0 oy
291 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,155 puan) tarafından
Kızım bir yaşında şuan aşıya götürünce hemşire kafası çok büyük çocuk doktoruna götür dedi. Ama oğlumun da bebekken kafası büyüktü şuan normal ve benim bebeklik fotoğraflarında da bakınca kafam biraz büyük sanırım genetik. Geçen de acile götürdüm ordaki doktor da görür görmez kafası çok büyük çocuk uzmanına gösterdinizmi dedi şimdi çocuk doktoruna randevu aldım ama ne gibi sorun teşkil eder ki kafasının büyük olması. Çok şükür bir sağlık sorunu da yok gayet sağlıklı bir bebek

6 Cevaplar

+1 oy
(4,303 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götür gerekirse çocuk nörolojisi için yeşil alan açtırıp oraya da götür aklında soru işareti kalacağına baktırır için rahat eder 
(7,155 puan) tarafından
Randevu aldım götürücem zaten cnm bakalım nörolojiye yönlendirirse oraya da görürüm tabiki
-Reklam-
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Benim büyük kizimin da kafası büyük sağlık sorunu var ama onun kafası çok az birşey su topluyor hemşire bana da demişti doktora dediğim zaman normal dedi canim
(7,155 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Su toplayınca ne oluyor yani nasıl etkiliyor çocuğu
(1,843 puan) tarafından
Çok sağol canım bizimki şükür durmuş ama doktor gözlerde kayma kafası taş gibi sert olursa kusma olursa hemen getir dedi benim kızım spina  bifidali beli açık doğdu şuan belinde büyük bir kese var seneye ameliyat olacak bende ameliyatta o suyun artmasından korkuyorum
(7,155 puan) tarafından
Yaa çok üzüldüm rabbim şifalar versin canım inşallah korkutuğun olmaz
(1,843 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(13,363 puan) tarafından
Bıngıldak açıklığı mevzu. Hala açıksa büyüme devam eder onu kontrol etmeliler
(7,155 puan) tarafından
O normal canım yaşına göre açıklığı
0 oy
(291 puan) tarafından
Kaç cm ki baş ölçüsü 
(7,155 puan) tarafından
Onu sormadım canım ama baya büyük oldugu belli yani
(291 puan) tarafından
E nabizdan baksana ölçüsüne persentil tablosundan görebilirsin canım.
(7,155 puan) tarafından
E nabızım yok canım ama doktora gidince ölçer heralde ona göre değerlendirme yapar
(4,303 puan) tarafından
E devlet şifresi ile giriş yapılabiliyor e nabıza
(7,155 puan) tarafından
Şimdi baktım en yüksek değer 43 müş bizimki 42 yazıyor
(291 puan) tarafından
Nasıl oluyor öyle canım bir yaşında aşıya gittiğimizde 46 cmdi benim de bebegim kiz
(7,155 puan) tarafından
E nabızda öyle yazıyor canım en son bu şekilde girmişler bilgileri ama bir yaş aşısını üç gün önce yaptırdık daha sisteme düşmedi mi bilmiyorum belki 9 aylık aşıda aldıkları ölçüler de olabilir bu en son bu şekilde girmişler
(291 puan) tarafından
Bisey olacağını sanmıyorum canım genetiktir.  Ben de poliknilige gitmiyorum hasta olmadığı sürece.  Zaten ölçümleri sağlık ocagida yapiyor bisey varsa yonlendiryor
0 oy
(5,456 puan) tarafından

1 yaş kontrolüne götürmemiş miydin zaten pediatriye. Bazen hidrosefali olabiliyor. Ama usg ile bakarlar. Sanmıyorum yani

(7,155 puan) tarafından
Götür demediler ki götürmek mi gerekiyor acaba .sadece kafası büyük çocuk uzmanı görsün dediler hemşireler. Acildeki doktor da öyle diyince hemen randevu aldım çocuk hastalıkları bölümüne
(5,456 puan) tarafından
Nasıl götür demediler. Çocuk doğduğundan beri 6 aylık olana kadar her ay sonra 3 ayda bir kontrole gitmesi gerekiyor zaten gelişim takibi için. Boyu kilosu bıngıldağı kafa çevresi vs
(7,155 puan) tarafından
Allah halka ben iki çocugumda da böyle bişey duymadım ki hiç böyle bir bilgi vermedi hemşireler sadece göz muayenesi istemişlerdi o zaman da 6 aylık mı neydi o da göz bölümü zaten pediatriye ömrü hayatımda gitmedim gitmem gerektiğini bilmiyordum
0 oy
(20,026 puan) tarafından
Bilmiyorum bizim minnoş da koca kafalı. Vücuduna göre kafası daha büyükmus. Ama doktor sorun görmedi hiç. Sen hoc çocuk doktoruna kontrole gitmedin mi şimdiye kadar. Orda olcmediler mi 
(7,155 puan) tarafından
Götürmedim ama kafası büyük çocuk uzmank görsün dediler hemen randevu aldım 15 gün sonraya sıra verdi o zaman götürücem bakalım
(20,026 puan) tarafından
Götür bakalım için rahat eder

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 200 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hilay (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
10 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (651 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,543 cevap

40,935 kullanıcı

Kategoriler

...