0 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (649 puan) tarafından
Kizlar bilginiz varmı yada bu hastalığın tedavisini gören devlet hastaneleri yardımcı olurmu bu hastalıkla ilgili tedavi konusunda 

4 Cevaplar

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Fizik tedavi bölümü ilgileniyordur sanırım. 
(649 puan) tarafından
Kalp damar yazıyor ama internette cnm bakmazlarmi
-Reklam-
0 oy
(12,867 puan) tarafından
Ay bi kadin gordum tatile gittigimizde mayo giymisti bacaklarinda vardi ama asiri derecede. Çokda gencti çok uzuldum ya. Allah yardim etsin. Sendemi var canim
(649 puan) tarafından
Evet şüphem var cnm
(649 puan) tarafından
Bacak ağrım var şişlik var ödem gitmiyor kilo veremiyorum morarma oluyor varislerim arttı
(12,867 puan) tarafından
Olabilir canim o zaman. Nereye gozukmen lazim bilmiyorum ama
0 oy
(261 puan) tarafından
Ya valla ergenligimden beri bacaklarım kalcalarim hep belimden daha kalın.  Ama aşırı internette gördüklerim kadar selulitli de değil. Bu lipodem olayını ben de yeni duydum. Bundan yaklaşık 10 sene önce doktora gitmiştim bacaklarımın kalınlığıyla alakalı. O zaman zayıftım tabi 2 hamilelik gecirmemistim evlenmemiştim . Ama yine de üst bedenim 36 alt bedenim 40 42 bedendi doktora gitmiştim kilon normal odemin yok. Senin fiziğinin şekli bu herkes aynı olmaz demişti. Aradan yıllar geçti o zamandan bu zamana hayli kilo da aldım ama hala ust bedenim alt bedenimden iki beden daha küçük bilmiyorum bende de olabilir mi 
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Ben de gittim cnm kalp damar cerrahisine, bacaklarım çok kalin sıs agrılı kilcal damarlarım çıkmış selülitli bir görüntü var. Ultrason ile bakıldı kaçak varmış bacağımda kilcal damarlar bu yüzden. Üniversite hastanesine gittim lazerle kapatılacak sıra alındi ama kac aydır cagirilmadim şuan başka yerdeyim memlekete gidince tkrr gıdıcem Dr. Ben cok arastırdım kendim tespit ettim lipödem olduğumu doğru da çıktı. Çözümü dıyet yuruyus dedi bana
(4,900 puan) tarafından
Kılom var hep kalçadan alt bölgeden alıyorum hep odem sıs bacaklar
(649 puan) tarafından
Evet öyleymiş canm sen hangi hastaneye gittin benim ailemde var bu varis problemi variste varmı sende
(4,900 puan) tarafından
Evet var cnm ben sütçü imam üniversite hastanesine gittim, marasta oturuyorum
(649 puan) tarafından
Bende üniversitesi Hastanesi'ne gıdım en iyisi orası bakar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
26 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
30 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esence (87 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,371,188 cevap

42,417 kullanıcı

Kategoriler

...