0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (952 puan) tarafından

imageHiç gücüm yokk yaaa

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz düşük, istersen az bi tuzlu ayran iç kendine gelirsin
(952 puan) tarafından
Yani en yüksek çıkan tansiyonum 10-6 hep böyleyim ya başım ağrıyordu ilaçta içtim ama hala geçmedi
tarafından
Doktorlar düşük olmasının gebelikfe daha iyi olduğunu söylüyo ama baş dönerken öyle olmuyo pek de. Allah acil şifa versin
-Reklam-
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Düşük biraz canım işte benimde tansiyon hep 19/9 19/10 falan yani birimiz diplerde birimiz de fırlağız 
tarafından
Benimde böyle ya gerçekten yüksek tansiyon çok problem
Ilac aliyormusun
(952 puan) tarafından
Benim eşimde de yüksek tansiyon var canım düzenli ilaç kullanması gerekiyor 21,5 la hastaneye gidiyoruz
(2,208 puan) tarafından
Hamilelik döneminde ortaya çıktı bu sorunum o zaman vermediler sonrasında çok gittim ilaç vermedi doktor ama dil altı hapı var acil bir durum için tek bir tane
tarafından
Bendede hamilelikte çıktı sonrasında gittim vermedi ilaç gerek yok dedi
Smdi bu aralar yine 17.19 larva görüyorum gözüm açamıyorum çok kötü oluyorum yine gidicem ama sanirim yine vermicek
(2,208 puan) tarafından
Vermiyorlar benimki hamilelikten kaynaklı bir tansiyon değildi canım vermedi burada iki doktor ikisi de benim doğumdan sonra 1 kere kullandığım soğuk algınlığı için olan ilaci baz alıp eeee bu yükseltiyor dedi diyorum adama hayır uzun zamandır yüksek ondan önce de yüksekti ondan sonra da aynı diyorum yok yani ilaç vermiyorlar ha hoş doğum yapalı 18.5 ay oluyor uzun zamandır yükselmiyor çünkü artık biseyleri kafaya takmiyorum

Bir keresinde oğlum küçükken öyle yükseldi beyin kanaması geciricektim resmen beynim delinecek ve pekmezi akacak gibi oldu gidip kusup kendimi rahatlatmistim
0 oy
(952 puan) tarafından
Benimde hep boyle cikiyor 10-6 en fazla. Doktorum boyle olmasi daha iyi biz yuksek tansiyondan korkuyoruz düşük olmasi iyi dedi ama tabi cok halsiz birakiyor aniden gelen yatma istegi oluyor
0 oy
(502 puan) tarafından
Aşırı düşük değil çok halsizsen bı tuzlu ayran falan ic

Şekerin falan düşmüş olmasin
(952 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım hamilelikte falanda şeker sorunu yaşamadım hiç bilgim yok şekerle ilgili ama genellikle yorgun ve güçsüzüm :D
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Hamilelikte gayet iyi canım yüksekten kork
0 oy
(13,497 puan) tarafından
Benim normal tansiyon bu.
0 oy
(18,165 puan) tarafından
Benimde hep 9 5 hep canm düşük hep yorgunluk halsizlik var 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Benim uzun zamandır hep böyle. Bazen 9-5 oluyor. Gebelikten dolayı benimki 
0 oy
tarafından
Benimde böyle doktorum bana böyle olsun da yüksek olmasın dedi benim normalde de hep böyledir daha düşük olmasın dedi ama böyle olmasını isteriz gebelikte demişti 
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Biraz düşük 
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Tuzlu ayran iç canim geçen salı tansiyonum 6/5 e düştü iki çocukla kimse yok sağlık ocağına gittim hicbirsey yapmadilar olctuler gönderdiler çocuklarla ege nasıl geldim bilmiyorum baygınlık geçiriyordum ama kendimi tutuyordum bayilirsam biri çocuklarımı götürür diye iki bardak büyük tuzku ayran içtim bütün gün yattım kendime geldim dikkat et canım sürekli tansiyonunu ölç düşük çıkarsa yat dinlen tuzlu ayran bol.bol iç 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (952 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 197 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (256 puan) tarafından soruldu

413,272 soru

12,443,064 cevap

46,057 kullanıcı

Kategoriler

...