0 oy
704 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından
Akşam üzeri idi oğlum iki tane küçük taş burnuna koymuştu tabi tam koymadı yarısı dışarda idi ona kızdım çıkarttım eve geldim duşa koydum onu burnundan kan geldi ama az idi hiç aklıma taş fln gelmedi ta ki biraz önce aklıma gelene kadar diyorum acaba taş fln girdi mi buruna ya kactiysa burnuna hiç kaşımadi kanamadı bu saate kadar şuan uyuyor nefesini sürekli kontrol ediyorm korkudan burnunun içine bakıyorm birşey gözükmüyor sadece bir burun deliği biraz önünde et var kapalı diğeri açık korkuyorum içinde ise ya genizden soluk borusuna inerse şuan kuruntu da yapıyor olabilirm ama bilmiyorum herhangi bir sorun yaşamadı oynadı yemek yedi süt içti uyudu. Acil hastane diyeceksiniz ama şuan köyde olduğum için gidemedim yarın götürecem kızlar akıl verin bana şuan karın üstü yatırdım yinede ne olur ne olmaz diye uyuyamıyorum adeta

12 Cevaplar

0 oy
(751 puan) tarafından
Belkide taş burnunu çizdi canım o kanamıştır sakin ol bi korkma 
(174 puan) tarafından
Olabilir bende bunu düşündüm taşı tam koymamisti zaten yeni koyduğunu gördüm ki hemen çıkarttım attım o an kanamadı duşa koyduktan sonra az birşey kan geldi şuan içi biraz kırmızımsı inan çok korkuyorum uyuyamam başında beklerim yarına kadar
(751 puan) tarafından
Korkma canım benim biraz daha sakin ol taş olsa imkansız burnundan nefes alamaz. Tahriş olmuştur orası kanamıştır gir yat bence rahatına bak Allah’ın izniyle birşey olmaz
-Reklam-
0 oy
(3,396 puan) tarafından
Belki de oynarken kanatmıştır siz çıkardığınızdan emin misiniz 
(174 puan) tarafından
Eminim çıkardım attım biraz büyük idi yani onun tam girmesi mümkün değildi attım biliyorum. Ama şuan bir burun deliğini kapatırken diğerinden nefes alıp veriyor horlama fln da yok işte yinede çok korkuyorum ya gece uyurken aniden boğaza inerse Allahım sen koru
(3,396 puan) tarafından
Rabbime emanet ama kuruntu yapma. Telefonuna alarm kur saatte bir gidip kontrol et ama kaçmamıştır bence. Kaç yaşında peki bi anormallik olsa söylemez mi
(523 puan) tarafından
Çıkarttım diyorsunuz o zaman korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmaz. Daha önce et var mıydı burnunda?
(174 puan) tarafından
Söylerdi tabi konuşabiliyor herşeyi söylüyor hatta anne taş çıkardı bile diyordu kardeşime yani illaki şuan acirdi söylerdi diyorum ama yinede Allah bilir
(3,396 puan) tarafından
Zaten batma olurdı söylerdi. Bence evham yapma sadece alarmını kur arada kalk kontrol et hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Taş olsa bastırınca anlarsın tahriş olmuştur. Zaten tıkanık olduğu için ağızdan nefes alır veya horlar. O kadar sıkıntı yapma. 
(174 puan) tarafından
Bastırınca yok fener ile içine net baktım birşey göremedim nefes alıp vermesinde sknti yok horlamada yok ama içinde varsa ya ne bilim soluk borusuna kaçmasından çok korkuyorum
(13,313 puan) tarafından
Nasıl için rahat edecekse öyle yap. Yat uyu deriz birşey olur sorumlu oluruz. Ambulans çağır gerekirse sen gidemiyorsan onlar yardımcı olur
0 oy
(75 puan) tarafından
bnm oğlumda bi ara herşeyi burnuna sokuyordu minik küçük sekerleri sonra bikere oyu hamurunu burnuna sokmustu korkup çok kez hastaneye götürdüm istersen bı götür röntgen cekerler icin ferahlar 
(174 puan) tarafından
Yarın götürebilirm ancak. Allah korusun evlatlarımizi gerçekten o kadar dikkat etmeme rağmen onu dışarı çıkarınca böyle birşeyi yapabileceğini hiç düşünmezdim ilk defa yaptı bunu
(75 puan) tarafından
bi ara bnm oglum cok yapardı böyle kış ortasi kac kere isten taksiyle eve geldim burnuna ne bulsa sokuyordu bikere yine boyle burnuna oyun hamuru sokmus annem agzindan nefes aldirmis fizyolojik serumla trmizlemistim kafasini yere egip tabi oda sıkıntılı dikkat et sert bir dille uyar anlayacağı şekilde tehlikeli çünkü eline falan vur bida yapmasin en fazla birkere aglar Allah korusun basina birsey gelmesinden iyidir
0 oy
(768 puan) tarafından
Ay gecen benimkide küçük araba tekerleğini söküp burnuna sokmuştu cikarcam diyede parmağıyla baya ittirmisti ne korkmuştum bende oda sonra sumkurte sumkurte cikarttim çok kötüydü kac yaşında bebeginiz olsaydi soylemez miydi benimki 3 yasinda ben göremedim burnunda kendisi icinde diyio durdu
(174 puan) tarafından
2 buçuk yaşında konuşabiliyor taş koydum anne çıkardı diyo kardeşime ama işte içimdeki sknti beni boğuyor şuan. İçinde olsaydı illaki kaşıntı hapşırma fln nefes darlığı olurdu diye düşünüyorum ama yinede çok korkuyorum
0 oy
tarafından
Benim kuzimda peçete çekiyordu burnuna küçük jucuk yapıp son anda faredip çıkartın ama doktorada goturmedim.bu tür durumlarda beyne kadar gider diyorlar.bende korkmuştum 
0 oy
(482 puan) tarafından
Taş sert olduğu için hâlâ burnunda olsaydı onu rahatsız ederdi diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle burun eti şişmiştir, o kanamıştır. 
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Canım şuan içinde kalmış olsaydı nefes almakta zorlanirdi kan da muhtemelen ya cikardigin anda olmuştur yada kasimistir falan krokma ama kontrol et
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Canım kaç yaşında eğer biberon  aliyorsa su ver çektiği anda bı acı hisetmiyorsa hiç birşeyi yoktur 
(174 puan) tarafından
2 buçuk yaşında biberonda süt içti yemekte yedi birşeyden bahsetmedi aciyor flnda demedi
0 oy
(902 puan) tarafından
Kaç yaşında oğlun, yemek yerken falan rahatsız olur söylerdi yada farkederdin inşallah bisey yoktur
(174 puan) tarafından
2 buçuk yaşında cnm bende söyler diye düşünüyordum ne bilim çocuk sonuçta belki acimiyordur diyorum o yüzden söylemiyor dedim ama şuan bakıyorm sorun gözükmüyor
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Burnunda bisey olsa nefes gelmez guzel geliyosa korkma oglumda 1 burnuna 2 digerine 1 misir tanwsi sokmustu kalin uclu tigla cikarmistim
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun benim kızımda boncuk koymuştu burnuna ve bir burun deliği tıkandığı için diğer burun deliğinden saf su geliyordu tıkanıklığından sebep yani öyle anlamıştım burnuna birşey soktuğunu acilde çıkardılar çok korkmuştuk

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 994 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 410 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif12 (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 536 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 886 göst.