0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,809 puan) tarafından
kizlar kaşinti kizariklkk ciltte kuruluk  hassasiyet var klordan muhtemelen havuz klorundan dökuntu oldum. basina gelen varmi.? antihistaminik krem diyor google da. kac gune gecer acaba. ben ve kardesimde oldu zaten en cok biz havuzda takildik digerlerinde sorun yok kasiniyolar ama o rutin havuz suyu seyi oyle klora fazla maruz kalmadilar dökuntu yok. 

suan donus yolundayiz da yarin eczaneye sorarim krem yeterlimi. degilse dr gdicem. baska bilac randevum da var . iki gune gecermi acaba gecmesse iptal edicem islemlerimj

3 Cevaplar

0 oy
(1,822 puan) tarafından
Eczaneci daha iyi bilir canim ona sorabilirsin bir bilgim yok ama randevunu iptal etme istersen bir doktora da görün 
(5,809 puan) tarafından
randevum botox:) o yizden vucuda toksin zehir enjekte edilecek ya birnevi. e suan vucutta zaten alerji var bakteri virus her ne ise o sebepten birdaha ekstra birsey enjekte ettirme riskine girmiyom. aynn eczaciya sorcam yarin olmazsa doktora gderim.
(1,822 puan) tarafından
Ha şimdi anladım canım o zaman eczaneciyla konuş canim ona göre randevuyu iptal et ben. Klor alerjisi için randevu aldığını zannetim kusura bakma canim
-Reklam-
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Eşim babamın evin ordaki havuza girdi adam havuzdan bir çıkti benek benek olmuş. Çok kötüydü. Acile gittik bir şey de vermediler cildiyeye randevu aldık ya 
(5,809 puan) tarafından
evet bende benek benegim karnim yan simitlerim istilil
olmus gibi. bacaklarim  diz kapaklarim falan hem kizarik hem haff kabarcikli
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Benim kızımın var canım. Bacaklarını soktum sadece ama döküntü oldu baya. Alerji ilacı verdi krem vücudunun her yerinde olduğu için vermedi. Alerji ilacı ile 1 haftaya düzeldi.
(5,809 puan) tarafından
gecmiolsun cmim ozan asagi yukari bir haftadi var bu isin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 379 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde Ftm (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 116 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gupse (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 219 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (666 puan) tarafından soruldu

405,724 soru

12,158,059 cevap

36,597 kullanıcı

...