0 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,866 puan) tarafından

image

image

image

Kizlar bu ne olaki ya. Kasiniyorum diyip duruyo. Sirti asiri terliyo uyurken falan. Ondanmi acaba. Ya karacigerden bisey olurmu qcaba dedim korktum ya

4 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
İsilik duş aldirin gül suyu surebilirsinz
(12,866 puan) tarafından
Kiz surekli suda ama simdiye kadar boyle bisey gormedim. Surekli anne kasiniyo diyo
-Reklam-
0 oy
(1,843 puan) tarafından
İsilik canim benim kizlarimda çok terliyor isilik çıkarıyorlar sürekli tam geçiyor tekrar çıkıyor havalar sıcak duş da aldiriyorum sanki hiç alınmamış gibi gül suyu sür geçer ama bunlar kendiliğinden de geçiyor bir kaç gune
(12,866 puan) tarafından
Bayadir var canim ondanda korktum dedim bisey olmasin. Kasiniyomu sizinkilerde
(1,843 puan) tarafından
Evet canım kaşınıyor saglikocagina götürdüm hatta zaditen diye damla verdi onu veriyorum onlara bizimki de serin yere koyunca geçiyor ama sıcakta tekrar çıkıyor bak mesela hastalar canim vantilatorden dolayı açmıyorum diye isilik çıkardılar ama vantilatöru açınca yok oluyorlsr geçiyorlar havalar çok sıcak canim çocuklar da terliyor biz bile dayanamiyoruz bu havlara korkma canim endiselenecek birşey değil
(1,843 puan) tarafından
Bu arada canim unuttum yazmayı aklıma yeni geldi doltor onun için hamazinc yazdı isilik için onla da gecti onuda kullanabilirsin
0 oy
(498 puan) tarafından
Evet ta kendisi 
0 oy
(106 puan) tarafından
Isilik canım benim oğlum da böyle oldu daha da ilerledi gece boyu kasiniyordu.Doktor günde 3 kere banyoya sok dedi ama Şampuan sabun vurmadan. Bide nemlendirici sür dedi 1 haftaya düzeldi çok sukur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
5 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde MelekBebek (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
22 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde GSmsl (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mryyy (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.