0 oy
991 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaşlar.telefonum bozuktu tamire verdim ama tabi kapanır açılır vs sifreleriyle birlikte.bende köye geldim telefonu abim alacaktı normalde hiç aklıma gelmedi zerre.bir kaç gün önce ablamla biseyler konusmustuk whatsapta yengemle ilgili(beni karşısına alıp kimse benden hizmet beklemesin ben anne babanıza bakamam vs vs bir sürü şey saydı) yani yumrumu sıka Sika dinledim onu.hicbisey demedim.abimin huzuru içinde nelere sustuk bugüne denk.o gün iki bacı dertlestik saydık sovduk yeri geldi.

Abimin işi çıkınca gitmiş o almış telefonumu.sen gir bir güzel karıştır herşeyimi(bende evliyim) bu arada tatil için annemlere geldim.karistir whatsapimi(telefoncu şifrelerimi üzerine yapistirmis)ekran al abime göster.abimde bize kızmış bizle konuşmuyor şimdi.ne dese yuttuk bugüne kadar ablama bana demedi kalmadı he he dedik geçtik.iki bacı dertleesmeyelimmi(dedikodu yapmayalimmi)ben anlamadım 

Hakkimiydi benim ozelime girip mesajlarima bakmak anlamıyorum kim suçlu bu konuda

20 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Her iki tarafta suçlu arkasından değil suratına diyebilrdiniz oda ayıp etmiş telefonu karistirarak
(221 puan) tarafından
Zaten bizle konuşmuyor.napalim biz onun yuvası için çok sustuk annememi laf etmedi bizemi laf etmedi.bir sürü şey duyduk .ama insan kiyamiyor iste aaman abimin hzuuru aaman yuvasi derken bir bakiyorsun el kızı hiç aman dinlemiyor aranızı bozuveriyor
tarafından
Allah sorsun ne diyeyim ki bende bi yengeyim ve gorumceyim insanları anlamak inan çok zor
(221 puan) tarafından
Aynen öyle canim Allah buyuktur
(3,185 puan) tarafından
Abine söylese de, onun karısı hakkında kötü yorumda yapmış olsanız, abin bir süre sonra tolere etmesi lazım olayı . Çünkü anneniz için o şekilde konuşmuş ve ona sinir olmuşsunuz. Yaptığı saygısızca hasta bir insan için. Ve mesaj okuması da saygısızca. Kendisi konuşmuyor mu acaba böyle olaylar olunca.. Yalnız iyi film çıkar :) yenge profesyonel oynamış ekran görüntüsü vs.. Allah düşman başına vermesin
(221 puan) tarafından
Amin canım amin
-Reklam-
+3 oy
(4,304 puan) tarafından

Hem suçlusunuz hem üste çıkmaya çalışıyorsunuz kimse kaynana kayınpeder bakmak zorunda değil dinde bile yeri yok sizde gelinsiniz evlisiniz sizin arkanızdan bu şekilde yapılsa hoşunuza gider mi 

(221 puan) tarafından
Kimse ona birine bak demedi zaten ama her oturduğu yerde üstten üstten laf etmesi zorumuza gitti benle oturunca annemle ablama ablamla oturunca bana laf etmesi yetti kaç yıldır.ayrics biz lafladiysak mesajda lafladik ve o kimseden bişey duymadı bu zamana kadar benim telefonuma ozelime mesajıma şifremi girip neden bakiyor
(4,304 puan) tarafından
Kesin öyledir onun yaptığı da doğru değil ama sizin ki hiç değil annenize bak demesenizde yorumlar da filan da vurgulamissiniz böyle bir beklentiniz var sevmeye bilirsiniz ama saygı duymalisiniz ve arkasından konuşmamalısınız
(221 puan) tarafından
Biz saygı duyduk ama o da bize duysaydi iyi olurdu bugüne kadar yani olayların içinde ben yaşıyorum bu anne konusu bir ornekti daha neler var bacım neler ..saygı yok bişey yok fırsat geçti eline değerlendirdi iste
+1 oy
tarafından
Kusura bakma ama tipik bi al birini vur ötekine durumu söz konusu, ikinizin de birbirinizden aşağı kalır yanınız yok. Ne o masum ne sen masumsun. Allah güzel söz söyleyin buyuruyo, biriniz diğerinizi arkasından çekiştirmeyin, birbirinizin kusurunu araştırmayın buyuruyo, iki tarafta bunların aksini yapmaktan geri durmuyo. Bi yanlış görüyosanız tatlı dille müdahale edip durumu değiştirmeye bakın, arkadan konuşmanın kimseye faydası yok. Allah hepimizin kusurlarını affedip hepimizi doğru yola iletsin umarım. 
(221 puan) tarafından
Kaç kere uyardık canim kimse senden hizmet beklemiyor birine bakmanı beklemiyor ama saygini bari insanlara göster yaşlı insanlara biraz iyi ol diye defalarca uyardık yok gene yok her oturduğu yerde anneme laf sokmalar babama laf soylemeler annem zaten birazda herşeyi içinde tutmaktan bu hale geldi hasta oldu
tarafından
Sıkıntılı bi mesele anlamayan anlamıyo
+1 oy
(13,565 puan) tarafından

Yengeniz yüzünüze karşı dürüst olup anne babanıza bakamam demiş bunda kızıp sinirlenicek ne var ki kimsenin böyle bir mecburiyeti yok özellikle kendi kızları varken geline düşmez bakmak

Telefonunu karıştırması çok büyük saygısızlık onda haklısınız
(221 puan) tarafından
Canim zaten biliyorum bakmak zorunda değil kimsede bakmasını beklemiyor sadece bu bir değil iki değil defalarca anladık zaten bunu ama aynı şeyleri her oturduğum ortamda durmadan soylemesi bide annem hastaya yatıyor kadincagiz korkumu saldı üstüne kalir diye biz üzülüyoruz o halde diye o geçip karşıma diyor evini kendi supursun yemeğini yapsın kadın yataktan kalkıp affedersin lavaboya zor gidiyordu canim insanın zoruna gidiyorya
0 oy
tarafından
Çok ayıp yengenin yaptığı canım. Senin özelin sonuçta bakmamasi lazımdı
(221 puan) tarafından
Lazımdı canim ama hicbiseyim kalmamış hepsine bakmis
tarafından
Çok sinir bozucu ya
0 oy
tarafından
Dedikodu yapmayin
(221 puan) tarafından
Valla canım huzuru bozulmasın diye herşeye sustuk bugüne kadar .ama annem çok hasta böyle bir durumda karşıma geçip bunları söylemesi çok zoruma gitti.dedikodu değilde merhametsiz ligine falan sayıp sovmustuk iste.konu anne baba olunca inan dünya yikiliyor
tarafından
Ne diyebilirim telefonunu karistirmaya hakki yok ama ortalik fena karismis.  Daha da buyumez insallah
(221 puan) tarafından
Valla büyütmek istemeyen okur susardi biyerde bizim çok şeylere sustugumuz gibi.o napti hemen abime yetistirdi
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Tabiki yengen suçlu benimde basima geldi benzerleri ve kimsenin hakki yok boyle birsey yapmaya çunki çok az insan konusmaz etmez icine atar yani yengen biliyormus kendide dedikodu ysptigi için hemen karistirmis 
(221 puan) tarafından
Valla canim insanın bazen canına tak dediği zamanlar oluyor anneme ettigi laflara dayanamadik mesajda bari icimizi dökelim dedik ondada bizi rezil etti
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Senin abin önce saygısız terbiyesiz yengene kızsın. Ne hakla karıştırıyor telefonu. Kendisi hiç mi konuşmuyor acaba sizinle ilgili. 
(221 puan) tarafından
Biz bir sürü şey duyduk canim ama.aman abimin hzuuru aman bişey olmasın aman aman diye diye hep sustuk.anneem hastayken bunları demesi zorunuza gitti bizde iki bacı dertlestik saydık sovduk sen gir sifrelerimibak ekran al ortalığı 56 etti
(1,137 puan) tarafından
Kimse burda gelipte ben kimsenin arkasından hiç konuşmuyorum falan diyemez. Oda sizinle ilgili çok şey konuşuyordur. Abin size tek kızmasın yani karısının yaptığı büyük terbiyesizlik
(221 puan) tarafından
Ya canim bide ben evliyim affedersin eşimle konusmalarim vs fotoğraflar fotograflarimiz herseyimiz var.esim diyor onlara bile bakmıştır o herşeyi elden geçirmiştir diyor
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Bakılmamaaı gerekiyodu tabi ama özel şeylerin vardı keşke eşin yada sen halletseydın
(221 puan) tarafından
Canım eşim manisada ben annemlerin yanina geldim annemler köyde .yani merkezde birinin alması gerekiyordu olay patladı yani
0 oy
(19,504 puan) tarafından
Kim suçlu olabilir. Tabi ki terbiyesiz yengen suçlu. Baya utanmaz biriymiş 
(221 puan) tarafından
Ama biz suçlu olduk malesef.zaten tek erkek kardeşimizi.onuda bizden almak için yıllardır cabaliyordu biz eline verdik gibi oldu Allaah ıslah etsin
0 oy
(812 puan) tarafından
Yüzüne eleştiriyi kabul etmezsen arkandan böyle konuşulur iyi olmuş her ikinizede . . Siz yüzüne diyecektiniz . O da TLF karıştırmayacakti . ( Konuşmamız bile karıştırmamasi lazım  
(221 puan) tarafından
Bacım yuzune konuşuluyormu?? Bak ne diyorum annem ya annem yatıyor 6 gündür yatakta sadece zorla yemeğe kaldırıyorum kendi işini kendi yapsın ben hizmet edemem ona diyor ama kahvaltıya geliyor yemeğe geliyor bir bardak kaldırmıyor benim annem hareket edemiyor??? Ben gelmisim 10 gündür yanına ilk geldim gün bana bunları diyir ya sabır diyorsun ama biyerde patliyorsun.yuzune desen abim diyorsun yüzüne desen aile huzuru diyorsun.icine ata ata taş olmuşsun bacimla iki sayıp soveyim diyorsun onada izin vermiyor
(812 puan) tarafından
İyi olmuş işte .  Ne hizmet etsin nede kahvaltıya yemeğe gelsin mesafe iyidir . Abin yengene kizmiyorsa sizde boş verin
(221 puan) tarafından
Abim bize tavir almista o sıkıntı değil zaten herkes kendi bilir gün gelir devir döner onunda bir oğlu var görürüm ben onu ama annem üzülüyor abim tek erkek cocukya ne bilim zaten hastaydı hepten hasta oldu bende kendimi suçlu yorum keşke telefonumu vermeseydim hiç tamire bunlar olmazdi
0 oy
(11 puan) tarafından
Varya en nefret ettiğim şey birinin telefonumu karıştırması hiç sevmem benimde başıma geldi görümcem telefonuma girdi eşimle olan konuşmalarımi okudu çok zoruma gitmişti ama kendi dedi ben girmedim kızım girdi inanmadım ama çok kızdım onlarda suçlu olduğu için pek bişey diyemedi beni aldılar karşılarina eşimi aldılar karşılarina ben cevaplarını verdim anneleri hakkında konuşmuştum eşim bişey diyemedi tabi sustu ben susmadim yengen cok terbiyesiz ben hiç sevmem telefon falan karıştırmayı 
(221 puan) tarafından
Yengem şuan umrumda değil abim bizimle konuşmuyor ona üzülüyoruz :(
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım şimdi yengen telefonhnu karitirmakla çok büyük ayıp etmiş yani kocanla özel yazismaladinda olabilirdi bu benimde başıma gelmsiti ama sıkıntı şuydu ben yazmamaistim karşı taraf bana şikayet eder gibi yazmıştı sonra okumuştu elimden çekip görümcem kavga çıkmıştı bütün sucluda ben olmuştum telefonu karıştıran da bütün hata 
(221 puan) tarafından
Yani biz kimsenin yüzüne bişey demedik yuttuk herşeyi ama bıraksa aramizda bari icimizi dokelim
0 oy
(361 puan) tarafından
Siz haklısınız. Ama ben yengenin durumunda olsam gorumcelerim  benim hakkında ileri geri dedikodu yapsa ve elimde şifresiz bi tel olsa ay merakımdan bakarım ne konuşmuşlar diye:/  ama eşime göstermem gösteremem çünkü yaptığım ayıp:)
(221 puan) tarafından
Abime çarşaf çarşaf ekran alıp gostermis
0 oy
(462 puan) tarafından
İstediğimle istediğimi konuşurum kimsede telefonumu alıp okuyup da kendini haklı çıkaramaz olan olmuş zaten sakın geri adım atma konusmazsa konusmasin abinde kendi karisinin yaptığı ayıba baksın 
(221 puan) tarafından
İnşallah abimle iyi olur o inan umrumda degil
0 oy
(49 puan) tarafından
Kusura bakmayın da kimse sizin anne ve babanıza bakmak zorunda değil abinizin eşi o bakıcı değil ki dinen bile evlenince kadın eşine yükümlü hizmet etmekte onun ailesine değil ama vicdan merhamet meselesi kendi bileceği bişey ayrıca sizde ders çıkartın mesaj biriktirmeyin telefonda benimde başıma geldi telefonum bozuldu görümcem de fazla varmış yedek bana verdi mesajları silmemis hakkımda kayınvalidemle neler atıp tutmuşlar ne laflar ne hakaretler bilmiyormuş gibi yaptım geçtim eşime göstersem olay büyürdü kavgaya huzursuzluğa gerek yok abimiz karısının bakmamasina ses etmiyorsa siz niye mesele yapıyorsunuz olan size olmus
(221 puan) tarafından
Keşke o da senin yapsaydı...canim zaten biliyorum bakmak zorunda değil ve bunu bekleyende yok.bizim zorumuza giden çay iciyoruz ya bir ortamda iki kişi tek kaldık hemen başlıyor kocasından giriyor ablamdan geçiyor en son anneme uğruyor yani hep bir dert yanma hep saçma sapan şeyler o çay boğazına diziliyor onla tek kalmamaya çalışıyorsun biliyorsun gene biseyler diyecek .o gün annem yatak döşek yatıyor yani derdin ona bakmak mi?? Bakamam diyorsun kimse ona geç anneme bak demedi anneme saygılı olsa bize yeterdii bu güne kadar...
0 oy
(2,025 puan) tarafından
Yengenizin yaptığı hiç hoş değil..

Ne hakla sizin telefon karıştırır. 

Bir de ne utanmaz ben olsam söylerim ne hakla telefonumu karıştırdın diye..

Böyle biri eminim o da arkanızdan çok konuşuyordu..

Hadi merak ettin baktın bari eşine söyleme..

Abinin de söylemesi lazım onun özel eşyası neden karıştırdın diye 
(221 puan) tarafından
Aralarında ne oldu bilmiyorum ama abim bizle konuşmuyor :( keşke okusaydi ama içinde kalsaydı.ama o böyle bir fırsatı eline geçirmiş kacirirmi
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Amannn siktiret hiç üzülmeye takmaya değmez. Boşver iyi olmuş. İyi ki almış iyi ki okumuş. Demek ki böyle olması lazımdı ki o telefon kadının eline geçti okudu belki bir nebzede olsa kendi boklarını da görür kendini geri çeker. Abin için neden üzüülüyorsun ki. Abin abi olsa eğer kadınlar arasında ki mesele banane der karışmaz. Maşallah abin kadından da kadın. 
(221 puan) tarafından
Tek tanemiz zaten o benim bitane :( kadın evlendi evleneli hep bir bahane peşindeydi onu bizden uzaklaştırmak için ben eline verdim resmen
(1,863 puan) tarafından
Öyle düşünme canım. Resmen abin bu zamanı beklemiş aman boşver bee
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Tamam senin yaptığın yanlış ama Allah aşkına kim bacısı ile gelinleri hakkında konuşmuyor ki , kaldı ki güzel şeyler yazsaydınız onu da gelip abisine söyler miydi, tabiki söylemezdi, böyle bir fırsat geçince değerlendirmis, bunuda genelde kaostan beslenen insanlar yapar, çıkar bakim telefonu Allah bilir sen neler konuştun bizim hakkımızda diyeceksin ama zaten gemiler yanmış içinde kalan ne varsa söyle bence 
(221 puan) tarafından
Biz telefondan değil başka insanlardan bir ton biseyimizi duydukda aman abimin yuvası aman huzuru dedik ama tamda dediğin gibi o biraz kötülükten beslenen bir insan ve bu fırsatı kaçırmadı
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Silin bacım mesajlarınızı o zaman 
(221 puan) tarafından
Bütün mesele mesaj silmekmi canim insanız yani bide bizim kişisel mesajlarınız.telefonuma izinsiz girmek nedir?
(9,676 puan) tarafından
Cevrende karakter yoksunu varsa silmelisin canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 630 göst.
7 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde 123elif123 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 275 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 554 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,512 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...