bekliyorum canım de tatlı dille söyle lohusayken bende öyleydim
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Lohusa olduğun için sana oyle geliyor canim bende eşimden nefret etmiştim o dönem yardım etmiyordu sürekli camis gibi uyuyordu sanki o doğum yapmıştı kuzenimle ablam yanımdaydı sürekli dışarı cikiyodu en son patladım onların yanında dikişli halimle sinir krizi geçirdim ama sonra anladım boş yere kavga ettigimi gercekgen lohusalik çok kötü birseu alınganlık kırgınlık oluyor hemsn kestirip atmayın emin ol lohusaligin bitince dönüp bakinca biz bunun için mi kavga ettik diyeceksiniz pişman olacaksınız senin yaşadıklarını aynısını bende yaşadım çünkü 
0 oy
(688 puan) tarafından
Bu durum bende de oldu ve hala devam ediyor.  Bebeğim 5 aylik
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Böyle erkeklerin burnunu sürttüceksiniz kusura bakmayın ilgi bekliyorum diyip susup köşeye oturmayacaksınız ağzınıza gelen herşeyi tek tek karşı tarafa sert şekilde söyliceksin gözünü korkutucaksın seni gerçekten seviyorsa senin gitmenden korkar o hataları birdaha yapmaz zaten 
0 oy
(679 puan) tarafından
Ortada bisey yok aslinda siz simdi lohusa oldugunuz icin fazla hassassiniz hic huzursuzluga gerek yok bakin ne guzel evlatlarıniz var zor bi sureci geride birakmissiniz. Eşiniz sizin cocuklariniz icin calisiyor bu sıcaklarda hele calismak gerçekten cok zor. Bunda birsey yok yakinlik beklemek yerine siz gidin sarılın cok yoruluyorsun bizim icin diyin eminim karşılik verecektir 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 242 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 396 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 663 göst.
0 oy
2 cevap 1,092 göst.
26 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Çocuğum (4 puan) tarafından soruldu