0 oy
98 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (220 puan) tarafından

Hamilelikte Günlük giyim, işe giderken vs ne tip kıyafet giyiyorsunuz, hangi marka modelleri tercih ettiniz? Hangi aylarda bu alışverişe ihtiyaç duydunuz? 

Kumaş tipi olarak neyi tercih ettiniz daha çok rahat ettirdi size?

2 Cevaplar

0 oy
(10,496 puan) tarafından
Ben defakto dan 2 kot 2 tayt almıştım pantolon gibi ama rahat esnek kumaş onlarla idare ettim tunuklerimin çoğu zaten salasti hamilelikte çok rahat oluyordu şimdi bide viskon elbiseler var çok moda ve salaş onlarda çok rahat olur hamilelik sonrası da kullabilirsin
(220 puan) tarafından
Tayt aldım ama kot bilemedim, keten aldım simdilik
(10,496 puan) tarafından
Kot ama hamile karın panelli ve esnek kot ben çok rahat ettim
-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından
Ay bende arayış içindeyim banada yardımcı olursanız bende bekliyim burda oğlumda hamile iken elbise giydim rahattı ama muayene nstlerde falan sorun oluyodu eteği toptan kaldır yanında örtü getir ört falan sıkıntılı yani alt üst takım bulursam alıyım diyorum ama bulamadım bir türlü yaz zaten 1 ay giyicem doğum Ocak ortaları veya sonuna doğru olcak kış ayı ondan kışlık bakmayı düşünüyorum ama bulamadım da ya daha yaz ayı diye mi bilmiyorum bide çok fiyatları pahalı hamile giyimin LC Waikiki düşünüyorum çok çeşit var e bebek baktım zaten yok bişey genel olarak ama genel olarak hamile tulumu düşünüyorum  bir tane uzun kol alıp ama tulumlarda çok pahalı bin TL'den başlıyorlar napcaz bilmiyorum ki yaa 
(220 puan) tarafından
Çok pahalı gerçekten, bakıyorum kaç gündür internetten
(212 puan) tarafından
Evet nolcak nasıl şeyler alcaz bilmiyorum valla olmadı hamile taytı alırım bir beden büyük olcak şekilde vücudu sarmasın rahat olsun bide tunik en azından muayenede rahat olur normaldede pijama eşofman alt üst falan alırız herhalde çok pahalılar yaa uyguna olsalar valla alınır da içimden çok uzun kollu ile tulum geçiyordu ama çok pahalı uyguna yok ki :(
(220 puan) tarafından
Bana pijama takımı hediye geldi baya bir bol ama rahat olur evde, tulum bakıyorum uyguna, denk gelirsem buraya yazarım sana da
(212 puan) tarafından
400 liraya buldum bitane Trendyolda ama bilemedim tulum muayene de falan rahat olur en azından ya kolunu tek  indir altta tişört var zaten tek karnı aç yeter yani teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde nurnur 55 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Feyzanurr (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.