0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (3,368 puan) tarafından
Kızlar ihlasın makinasını almak istedim ama oda 53 bin. Evi süpürsğn halı yıkasın diye o kadar vermek de insanın zoruna gider. Sizin bildiğiniz tavsiye edeceğiniz kaliteli hantal olmayan halı koltuk yıkama makinası var mı?

10 Cevaplar

0 oy
(3,572 puan) tarafından
Benim  yok canım ama o neymiş öyle ne kadar pahalı
(3,368 puan) tarafından
İhlas aura cleanmax canım evet bayağı pahalı tanıtıma geldiler 20-25 arası olsa alırım dedim ama 53.000 taksitle 59 bin TL yapıyor
-Reklam-
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Benim var. Kiwinin. Hepsi buradadan almıştım. Gayet memnunum. 
(14,126 puan) tarafından
Bende de normal.kiwi var ay ne kir cikardi ben sok oldum sanki hic temizlik yapmamisim.ki surekli silerdim abooo vallaha yorucu ama is goruyor
(2,733 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ya. Her seferinde ıyyyy bu ne ya diyorum:):):)
(3,368 puan) tarafından
İster istemez toz oluyor ya koltuk da tozlu o gözeneklerden içine emiyor aslında kirden çok toz var yoksa kir dediğin o kadar suyun rengini değiştirmez ya
(2,733 puan) tarafından
Yani orası da öyle tabi canım. Ya birde kızım çok kirletiyor. Ne kadar üzerini silsem de içine işliyor sıvı lekeler.
(14,126 puan) tarafından
Iste sildikce aslinda iceri gidiyor valla yikattin mi bilmiyorum yikat bak nasil degsyo suyun rengi) ben iyiki almisim diyorun
0 oy
tarafından
İhlasın kini kullanıyorum parasını fazlasıyla hak ediyo hiç zoruna gitmesin 
(3,368 puan) tarafından
En son kızımın bir yaş doğum gününde balon şişirirken neredeyse bayılacaktım tansiyonum düşmüştü bir ara bu özelliği için birile alabilirim belki :D
tarafından
Hahabhaha adam tanınıtırken söyledi bize :-) valla sonuna kadar tavsiye ederim dyson mayson boş
(3,368 puan) tarafından
Aynen doğru diyorsun vallahi burada bir tanıdık var Dyson ve 15 normalde 25.000 TL o 12 buçuğa satıyor şeytan dürtüyor Bir yandan ama bilemiyorum
tarafından
Valla kullanamadım onu Bi şey diyemem ama ihlası şiddetle tavsiye ediyorum
(3,368 puan) tarafından
Olmadı ayda 3000 TL verip alırım ya
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Benim var büyük kolaylık babam almıştı biz küçükken halen taş gibi fakir delüx9800s markası geçen bime gelmişti 10.000₺ di değer ama koltuklar için çok iyi oluyor Halıları falan yıkayıp balkona atıyorum ben derin leke olmadıkça
(3,368 puan) tarafından
Benim halılarım da genellikle çok derin lekeler olmuyor kızın bir meyve yerken damlatır ya da evinde bir meyve suyu varsa Damla Damla döker bazı yerleri öyle yani temizlik yapsan bile sadece bölgesel yıkarım bütün halıyı komple yıkamam. İhlas çok iyi bir makine ama biraz hantal
0 oy
(37 puan) tarafından
Uyguna güzel varsa bende almak isterim post yukarı çıkar inşallah 
(3,368 puan) tarafından
Olmadı letgo'dan bakacağım ikinci el
(37 puan) tarafından
İkinci ellere de güven olmuyor ya elektronik aletler sıkıntı
0 oy
tarafından
Bende ihlasın makinesi var ama ben 2020 de 2 bine almştım :))) anam diyorum iyiki almşım 
(3,368 puan) tarafından
Vallahi alıp pişman olan yok hantal olması konusunda bir eksi yanı var onu da zaten belli bir süre kullandıktan sonra alışıyorsun
tarafından
Hantal dan kastınız ne anlaamadım ama tek eksiği çok ağır olması bazen onunla süpürürken iki kere düşünüyorum :)
(3,368 puan) tarafından
İşte ağır demek yani insanı yoruyor manasında :D
0 oy
(6,807 puan) tarafından
Benim yok internette kiwiden memnunlar alt komşum da ihlas in var kadın çok memnun sadcee günlük kullanıma uygun değil çok ağır hantal haftalık temizlemeyle bile fark oluyo diyo valla imkanım olmuş olsa alırım ihlas i ama çok pahalı 
0 oy
(826 puan) tarafından
Bende var çok ama çok memnunum
(3,368 puan) tarafından
Bakalım düşüneceğim alacak gibiyim
0 oy
(15 puan) tarafından
Annemlerin var ama markasını bilmiyorum ihlasın supurgesini aldıkları için kullanmıyorlar çokta kullanmaya fırsatları olmadı isterseniz sorarım size uygun fiyatta verirler
(3,368 puan) tarafından
Olur haber bekliyorum sizden
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ayy benim de en çok almak istediğim şey ama çok fazlaymış... 
(3,368 puan) tarafından
Evet ya çok fazla olmadı letgodan bakıcam
(1,122 puan) tarafından
2 bin liradan koltukları 26 kez yıkatabilirim ki hiçbir koltuğun ömrümün 26 kez yıkanacak kadar uzun olduğunu düşünmüyorum :)
(3,368 puan) tarafından
Ya en azından komple yıkamak değil de sadece kirlenen yerlerini yıkayabiliriz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.