0 oy
260 göst.
Aile kategorisinde (3,000 puan) tarafından
Oglm devlet anaokuluna yazdjrdm 4 yas ogretmenle konstim az once siniflar kac kisilik diye sordm 

Sabah grubu 10 15 kisilik ogle grubu 15 20 kisi oluyo dedi

Sizce hangisine yazdiratm ogleden slnraa cok mu kalabalik

12 Cevaplar

0 oy
(20,339 puan) tarafından
Ben öğleden sonraya yazdırcam canım
(3,000 puan) tarafından
Sinif kisj sayisi cokmus acaba ogrtmen ilgilenebilr mi
(20,339 puan) tarafından
İlgilenir bence ya
(838 puan) tarafından
Ayy sabah gıttım bası var sonu yoktu yazdırmadan geldım
(3,000 puan) tarafından
Nasil yani
(838 puan) tarafından
Kız asırı derecede sıra vardı
-Reklam-
0 oy
(15,528 puan) tarafından
Evet genelde sabah gruplari daha sakin oluyor. Benim kızım okulu sevmiyordu , adaptasyonu zor olmasın diye sabah grubuna yazdırdım geçen sene. Çocuğun durumuna göre karar ver bence. 
(3,000 puan) tarafından
Gec uyanan cocuk ama asiri kalabalik olunca da ogrtmen ilgilenemez mj
(15,528 puan) tarafından
Bizimki 8 kişilikti tek tek ilgileniyordu. Sosyal bir çocuksa kalabalık sorun olmaz ama cekingense biraz sorun olabilir.Birde benim kızım sabah 6 olunca uyaniyordu. Sabahçida uyanırken zorlanabilir seninki.
(3,000 puan) tarafından
Sosyalde cok ufak tefwk ezilebilirde bile.iyorm
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Çocuklar sabah geç kalktığı için anneler genelde öğlen grubuna yazdırıyor. Akşama kadar da çocuk evde olmadığı için anne rahat ediyor :) bu yüzden öglen gruplari çok kalabalık oluyor. 4 yaşa eğitim vermek zor oluyor ve ne kadar kalabalık o kadar zor. 4 yaş ve 5 yaş öğretmenliği yaptım. Ben olsam sabah grubuna verirdim 
(3,000 puan) tarafından
Tamamdir cnm uykusu da duzene girer hem.
0 oy
(164 puan) tarafından
3 yaş almıyorlar dimi canım devlet ama okulu Kasım'da 3 olcak oğlum seneye mi gitmeli 4 mü alıyorlar sabah grubu daha az daha iyi gibi aslında ama çalışan biri iseniz veya gün içinde işlerim olur akşam alırız derseniz öğlen grubuda iyi gibi 5 6 kişi fazla sadece nasıl kolayınıza geliyosa oğlunuz hangi grupta rahat ederse sabah kalkmasi sorun olur derseniz mesela öğlen daha iyi 
(388 puan) tarafından
Benm oğlum 3 yaş grubuyla gitti ama Eylül'de tam 36 ay i doldurmuş olması gerekiyor dediler alırken kaydi
(164 puan) tarafından
Anladım bizimki bide bezini bırakmıyor istemiyo ne yaptıysam bıraksa şansımız vardı en azından yarım gün fark olurdu bizim Kasım'da 3 olcak Eylül'de 34 oluyo
(3,000 puan) tarafından
Okuldan okula degisiyo bizatihi arasitmanjz gerekiyor kimi 5 den itibaren aliyo kimi 36 aydan itibaren
(388 puan) tarafından
Canm tuvalet eğitimini alms olmali altına kaçırdığında bile yeri geliyo soyleniyorlar.:-(
(164 puan) tarafından
Maalesef öyle bakalım bu sene olmazsa seneye gider 4 yaşta o zamana alışır herhalde alışırsa Kasıma kadar denerim
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Ben öğlene yazdırdım kaç kişilik sınıflar oldugğunu sormadım ama küçük bebeğim var diye kışın sabah zor olur getirip götürmek onun için istemedim sabahçı olmasını . Bizim sabah grubu 8.30 da erkenden çocuğu kaldırıp okuldan soğumasını istemedim çünkü her zaman geç kalkan bir çocuk zor olur diye öğleni tercih ettim
(3,000 puan) tarafından
Belki de uykusu da duzene girer
(7,135 puan) tarafından
Küçük bebek var onunla kışın sabahın soğugunda zor olur diye istemedim cnm bide evim sobalı baya erkende uyanıp sobayı yakıp kahvaltı hazırlayıp çocuğu yedirip hazırlamam lazım okul da biraz uzak nerdeyse hava karanlıkken uyanmak zorunda kalacak çocuk o yüzden
(3,000 puan) tarafından
Her acidan dusunmek gerek haklsnz
0 oy
(12,361 puan) tarafından
Oglen gruplari her zaman daha kalabalik olur. Cunku anneler genelde sabah bir sekilde geciyo ogleden sonra gitsinde az dinleniyim diye dusunur :) ama sabah gruplari daha etkindir bilgin olsun. Erken kalkiyomu mesela. Sen zorla kaldirirsan ondada zorlanirsin. Benimki sabahin korunde kalkiyo meselq o konuda sikinti olmuyo o yuzden
(12,361 puan) tarafından
Sabah kacta kalkiyo
(3,000 puan) tarafından
Taa 11 e kadar uyuyo uykucu
(12,361 puan) tarafından
Kiz sabah kaldirsana alissin. Tabi yatmaz aksam o saatte kalkan
(3,000 puan) tarafından
Kalkmiyo sabah kalkmaz aksam yatmaz yaramaz o
(12,361 puan) tarafından
Ama oyle alistirmissin ondan. Benimkide erken kalkip erken yatmaya alisik. Hic birakmadim. Duzeni kurdum. Ikiside erken yatar erken kalkarlar. Aksam hic onlarla ugrasamam valla
0 oy
(398 puan) tarafından
Valla ben hiç öyle olduğunu bilmiyordum öğlen kalkmış burda oğlumu yazdirdigum yere onun için sabah gidecek öğlen istiyordum çünkü sabah geç kalkıyor oğlum ins alışır 
(3,000 puan) tarafından
Uykula3i duzene girer
0 oy
(3,045 puan) tarafından
Öğlenci yazdır bence ben öyle yaptım çünkü bırakırım okula işimi yaparım o gelene kadar hastaneye giderim misafirim gelir ben misafirliğe giderim kışın sabah soğuk oluyor kalkmak istemicek canım öğlenci olsa uykusunu alır gider okuldan gelir yemek yer biraz oynar yatar Sabahçı olsa o gelene kadar sen iş güç yapcan kendine zaman ayıramıcan 
(3,000 puan) tarafından
Aksam 11 12 1 kadarda ayakta oluyo uykusu duzene girer diye dusunuyorm
(3,045 puan) tarafından
Canım öğlenci olsada düzene girer çünkü okulda yorulacak Şuan seninle evde oynasa etsede enerjiyi atamıyo
0 oy
(19,241 puan) tarafından
Anaokulu için kalabalık aslında. Bizimki de 18 kişi ölmüş bile. 
(3,000 puan) tarafından
Bende o yuzden emin olamadim cok yirtik bi cocuk degil sosyal gozukuyo ama aslinda o kadsr sosyal degol bas cikaramaz kalabalikta diye dusunuyorjm
(19,241 puan) tarafından
Kız üç beş fark etmdz bence. 30 40 olsa tmm haklısın da
0 oy
(4,106 puan) tarafından
Ben öğlen grubuna yazdırdım çünkü Sabah erken başlıyor ve kahvaltı yapmayı sevmeyen bir çocuk sabah 7 de kaldırıp hiç bir şey yedirmem aç yollanmaz yemekli ama olmaz yine o yüzden öğlen gidene kadar ne yese kâr benim için 
(3,000 puan) tarafından
O acidan hic bakmadim herseyi dusubmek gerek
(4,106 puan) tarafından
Kış olunca sabah hava karanlık oluyor sabahın ayazı oluyor birde şöyle düşün çocuk zaten tüm okul hayatı boyunca sabah erken kalkıp gidecek okula en azından anasınıfına öğlen gitsin diye düşündüm
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Öglenci yazdırmak daha iyi canım geçen yıl oğlumu 4-6 yaş kuran kursuna gönderdim 4 yaşindaydi sabah  9 da ders vardı çoğu zaman 8.20 de uyaniyordu tuvalete git biraz uykusunun açılması falan baya zaman aliyodu kahvaltı yapmak istemiyordu bir bardak sut içip gidiyordu 8.45 ye evden çıkıyorduk 1.40 ta aliyodum şimdi öğlene yazdırdım en azından sabah kalkarım ben evi toplayana kadar çay suyunu koyarım kahvaltı yaptiririm saat 11.bucukta evden çıkarız 12 de okulda oluruz bırakır gelir 5 te alirim
(3,000 puan) tarafından
Her iki zamaninda artilari eksileri var kafam karisti
(7,131 puan) tarafından
Sabahın bence hiç bir artısı yok
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Ekimde 5 yas biz de sabaha yazdirdik.oglen dolmustu ama cok.kalabalik dedi mudur uykusununda duzene sokarsin bence 
(3,000 puan) tarafından
Aynen o acidan mantikli kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 350 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Lavantakokusu (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 310 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Almila ahmet (522 puan) tarafından soruldu