0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (860 puan) tarafından
Canlar ben 17 hafta içindeyim yakında vurunaçağım doktorum dediki ona sağlık ocağı ilgilenirmiş vurdur dedi 1 doz zaten olcak neyse bunda bişey yok Bi yazı gördüm geçenlerde karında anne bebek haraket duymadan vurulma olmaz diye varmı öyle bir şey kafam karıştı sadece teşekkür ederim 

8 Cevaplar

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Canım vurdurma hicte bişey olmaz kendini de bebegını de riske atma. 
tarafından
Sen yaptırmadın diye birşey olmayacak diye bir kaide yok ama
(860 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama goglede yazıyor ama ben ikilemde kaldım haraket İcin sordum tetanozu
(860 puan) tarafından
oda doğru Allah korusun ya  sağlıklı 3 gebeliğim korkuyor her ikisine sağlık ocağı cağırdı ağustosta
(2,732 puan) tarafından
Vurup vurdurmamakta sana kalmış zaten. Burada aşıları savunanlarda var, aşı karşıtı olanlarda var. En iyisi senin bildiğin bence.
(860 puan) tarafından
Görümcemede sordum hemşire gibi maşAllah sorun yok dedi
(2,732 puan) tarafından
Benimde görümcem çocuk hemşiresi, ablamda ebe. Hamileliğim onların fikirlerini alarak geçti. Şükür hiç bir sorun yaşamadım.
(860 puan) tarafından
Onlarda öyle dedi o zaman canım benim
(2,732 puan) tarafından
Ne olması gerekiyorsa onu yaptım ben sadece. Hamileliğim de çok iyi geçti. Hiç bir sorunum olmadı şikür.
(860 puan) tarafından
İnşAllah benimde öyle doktor normal sıkıntı yok dedi canım haraket konusu yazdım alt tarafa biliyorsan cevaplarsan sevinirim çok
(9,718 puan) tarafından
Ben ilk gebelıgımde yaptırdım cocugumla ölümden döndük gelişimi yavaşladı yavrumun preaklemsi geçirdim. İkinci de 31 haftadayım yaptırmadım. Aşı karsıtlıgı degıl mesele bir gebeye tetanoz aşısı cok sacma. Tetanozun bulasım şartları çok zordur. Kaldı ki vurma sebebleri amelıyathanede bişey olmasın. O zaman her ameliyata girene yapılmalı. Ne kadar az mudahale o kadar iyi hanımlar
tarafından
Canım genel olarak tetanoz olmayan , zamanı bitmiş kişilere her ameliyatta vuruluyor zaten
Preaklemsi'nin aşı ile ne alakası var ki? Aşı hariç onun bir çok sebebi var . Tanıdığım biri 28 haftalık doğum yaptı preaklemsiden dolayı ve oda aşı karşıtı idi . Yani tetanoz ile hiç bir ilgisi yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce tedbir sonra taktir, elim kesilmişti mecbur vurdular  hamileliğin başında . Hiç birşey olmaz ayrıca araştırdım bilimsel hiç bir kanıt yok bu konuyla alakalı 
(860 puan) tarafından
Evet oda var canım ya teşekkür ederim
0 oy
(5,088 puan) tarafından
4 çocuk dördünde ikişer doz yaptirdim en büyük çocuğum 22 yaşında bir sorun yaşamadım ama 
(860 puan) tarafından
Ay inşAllah canım çok teşekkür ederim
(5,088 puan) tarafından
Ben kimseye vurun veya vurunma demem ama bence bana göre gerekli bişey canım ama tabi senin kendi kararın sağlıcakla al bebeğini kucağına kuzum
(860 puan) tarafından
Duan için çok teşekkür ederim yine canım benim anlıyorum seni :)
(5,088 puan) tarafından
Rica ederim bitanem
0 oy
(13,364 puan) tarafından
bebek hareketleri 11-12de başlar zaten. tetanoz da 17den sonra yapılır. her yazılana bakma doktorunu dinle 
(860 puan) tarafından
Ya canım haraket İlk gebeliğim diye çok hissedemiyorum galiba doktor 1 ay sonra gelin dedi İcim icimi yedi şimdi bak eşime diyim aynı 3 hafta sonra gidelim yine olmucak teşekkür ederim
(13,364 puan) tarafından
kontroller 33-34te kadar ayda bir olur. skaşn ol rahat ol. doktoruna güven ve onu dinle. googlea onu bunu sorma. genelde buraya da sorma. hiçbirimiz doktor değiliz. İnternette yazan her şey doğru değildir. ben şimdi gider bir sayfa açar tıbbi bilgiler verebilirim, bunu kontrol eden yok. internet bu açıdan çöplük gibi.
(860 puan) tarafından
Kendi numara olsa doktorumun doğru dediğinde
0 oy
(4,536 puan) tarafından

Vurdurma diyenlere lütfen bakma ve 20 Cİ haftada sağlık ocağında vurul olurda acil sezeryan olursan iğnenin faydası var 

(860 puan) tarafından
Öyle gözüküyor canım sezeryan teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Başımıza yeni çıkardıkları icatlardan sandığım için ben istemiyodum açıkçası başlangıçta, ha vuruldum gene o ayrı da, annemlerin zamanında da vuruluyomuş. Çok da yeni bişey değilmiş. Tabi onların zamanında 7. Ayda vuruluyomuş
(860 puan) tarafından
Bana sanki vurunmadı Yada küçükken vurundum canım
tarafından
Herhangi bir kaza gecirilince vuruyorlar canım
tarafından
8. Sınıf bitince vuruluyo normalde liseye başlayacağımız o yaz tatilinde. Bi de işte buivi batması vs durumlarında vuruluyo olması lazım
(860 puan) tarafından
He tm canım
(860 puan) tarafından
Vala tamda hatırlamıyorum onu çok az aklımda var aşı konuları oluyordu hata korkuyordum
0 oy
(860 puan) tarafından
Kızlar  son bişeyde sorucam çok korktum ya bebeğim İçin haraket nasıl oluyor bakıyorum benden aynı geride hissetmişler benim maşAllah kızım karnımda hep oynak kıynaşıyo ben ne zaman hissedicem çok merak ediyorum gideli 16 17 gün oldu Allahım bişey yoktur bilen cevaplayabilir mi çok hassasım bebeğim konusunda Anne yüreği doğmadan uzun oluyor kusuruma bakmayın bide karnım şişlik iıi şükür yinede korkuyorum
(2,732 puan) tarafından
Canım karnının şişliği büyük ihtimalle gazdır. 4. Aydan sonra bebek büyüdüğünde karnın şişmesi bebekten dolayıdır. Zaten doluluğu dokunduğunda hissedersin. Hareketlere gelin ilk gebelikte bu günlerde hissetmemen normalde 20. Haftaya kadar zamanı oluyor genelde. Doktorun bir sorun yok diyorsa yoktur canım. Fazla evham yapıp hamileliği kendine zehir etme. Anın tadını çıkar. En güzel zamanlar.
(860 puan) tarafından
Ay çok saol canım gerçekten rahatladı İçim ya zaten 2 ci gebelikte yaşayamadım gazım İlk aylarda vardı indi
(2,732 puan) tarafından
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
(860 puan) tarafından
İnşAllah canım benim çok saol Amin
0 oy
(860 puan) tarafından
Kızlar çabuk bakarmısınız tetonoz vuruncam yarin  kusura kusura bakmayın görümcem 1 2 gün su değirme hic dedi öyle bişey varmı görenler cevaplayabilirmi 
(4,169 puan) tarafından
Hayır 2 ya da 3 gün süresi
(860 puan) tarafından
Sorun yok dedi ebem vurundum teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 198 göst.
0 oy
9 cevap 165 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ceylancan (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
23 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu

410,725 soru

12,358,395 cevap

41,259 kullanıcı

Kategoriler

...