0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (954 puan) tarafından
Kızlar 4 gundır ne yesem kusuyor sürekli başım ağrıyor başımı yerden kaldıramıyor akşam oluyor kalkıp o halım le yemek yapıyor esim soyluyorum normal dıyor ev dagınık supurulmesi lazım ama elım bir iş tutmuyor 14 haftalık  hamileyim bitbe kızım var 2 bucuk yasında kaynanam ust kattımda oturuyor Birtane bekar gorumcem var şimdiye kadar her işlerine yardım ettim birgin olsun evime gelip sana yardım edelim demediler gecen perşembe yine hastaydım hastane goturdı serom. Vurdular iyi oldum siz olsanız ne yapardınız kızım icin yemek yapıyor yoksa yapmam  mide bulantısı ne iyi gelir acaba ne yesem atıyorum başımda cok agrıyor 

22 Cevaplar

0 oy
(2,374 puan) tarafından
Zaten hastanede çalışıyor. Ama ben ilaç istersen yazdırır ya da hemen götürür. Hakkını yemeyin o konuda
(954 puan) tarafından
Evt bende ne istesem alır ilacda aldı ama faydası yok
-Reklam-
0 oy
(823 puan) tarafından
Hemen özele götürür 
(954 puan) tarafından
Götürmez malesef arabamız yok ailesinden cok cekıniyor
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Kendin neden gitmiyorsun? 
tarafından
Benim adam kendi bile hastalansa gitmez hastaneye zorla götürürüm onu kaldıki beni götürecek apandisitim patladı ona bile tek gittim hajajaj
Şehir dışındaydi duş al iyi gelir demişti
(5,471 puan) tarafından
Ayyy ceylaan şakaaaa
(954 puan) tarafından
Uzak  birde  cok hastayım ayaga kalkacak gucum bile yok
tarafından
Valla şaka değil Doğa adami geçen hafta doktora götürdüm sanki o benle gelmiş gibi çemkirdi bende sinirlendim mr randevu kağıdını yirttim çöpe attım
0 oy
(503 puan) tarafından
Hamilelginle alakalı bir kusma halsizlik problemi yaşıyor olabilirsin 

Yada şuan ishal kusma salgını var ishalde varsa ona yakalanmış olabilirsin kendi imkanlarinla gitme şansın varsa bence bı görün 

Eşimde ben çok panik atak bı insanım sürekli hastanelerde geçer zamanım çoğuna kendim giderim 

Ama çok panik oldum yada onun yanimda olmasini istedim yada beni hastaneye götür derim götürür direk o konuda bı sıkıntımız yok şükür 
(954 puan) tarafından
Ne guzel soyledım ben normal diyo baba insanlık yok suan aglıyo hastane uzak bıraz ama cok degıl yanı gucum yok kaklkmaya
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Allah icin o konuda sansliyim bir yerim agrir desem hemen randevu alip goturur yanimdayken uzaktaykrnde her gun sorar dizlerin nasil eczaneden ilac gondertiyimmi sen o kadar yurume vs der 
(954 puan) tarafından
Ne guzel anlayışlı malesef merhamet yok sa hicbirşeye olmax
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Özellikle gebeliğimde en ufak suram ağrıyı desem hemen gidelim derdi ben gitmezdim normlde de çok hastalanan biri değilim hasta olsam da hastaneye mecbur olmadıkça gitmem 
(954 puan) tarafından
Benımkı gebelikte hastayım 4 gundır başım yerde acım ne yesem kusuyor
(6,798 puan) tarafından
Kendin gitsene canım gebelikte hastalığı ihmal etmemek lazım
0 oy
tarafından
Kocam kendisi bile hasta olduğunda ben goturmeden doktora giden biri olmadığı için kendim gidiyorum ben
(954 puan) tarafından
Keske bende kendim gitebilsrm
0 oy
(671 puan) tarafından
Ben de seninle aynı şekil çok kötü oluyordum yerlerde surunuyordum hatta.  Ama eşim hastaneye götürür benimle ilgilenirdi. Doktoruna sorup zofer kullanabilirsin o seni ayakta tutar. Mutfağa girerken hala ağzımı kapatıp giriyorum o sekilde yemek yapıyorum 
(954 puan) tarafından
Zofer ne canım  ne guzel benımkı ailesinden cekiniyor cok yoruldum cok halsızım ah gurbet 21 yaşındayım saclar beyaz aklar dusurdun annemle aramızda 8 saat yol
(671 puan) tarafından
Mide bulanti hapı canim digerleri hic etki etmedi bende bu bana gore en iyisi. Allah yardimcin olsun.
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Hasta olsam aynı dakikada götürür ama ben iğneden serumdan korkuma gitmem oda bana kızar 
(954 puan) tarafından
Ben hicbirşeye korkmam alıstım kızımda da boyleydım cok hastaydımm
0 oy
(713 puan) tarafından
Yuh yani hamilesin bide hemen götürmeleri lazım nasıl vicdan onlardaki gebe kadına yardıma gelmiyolar. Benim eşim beni ne zaman ikna ederse ozmn gidiyoruz ben biraz doktora gitme konusunda inatçıyımdır çok zorda kalmadıkça gitmem ölüme 5 kala gidenlerdenim yani yerinde olsam sadece çocuğuma yemek yapar kocam gelmeden yedirir yatardım laf derse hamile olduğumu hatırlatırdım alsın kendi doğursun ozmn sen iş yap
0 oy
(2,917 puan) tarafından
Hamileyken ayağımı kırdım arkadaşının arabasını almış 20 dk içinde geldi 
0 oy
(14,125 puan) tarafından
Kocan duzeldi mi...goruyorum ki hala ayni dusuncesizlikte haayirli olsun bebegin
0 oy
(6,596 puan) tarafından

Masallah ne hayırlı sulaleymis:angry: 

Anında götürür eşim hastaneye beni .

0 oy
(2,264 puan) tarafından
İstersem o dakika götürür. Biraz bekleyelim dersem bekleriz. Bazende kendi ısrar eder gidelim hastaneye diye. Bide hamileymişsin. Hamileyken hiç durdurmazdı. 

Allah yardımcın olsun.
0 oy
(2,429 puan) tarafından
Ben eğer hasta isem bir iki saat içinde yatağa girecek duruma gelirsem beni hastaneye götürmeye çalışır eşim hatta ben gitmemek için inat etsem bu sefer kendisi benle 7/24 uğraşır bakar eder yemez yedirir içirir Allah razı olsun o konuda hakkını yiyemem hem sağlıkçı kendisi 
0 oy
(18,892 puan) tarafından
Bişey istiyosan kalk beni hastaneye gotur demelisin. Bazi erkekler o.kuz olur. O anlamiyorss zorla anlatacaksın. 
0 oy
(976 puan) tarafından
Yok benim eşim hemn götürür korkar bsey mi oldu ya panik ataktir
0 oy
(287 puan) tarafından
Eşim hastalık konusunda çok hassas saniyesinde götürür.
0 oy
(13,504 puan) tarafından
Maksimum 1 saat bekleriz
(954 puan) tarafından
Ne guzel
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun anneni çağırsan gelmezmi canım eşim beni hemen götürür ya dayanamaz
(954 puan) tarafından
Ah gurbet ah 8 saat yol
(20,286 puan) tarafından
:((( oo kıyamam ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 342 göst.
24 Kasım 2023 Aile kategorisinde asllyd (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,398 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Syma (726 puan) tarafından soruldu
0 oy