0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (2,541 puan) tarafından

image

Canı sıkıldıkça böyle cicili elbiseleri giyip de geziyor mu ? Böyle canı sıkılınca giyiyor bunları prenses oldum anne diyor bazen etekleri giyiyor ahh çıldırıyorum hayallerimden bile güzel 4 buçuk yaşında ama tam bir süslü :angel:<3:silly:

11 Cevaplar

0 oy
(2,234 puan) tarafından
Benim kız 6 yaşına girecek o bile evin içinde etek veya elbise giymek istiyor hepsi aynı bu kızların galiba 
(2,541 puan) tarafından
Evet canım kesinlikle çok süslü bu cimcimeler
-Reklam-
0 oy
(11,607 puan) tarafından
yeğenlerim böyleydi :) kızımdan da benzer performans bekliyorum aöa daha erken 1 yaşında :) 
(2,541 puan) tarafından
Ah bı seneye gelir bu güncelleme :) artik kaç tur giyiyor farklı farklı kıyafetler yetişemiyorum ben
(11,607 puan) tarafından
ay yerim o güncellemeyi :) biraz zor olacak olsun :)
(2,541 puan) tarafından
Kız çocukları aşktır :)
0 oy
tarafından

Ben prenses yaparim o pasaklı olur 2 dk içinde o yüzden saldim çayıra :)

(2,541 puan) tarafından
Ah cadı :)
tarafından
Ah anam ahh ;)
(4,303 puan) tarafından
Busra ablam nasılsın iyimisin sana ozelden yazamadim burdan yazayim dedim..3 gündür yoksun burda tasinma nasıl gecti....sagligin nasil
(2,541 puan) tarafından
Ahh canım benim sağolasın iyiyim çok şükür biraz yorgunum ancak yerleştik bı kaç ufak eşyalar kaldı kızım hasta bronşit oldu ben de grip oldum yorgunum çok
(4,303 puan) tarafından
İnşallah duzelirsiniz canım..allah şifa versin
0 oy
(580 puan) tarafından
Bizde erkek bebesi var koltuktan atlama, efendim su açıp tezgahta oynama, sağı solu ıslatma, anneyi darlama , bi yerlere düşme bi tarafları morarma öyle işte :d
(9,148 puan) tarafından
:(((((((
(2,541 puan) tarafından
Hahah güldüm ya :D
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Bakalım benim kizçem nasıl olcak merak ediyom halen elbise giydirme dim tabi daha 2 aylık olcak yarn biraz geçsin bı elbisesi var babsiyla aldık onu ilk giydirmek istyom daha kıza benzemedi:D kızımın saçı var namı yok :Dhep zibinla doğduktan beri sıcak die ben de küçükken okul döneminde falan hep etek giyme hevesi biraz buydum eşarp takma hevesi o yüzden orta okul biter bitmez kendim kapandım bı arkdasim var bana der kız sen kuccukende meraklıydın böyle etekli falan halere:D

(2,541 puan) tarafından
Bende kız deli oluyorum o böyle olunca makyaj süs takı kıyafet deliriyor :D teyzemiz şikayetçi makyaj malzemesini buluyor sakladığı delikten :D
(1,122 puan) tarafından
Bırak eğelnsin çabuk büyüyorlar kızım büyüsün hayırlısıyla bende birşey kistalmiycam hergun bu yaşa gelmicek  nede olsa vallh ben yiyenelrimde kistlma yapmadım hiç burda alıp yoluyordum cicili şeyler bana gelince de herşey yapıyorlardı tabi şimdi ablam diyor yolma tarzları değişmiş benim aldikalrim tarzlarina uygun olmuyormuş :):):)
(2,541 puan) tarafından
Begenmiyorlar kız benimki de anne onunla o olur mu diyor :D
(1,122 puan) tarafından
Ahahha daha bekle büyüsün gör bak tartışmamız bile olur :):) ama anne kız arasındaki en güzel bağlar dan biri bu tür şeyeler rabbim size bağilasin cnm ☺️yinlerim ablma şunu şöyle yap derler ben bile fikrlermi sorarım yani
(2,541 puan) tarafından
Büyüyecek ve hiç anlamicaz :(
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Kızım yok ama oglum asker oluyo asker gömleği giyiyo kılıç kalkan tüfek kuşaniyor:D
(2,541 puan) tarafından
Oğlan çocuğu bakanlara yıpranma parası verilmeli :D
(6,540 puan) tarafından
Bnmki sakin. Kimsenin eşyasını ellemezdi. Hastanede rahat dururdu küçükken. Suan 8 yasinda değişti biraz
(2,541 puan) tarafından
Biraz da yetiştirme kaynaklı oluyor uslu olan çocuklarda oluyor :)
(6,540 puan) tarafından
Bakalım.  Aynen
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Aynı benim kızım ya MaşaAllah 

Benim kızım birde yetmiyor beni ve ablasını da prenses yapıyor 
(2,541 puan) tarafından
Aahaha eserse bizimki de beni de süslüyor canjm :D
0 oy
(6,793 puan) tarafından
Aha benim kız oraya gitmiş sanırım gönder kızımı :D 
(6,793 puan) tarafından
Kız çocukları işte süse püse özeniyor:D
(2,541 puan) tarafından
Ee bizim teyze de pek süslü:D
(6,793 puan) tarafından
İki süslü bir araya gelince düşünemiyorum:D bizde tek süslü görümcemin kızı kardeşlerim de de öyle süs felan yok ona diyorum lütfen yanında birşey yapma sonra istiyo diye :D
(2,541 puan) tarafından
Gördüğünü kapıyo çocuklar:D
(6,793 puan) tarafından
Evet öyleler
0 oy
(3,386 puan) tarafından
3 yaşında bir kivirArak yürüyor prensesler böyle yürür prensesler elbise giyer diyor odasında elbiselrini giymiş buluyorum takip takistiriyor bileklikler kolyeler şimdiden süslü oldu basima
(2,541 puan) tarafından
Sorma buda ayni anneannesine gidiyor teyzesinin makyaj dolabı talan şikayet ediyor hep kardeşim :D
(3,386 puan) tarafından
Ah bu kızlar doğuştan süslü
(2,541 puan) tarafından
Sorma canım geçen rujunu bitirmiş ruj borclandik kardeşime :D
(3,386 puan) tarafından
Bizimkide bırakmıyor ya
0 oy
(687 puan) tarafından

Benim oğlan da aniden dinazor oluyor kaplan oluyor, kaplan seni yiceeek diyor :D oğlumdan sonra kızım olursa garipserim baya heralde :D

(2,541 puan) tarafından
Hahah benim de kızımdan sonra oğlum olursa garipserim alıştik çay kahve partisine :D
(687 puan) tarafından
Evet sizinki baya bi zor olur :D
(2,541 puan) tarafından
Allah versin de kız erkek farketmez :D
0 oy
(2,906 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evde don atlet gezen oğlumla bi bakış atmadım değil :D

(2,541 puan) tarafından
Haha ya güldürdün :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 49 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esina11 (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 329 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,471 puan) tarafından soruldu

405,712 soru

12,157,625 cevap

36,595 kullanıcı

...