+3 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Kızlar son zamanlarda birşey dikkatimi çekiyor. Burda ailevi bir sorununu yazan, çıkmaza düşen, kararsiz kalmış, kafası karışmış insanlara yardımcı olmak diye art niyetli yorum yapan insanlar var

Esiyle sorunu varsa ayril boşan agzina tükür gibi kiskirtmalar

Kayinvalidesine kizdiysa pisman et beter et sana düşman gibi yonlendirmeler

Ben bunlari çok yanlış buluyorum ve biraz daha yapıcı olmaya davet ediyorum o arkadaşları 

Zaten huzuru kaçmış bizde burda alevlendirecegimize daha yapıcı olup huzursuzlugu ortadan kaldirmasina yardımcı olabiliriz

Aile herşeydir ve sudan sebeplerle yipratmak huzursuzluk yaşamak önce kendimize yapacağımız en büyük kötülük bence

10 Cevaplar

+1 oy
(1,866 puan) tarafından
Benmde çok dikkatimi çekti bazen bakiyorum yorumlara biri linclese hepsi lincliyor biri iyi birşey dese arkadaşından iyi birşey geliyor herkes kendi dusuncesini yazmadan yorumları okuyunca kendi düşüncesini bırakıp başkasının düşüncesi üzerine ekleme yaparak yazıyor...
(316 puan) tarafından
Aynen oyle ve cok acımasızca yapılıyor bu yorumlar. karsindaki kırılır mi incinir mi düşünmüyor. Zaten o konuda hassas olmasa kafaya takmasa buraya yazmaz cok yanlis buluyorum
(1,866 puan) tarafından
Haklısın bazen bende fikir amaçlı açarım baştaki lincliyor devamı öyle gidiyor bakıyorum olumlu düşünüp guzl fikir veren oldu mu lincleyen bile değişip altına yorum yapar şöyle yap böyle yap

Bazıları olabilir boşanır yoluna bakar ama bazıları mecbur kalıyor bosanamiyor yardım istiyor ama yine boşan deniliyor üstüne basa basa
-Reklam-
+1 oy
(3,572 puan) tarafından
Mesele kışkırtmak falan değil aslına bakarsan canım herkes kendi fikrini belirtiyor diyelim senin sakin bir yapın vardır sakince bu durumların üstünden gelebilirsin ama bazı insan sinirlidir agresiftir kendisi o durumda nasıl hareket edecekse o şekilde yazar ama bazıları da gerçekten hak ediyor ne diyelim şimdi burada kocası şiddet uyguluyor aldatıyor ya da kaynanası hizmetçi gibi kullanıyor lütfen biraz yapıcı ol kaynananın seni kullanmasına izin verme diyelim yoksa kocanın seni aldatmasına göz yummu diyelim konudan konuya değişiyor işte yorumlar
tarafından
Kesinlikle. Yorum olarak yazmıştım, buraya da cevap olarak yazayım. "İki çocuğum var, çocuklar için susuyorum , çünkü arkamda duracak ailen yok" diyen kişi vallahi birkaç hafta içinde " maddi manevi durumumuz var üçüncü çocuk düşünüyoruz, zor mu olr ? " Diye sormuş. Bu kişiye yapma üçüncü çocuk dedim diye bana kızdı. Biraz da bazı kadınlar saflık ediyor.
(3,572 puan) tarafından
Saflık değil de bile bile lades diyorlar diyelim biz ona ben de çok denk geldim böyle postlara sonra sen önceki postunda böyle demiştin deyince de sen beni mi takip ediyorsun benim açığımı mı arıyorsun gibi saçma sapan cevaplar veriyorlar çocuk doğunca da 3 çocuğumla ortada kaldım diye posta açarlar niye böyle bir adama 3 çocuk dediğin zamanda Allah verdi korunduğumuz halde oldu falan diyorlar yani bu gibi insanlara sizin söylediğiniz gibi ılımlı cevaplar verilmez linç falan değil aslında mesele doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar orada
+1 oy
tarafından
Geçenlerde biri yazmış ; "iki çocuğum var, çocuklar için susuyorum, arkamda biri olsa durmamn" diye. 10 gün sonra " maddi manevi durumumuz var üçüncü çocuk düşünüyoruz, zor olur mu?" Yazmış. 

Komik yani. Maddi durumumuz iyi diyorlar, bakıyorum kaynana yanında..manevi açıdan bakarız diyorlar. Bakıyorum kocası dövüyor falan. Vallahi biraz kadınlar da saflık yapıyor , kendi kendine ediyor.
0 oy
tarafından
Sözlerin o kadar doğru ki canım bazılarımızın buna ihtiyacı var burada ve gerçek hayatta
(316 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Bazen farkinda olamiyoruz ofkeyle yada o anki uzuntuyle yanlış düşünüyoruz burda bizler empati yaparak daha mantikli sakin ve en onemlisi yapici konusabiliriz
0 oy
(409 puan) tarafından
Canım doğru diyorsun da misal benim durumumda olan ne yapsın 

6 aylık bebeği öldürmeye kalkmış kişiye aferin mi diyeyim Allah belasını versin diyorum.
(316 puan) tarafından
Her durum icin soylemiyorum ben. Bazi basit konulari dert etmis biri mesela yada ortada bisey yok ama bunalmis boyle sudan sebeplerde kiskirtma yapanlar icin diyorum
(409 puan) tarafından
He evet ona denk geliyorum ve artık bir çoğu benim paylaşımlarımı yorumlarımı kaileye almıyor onu fark ettim.
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Burda tam tersi kocasıyla kavgasını anlatıyo ıkı gün sonra iyi olduğunu hedıye aldığını diyor nasıl oluyorsa hemen yüzlerine vuruyorlar akıllarında da tutuyolar.. Evlilik bu birgün tartışırsın birgün barısırsın
(316 puan) tarafından
Dimi sanki kötü olmasini ister gibi ah o kadar kiziyorum ki
(3,389 puan) tarafından
Bende çok kızarım öyle aile sorunlarına da yapıcı olmaktan bahsederim ama çoğunluk hemen yok ben olsam boşarım bilmem ne öyle herşey kolay mı aldatma hariç diyorum
0 oy
(6,694 puan) tarafından
Maalesef kaynanalar CANAVARMIS gibi gösteriliyor. Evlendiginiz adamın annesi o azıcık saygılı olun . Ben kaynanamlarla yaşıyorum 9 yıldır idare etmeye çalışıyorum eşimi seviyorum çünkü 
(316 puan) tarafından
Kesinlikle. Simdi siz yaşadığınız bir sorunu yazın hemen diyecekler ki al cantani git bosan o evde durulmaz bilmemne. Sanki kotu olsun diye yaziyorlar bana cok art niyetli geliyor bunlar
(6,694 puan) tarafından
Yazdılar geçende postu kaldırmak zorunda kaldım.
0 oy
tarafından
Ayıp ediyorsun ama olur mu öyle şey bam bam olması gerek :) 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Size sonuna kadar hak veriyorum. Bende kötü bir şeye sebep olmamak için elimden geldiğince olumlu telkin vermeye çalışıyorum. Bayağı yanlış anlaşıldığım ve linçlendiğim oldu :) hatta polyanna oldum :) ilginç olan post sahibi değil de diğer arkadaşlardan tepki geliyor :) 
(316 puan) tarafından
Ben oyle insanlarin kendi huzursuzluklarina ortak aradigini düşünüyorum açıkçası. Kendi mutsuz diye kimse mutlu olsun istemiyor
0 oy
(445 puan) tarafından
bu platform.benim psikolojimi bozdu zaten inanin bazen silmek istiyorum ama hastalik saglik lazim olacak diye silemiyorum bi de bgimlilik yapti burada okuduklarim gorduklerim ulkemizin toplumsal sikintisini yansitiyor resmen cok uzuluyorum 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,360 göst.
26 Şubat 2020 Aile kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yarin (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 414 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sevim_aydin (249 puan) tarafından soruldu

406,296 soru

12,181,527 cevap

36,681 kullanıcı

...