0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (121 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar 

Benim ilk doğumum 22 haftalık ölü doğum oldu 

Sonrasında çok şükür sağlıklı bı gebelik sonrası oğlumu kucağıma aldım 

Ama zorlu bı dogumdu 10 gün yoğun bakımda kaldı oğlum bende onunla kaldım vs. Eve gelince de dikislerden korse takamadim 

Velhasıl kelam şimdi tekrar hamileyim :) 

Rabbim isteyen herkese nasip etsin 

Sorum şu sağlıkla bebeğimi aldıktan sonra doğumdan hemen sonra korse taksam sıkıca sarsam faydasj olur mu sizce yaşayan oldu mu

Bu arada diğer iki doğum da normal oldu bunu da normal istiyorum Rabbim nasip ederse 

Cevaplarsanız sevinirim 

2 Cevaplar

0 oy
(473 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Normal doğumda korse dikişleri etkilemiyor. 

Bende üç tane doğum yaptım malesef o sorun bende de var göbeğim yumuşak ve küçülmedi bir de korse taktim bata gitti ama sonra tekrar çıktı kızım bes aylık daha adet olmadım 
(121 puan) tarafından
İnşallah
Allah razı olsun
İnanın o an ki psikolojiyle pek onemsemedim galiba
Doğumum çok zordu 9 cm rağmen ikinamadim
Önceki doğum hep aklımdaydı derken giymeye çalıştım çok canım acıdı
Hemen bıraktım
Allah bağışlasın sizinkileri de
En son çare ameliyat düşündüm ama ona da baya bı süreç olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vücut tipine bağlı canım o.benimde ilk hamileliğimde  karnım catlamusti ***** kafam krem sürmedim  sanyorumki çocuğun tırnak izleri yasimda 18 19 bilemedim meğer catlakmis alsaydim krem surseydim keşke şimdi pruzsuzdu karnim.kremi hiç akıl edemedim hiç ve 

gecmedi  o catlaklar.donra ozamndan bu zamana C3 kez doğum yaptım göbeğim yok ama yumuşak ve sarkık sporla düzelir sarkması ama spiralim kayar diye yapsmiyorum çatlaklarda geçmedi malesef güzel evlatlarimdan bana hediye kaldı o çatlaklar ...
(121 puan) tarafından
Aynn çatlakları hiç sormuyorum bile
Maalesef genetik oluyormuş
Ben yağ kullandım ama yine fayda etmedi
tarafından
Yok kız genetik değil önlem alınsa hiç çatlak olmaz ben başta bilemedim almadım önlem...annemde 4 çocuk doğurdu gobegi  maşallah dümdüz.anneannem ,babannem kaynananam göbeği mermer gibi dümdüz bı gorsen 10 ocuk dogurmuslar dumduz göbekleri var.ya benimkide Catkaklarim var valla bazen TV de dümdüz göbekli hatunlar görüyorum iç geciriyorum uzulmuyor değilim bazende olsun güzel çocuklarımın bana doğum hediyesi diyorum.yapicak biseyok canım..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 995 göst.
30 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,262 soru

12,009,365 cevap

36,198 kullanıcı

...