0 oy
338 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (417 puan) tarafından
Kızlar bi kaç günlüğüne annemlere geldim. Bugün ikindi vakti 6 yaşında ki kızım birden bire karnım ağrıyor demeye başladı ondan sonra bi kaç defa kustu rahatladı ama karın ağrısı hala devam ediyor. Hemen sonrasında iki yaşında ki kızım da aynı şekilde karın ağrısı ve kusma başladı kusma yok şuan ama küçük kızım çok huysuz uyuyamıyor karnı ağrıyor. Dondurma yemiştiler midelerini üşütüler diye düşündüm ama erkek kardeşimde de ishal başladı .. Salgın mı var acaba başına gelen var mı. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

18 Cevaplar

+1 oy
(14,128 puan) tarafından
Evet biz de izne gittik oyle oldu herkes sanirim salgin var gecmis olsun 
(417 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
-Reklam-
+1 oy
(1,167 puan) tarafından
Babam bugun bu sebepten doktora gitti kusma var ama ishal yok aksine kabiz gibi rahatsiz ediyormus siskinlik varmis.Salgin var demisler iki ser fln yollamislar
(417 puan) tarafından
Babanıza da çok geçmiş olsun.. şuan başlarında bekliyorum ikiside uyuyamıyor
(153 puan) tarafından
Calpol verseniz fayda etmez mi acaba
+1 oy
(153 puan) tarafından
Evet benim arkadaşımda da aynı belirtiler varmış salgın var dedi o da. Annesi hemşire serum filan takmışlardı.
(417 puan) tarafından
Yorumun için teşekkür ederim .
(153 puan) tarafından
Rica ederim çok geçmiş olsun. Çocuklara calpol verseniz belki biraz rahatlatır
0 oy
(417 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(3,665 puan) tarafından

Bu gece nöbetteyim oğlumun başında belli ki karnı ağrıyor ve şiş kussa rahatlıcak ama yok  bütün gece uyuyamadık hala :(  Gündüzde ishali vardı

(417 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Benimkiler de öyle
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Evet canım salgın var şu sıralar çoğu insanda bu şikayetler var geçmiş olsun 
(417 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(709 puan) tarafından
Usutme degil canim etrafta berbat bi salgin var benim kizimda 7 yasinda dun gece ateslendi basim karnim dedi bakalim ne olacak
(417 puan) tarafından
Çok kötü bir salgın sabahladik biz . Sizede geçmiş olsun
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Evet canım salgın var diyorlar biz temmuz ayının ilk haftalarında geçirdik büyük kızım biraz ağır geçirdi 2 3 kere kustu ishalı hemen geçmedi küçük kızım bir kere kusmayda atlattı 
(417 puan) tarafından
İshal yok sadece kusma vardı oda geçeden beri yok sadece karın ağrısı var. Geçmiş olsun
(6,892 puan) tarafından
Saol canım size de geçmiş olsun naneli limon felan verebilirsiniz
0 oy
(494 puan) tarafından
Maalesef karın ağrısı ishal iştahsızlık kusma bitkinlik 2 yaşında kızıma bulaştı :(
(494 puan) tarafından
Bir de ateş 38.5 oldu 2 gece
(417 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım.
(494 puan) tarafından
Allah a şükür atlattı
0 oy
(5,165 puan) tarafından
3 gündür kızım  hasta ondan  bana geçti  ates ishal iştahsızlık  bendende  eşime geçti  hepimiz hastayız maf olduk  korona gibi bütün komiklerim ağrıyor 
(417 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
(881 puan) tarafından
Salgın canım ve ilaç kullanmadan geçmiyor. İlaçla bile 1 haftayı buldu oğlumun iyileşmesi. Kusma 2 gün sürdü ama ishal 5 6 gün sürdü. Mutlaka doktora götür ihmal etme bol bol su ve sıvı icirmeye çalış 
(417 puan) tarafından
Yorumun için teşekkür ederim.
0 oy
(15 puan) tarafından
Biz perişan olduk iki çocuğum özellikle büyük olan resmen eridi hiç bişey yemedik içmedi kusma ishal küçüğü de sâdece İshal karın ağrısından mahvoldu bende dahil hepimiz serum aldık ufaktan ishal kaldı bol sıvı tüketin sende kendine dikkat et bulaşıcı çünkü anneler hasta oldu mu herkes perişan oluyor
(417 puan) tarafından
Önce yedikleri içtikleri bir şeyden kaynaklandı zannettim sonra bende de karın ağrısı başladı öyle anladım salgın olduğunu. Sizede çok geçmiş olsun.
(15 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Kusma ve ishal salgini var. Biz 2 hafta once ben, cocuklar, esim,kayinvalidem hastanelik olmustuk. Doktor demisti. 
(417 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım yaylalık yada denize gidenlerde hemen hemen hep var sizde mi bu tarz bi yere gittiniz suyu etkilemiş olur 
(417 puan) tarafından
Yok canım öyle bir yere gidmedik .
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Evet bizde memlekete geldik kızım aynı şekil oldu doktor salgın olduğunu söyledi geçmiş olsun 
(417 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Benim bütün çocuklarım böyle eşimin kuzenleride böyle kardeşimin çocuğuda böyle evet salgın var
(417 puan) tarafından
Geçmiş olsun.
0 oy
(4,912 puan) tarafından
Kızımda kusma ateş basladı. O 2 güne ıyılestı. Oglumda yüksek ateşten dolayi kac gundur hastanede yatıyoruz dün cıktık. Berbat Bi salgın var cocuklar hep hasta. Biz zor atlattık 
(417 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah benimkiler de çabuk atlatirlar.
0 oy
(206 puan) tarafından
Biz iki ay önce öyle olduk sonra ishalde basladi
(417 puan) tarafından
Bizde nasibimizi aldık.

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 219 göst.
1 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
+1 oy
11 cevap 325 göst.

408,355 soru

12,268,284 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...