0 oy
325 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (675 puan) tarafından
kizlar ben 3 aydir pazara gitmiyorum ne var ne yok bilmiyorum benim de gorunce aklima gelir evin a dan z ye pazar ihtiyaci nedir sizce yazar misiniz ?

6 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sebze meyve en çok yediğiniz şeyleri alin .a dan Z ye yazılırmi kız bütün pazar
(675 puan) tarafından
aklima gelmedi iste neyse yazmislar zaten biseyler sagolun yine de
-Reklam-
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Ben kendi listemi yazayım siz ne yersiniz bilemiyorum biz genellikle yeşil soğan kıvırcık domates patates soğan salatalık elma maydanoz bazen dere otu semiz otı varsa semiz otu kırmızı yeşil biber meyve gördüğümüz ne varsa mevsime göre patlıcan yemeği yiyorsanız patlıcan biz bunları alıyoruz canım
(2,267 puan) tarafından
Yeşillikle salata yaparsın kabak dere otu aldırırsan mücver yaparsın elmayla tatlı yapabilirsin patlıcanla yemek yaparsın biberlerle sote közleme yda salata yapsrsın ben ysptıklsrımıda yazdım sana belki ordan yapacağım bşry çıkar ona göre alırısn
(675 puan) tarafından
cok sagol canim cok makbule gecti
0 oy
(12,615 puan) tarafından
soğan, patates, yeşillik, patlıcan, kabak, taze fasulye, taze barbunya, limon, acebek, domates, salatalık, sarımsak

karpuz, şeftali, kayısı, kiraz, erik, incir, üzüm, şeftali, limon

şeç beğen al içinden :) 
(3,068 puan) tarafından
Acebek ne ki
(12,615 puan) tarafından
börülce :)
(675 puan) tarafından
ahahahah ya cok sagolun :)
(3,068 puan) tarafından
Hee sağol canım
0 oy
(180 puan) tarafından
Kışlık yapmayı düşünüyorsan canım taze fasulye pazarda düşmüş kilosu 20 25 arası satılıyor tezgaha göre değişiyor bazı yerlerde hala 50 60 civarı ama ben 25 den aldım 5 kilo koydum dolaba kışlık olarak yediğiniz severek sebze meyve alabilirsin maydanoz yeşillik domates salatalık alabilirsin canım giyim olarak pazarlarda iç çamaşırları daha uygun alırsan diğerleri online göre daha pahalı birde ucuzluk eşyaları var onlarda uygun fiyata satılıyor lazım olan bişey varsa 
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Pazara gitmeden evde ne var ne yok bakar ona göre alırım...
0 oy
(1,348 puan) tarafından
biber domates patlıcan kabak yeşillikler salatalık meyve biber dolmalık mantar bamya yiyorsanız mevsimi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 339 göst.
0 oy
7 cevap 526 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 809 göst.
28 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde _Arjiyan6549_ (760 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 50 göst.

408,435 soru

12,271,374 cevap

37,602 kullanıcı

Kategoriler

...