0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (5,967 puan) tarafından

image

image

24+4 oldum byle braz sisiyor ama boyum uzun 1 70 dört kilo falan aldım ama sanki karnım çok aşağıda geliyor bana bazıları dyor boyundan öyle görünüyor  sanki szce 

10 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından
Evet canım aşağıya düşmüş . 2 . Bebek mi? Benim ilk oğlumda hep yukardaydı şimdiki oğlumda hemen düştü göbeğim ve daha erken doğum yaptım 
(5,967 puan) tarafından
Ayy kız korkiyorum Allaşkina bişey olamz dimi kızımda byleydi 36 dogrudim
(580 puan) tarafından
Valla benim de erken indi aşağı göbeğim erken doğurdum yine ilk bebeğin gibi beklesin bari inşallah
(5,967 puan) tarafından
Sen kaç haftalık dogrudin
-Reklam-
0 oy
(7,494 puan) tarafından
Erkekmi cinsiyet 
(5,967 puan) tarafından
Yok kız büyük kızımda da byleydi 36 da dogridum
(7,494 puan) tarafından
Kizlar yukarıda durur genelde. Bnmkiler hep assagidaydi
(5,967 puan) tarafından
Boyumdan mi acaba aşırı WC cikiyorim doktorda bişey demedi bu hfta yine sylum
0 oy
tarafından
Öncesinde yukarıda mıydı bebek? Benim 21 haftalık oldu ben hala göbeğimin o simit gibi çıkıntının alt tarafında hissediyorum benimki daha yukarı çıkmadı bile. Ki bunu anormal karşılamıyorum da
(5,967 puan) tarafından
Yani normalmi valaha daha yeni çikti karnım hep byleyedi daha küçüktü braz büyüdü
tarafından
Doktor hala göbek simidimin alt tarafındaki o ince kısımdan kontrol ediyo bebeği hani iç çamaşırın belinin geldiği o kısım var ya, ordan bakıyo. Bana herhangi bişey de demedi bebek aşağıda gibi. Bi de zaten biraz daha ilerleyen haftalarda rahim göbeğe doğru büyüyüp bebek öyle çıkmıyo mu yukarı?
(5,967 puan) tarafından
Evet ama 6 aylık oldim arada kasigima vuryor bazen karnıma da vuryor karnıma gelmiş galiba ama rahim büyümüş şişmiş sanki artık nasip saglikli olsunlarda
tarafından
Keyfine göre geziyor desene :)
0 oy
tarafından
Kız Benimkide düştü ebe bile dedi bana o haftalardaydm bende 34 haftalık oldum hala öyle 
(5,967 puan) tarafından
Normalmi acaba
tarafından
Bilmiyorum ki
0 oy
(334 puan) tarafından
Gayet normal masallah benimde boyum 170 7. Aydan sonra yukari cikti mideme cok vurmaya başladı umarim rahat bir gebelik olur ozamana kadar benimde boyleydi hep asagida hissediyordum stres yapmayin gayet normal baskalarinin sacma sapan yorumlarına da bakmayin saglikla kucağınıza alin insallah
(5,967 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm inşallah sağlıkla olur hayrlisi olsun:)
0 oy
(14,753 puan) tarafından
sen erken dogum diye diye doguracan herhalde kiz kafana takma bu kadar 
(5,967 puan) tarafından
Allah korusun inşaallah bişey olmaz
0 oy
(4,014 puan) tarafından
Korkma canısı genelde kız çocukları hep aşağıda olur büyüdükçe yukarı çıkar bende de öyle olmuştu sonra zamanla yukarı çıktı şuan 39 haftalık gebeyim ve hala göbeğim düşmedi ne zaman doğurcam Allah bilir neyse sağlıklı olsunda gerisi boş 
(5,967 puan) tarafından
Seninkidemi kiz
(4,014 puan) tarafından
Evet benim de kız Allah'ın izniyle
0 oy
(677 puan) tarafından
Boyla alakası yok bence. Ben de 157 falanım. Benimki de hep aşağıda duruyor. 31 haftalık ama ta göbeğim çıktığından beri aşağıda gören soruyor Bi sorun mu var diye. Kızda hiç böyle değildi daha yukarda ve yaygındı. Şimdi aşağıda ve top gibi. Erkek bebek bekliyoruz. Seninkinin cinsiyeti belli mi
(5,967 puan) tarafından
Evet benim ki kız ama sanki vajinayı oyuyor
0 oy
(26 puan) tarafından
Normal canım benim kızımda baya aşağıdaydı alaturka tuvalete oturunca çıkacak gibi hissederdim doğuma iki gün kala inmesi gerekirken dahada yukarı çıktı :-)
(5,967 puan) tarafından
Yukarı çıkar belki bı an korkiyorum benimkide kız dyer kizimdada byle oldi
0 oy
(2,393 puan) tarafından
Maşallah ben 27 haftalığım benden büyük karnın var :))) 
(5,967 puan) tarafından
Toplandığında öyle oluyor ama bazıları hiç inanmıyor hiç belli olmuyor dyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FilizEymen (8,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,967 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 324 göst.
24 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu

408,519 soru

12,275,007 cevap

37,713 kullanıcı

Kategoriler

...