0 oy
67 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (182 puan) tarafından
Kızlar kahvaltı yapasım yok ama yapmam gerek hamileyim açım da ama yiyesim yok tuhaf bir durum :) öneri verir misiniz ne yapabilirim oğlum var Kasım'da 3 olcak oda benle yesin istiyorum beni görerek yiyor çünkü paşa 

1 cevap

0 oy
(98 puan) tarafından
Patates li yumurta 

Sigara böreği 

Kıymalı yumurta 

Poğaça 

Pişi 

Bnm çocuklar bayiliyo bnde çok severek yapiyrm her gün birisini mutlaka ekliyorum menüye zeytin peynir domates salatalık reçel tahin pekmez v.s 
(182 puan) tarafından
Ya bide kabızlık başlamış yoktu ama bu haftalarda normalmiş ondan korkuyorum bişey yemeye ne yesem şaşıyorum ya patatesli yumurta bende sevmiyorum düşünüyorum ya yanında hep kefirde içerim ama genede kabızlık oluyo napcam bilmiyorum
(98 puan) tarafından
Yürüyüş yap yada bazı egzersiz ler soda falan iç rahatlatır bnde gebeligimin 3 aylarında falan çok kabız oluyodum şuan 8. Aydayim düzeldi çok şükür nadir oluyo
(182 puan) tarafından
Havalar sıcak dışarı çıkamıyorum ki ancak sağlık ocağı hastane işi olursa o şekilde çıkıyorum valla hareket halinde evde iş güç çocuğun peşinde bir tane daha oğlum var Kasım'da 3 olcak o şekilde
(98 puan) tarafından
Bende aynı öyleyim ya arada işte markete kadar yürüme şansım oluyo bazende eşim iş dönüşü gece çıkıp yürüyüp geliyrz
(182 puan) tarafından
En iyisi canım bizde bazen akşamları çıkıyoruz işte
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 36 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aylinece (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aylinece (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde asllyd (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu

409,529 soru

12,309,445 cevap

38,661 kullanıcı