0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar vallaha dilerecem benimkiler böyle çevremde hiç böyle yok nerede yanlış yapıyorum hergünüm perişan şekilde geçiyor evde öyle bir ses varki apartmandakilerden utanıyorum sürekli kavga ağlama krizleri delirecem yaşları büyük baktığın zaman ama asla baş edemiyorum kendimi dönüyorum sinirden Birgün düzgün geçmiyor

5 Cevaplar

0 oy
(3,058 puan) tarafından
Kiz yaşları büyükmü yok artık 

Benimde kizim 4 yaşında oğlum 5 bucuk yaşında daha ufaklar kavgada olur barış caris tabikide olur evde 14 yaşında koca danam var o Bile onlarla kavga eder barış çaris eksik olmaz 
(869 puan) tarafından
İşim hiç bitmiyor delirecem vallaha utanıyorum bir tane komuşum var birşey olsa hemen benim çocuğumu suçluyor onları haklı çıkarıyor
-Reklam-
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Bnm.de 2.5 ve 5 yaslar ikisi de erkek:)
(869 puan) tarafından
Benimkiler de erkek vallaha tarifi yok saat kaç oldu her işim duruyor hiç söz dinlemiyorlar memmuniyetsizler
(14,128 puan) tarafından
Yani zorluklari var evet ben onlari da ise dahil ederim :) genelde birbirleriyleler zaten
0 oy
(12 puan) tarafından
Sanki beni anlatmışssınız çocuklarımızda aynı yaşta çok sakın kalmak istiyorum ama olmuyor sürekli oğlum kardeşini dövüyor sürekli bağırış çağırış 
(869 puan) tarafından
Kalbimin sıkıştığını hissediyorum bazen Allah'ım kötü günlerini göstermesin çok yorgunum hiç kimsem yok birgün bırakıp çıkamadım geçen AVM gidayim dedim ortada oturdum ağladım herkes bana baktı
(12 puan) tarafından
Aynı durumdayız mükemmel anne olmaya çalışmayın salın kendinizi germeyin bu kadar
0 oy
(1,101 puan) tarafından

Bende iki erkek annesiyim 6 yaş ve 4 yaş daha küçükler

Ama beni baya yoruyorlr 2 aydır memlkttyz 

Annem kardeşim yardımcı oluyor 

Büyüğü ilk okula başlck şimdi den düşünüyorum nasıl olck dye 

Küçüğü abisini bı dk yanlz bırakmıyor ')

(869 puan) tarafından
Benimki de anaokuluna başlayacak benimkiler birlikte yapamıyor çok kavga ediyorlar
0 oy
(696 puan) tarafından
Benimde 3 yaşında ve 1 haftalık oğlum var ileride nasıl olcaklar çok merak ediyorum umarım güzel güzel anlaşırlar
(869 puan) tarafından
İnşaallah anlaşırlar ben kandiminki gibi çevrede hiç görmedim

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 635 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minnosannesi (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 815 göst.
7 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
16 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde MehSinOz (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 607 göst.
13 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde oburhanim (51 puan) tarafından soruldu

408,356 soru

12,268,234 cevap

37,527 kullanıcı

Kategoriler

...